onu adetliykn mi çekiyorlar ıyyyyyyyy
zaten korkarım ben nasıl çekiyorlar acımıyrmu cann:2:
walla benden de istediler ama adet olamadığım için sorun yok :) :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu adetliykn mi çekiyorlar ıyyyyyyyy
zaten korkarım ben nasıl çekiyorlar acımıyrmu cann:2:
genel anestezi yada hafif sedasyon altında çekiliyo hsg uyandığında hafif kasık ağrısı olabilir ama ağrı kesiciyle giderilebilir ağrı çok sıkıntı olmuyo hasta açısından
walla benden de istediler ama adet olamadığım için sorun yok :) :) :)
usg yapsın canım alttan yapar mı die tedirgin oldum bendr.alttan muayene edermi bilemiyorum ama usg yapar sana illaki görmek istiycektir adetli olsanda rahmini yumurtalıklarını boyutunu vs.
anaaaaaaaaa ben çektrmedm hiç
of gittiğimde kesin çektirr o zaman
usg yapsın canım alttan yapar mı die tedirgin oldum ben
bende çektirmedim henüz dr.bi ara söylemişti hsg çekildimi diye bakmak lazım açıkmı tüpler demişti ama öyle kaldı zaten radyolog ve kadn doğm dr.beraber yapıyolar
olma tedirgin ya yani genelde alttan bakıyolar ama bilemem şimdi :) ayyy bu kadınlarda rezillik ne kötü yazık bize ya şu halimize bak erkeklerde ne varki haberleri bile yok şu sıkıntılarımızdan :))
ya zaten biri dior acıdı biri diyor acımadı bende korkmadım değil videolarına baktım ama film çekildikten sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş
valla hiç sorma yaa nedir bu çektiğimiz inş alttan bakmaz
bende çektirmedim henüz dr.bi ara söylemişti hsg çekildimi diye bakmak lazım açıkmı tüpler demişti ama öyle kaldı zaten radyolog ve kadn doğm dr.beraber yapıyolar
bu kötü işde napak katlancaz artık canm yanarsa tekme atarım artıkkkkkk :) :) :)
olasılığın artması şu şekilde şimdi film esnasında radyo opak yani beyaz bi madde veriyolar ve o madde en ufak darlıkları bile açıyo böyle hem tüpler tıkalıysa onu açıyolar hemde bütün darlıklar gideriliyo ben bunları ağızdan dolma bilgilerle söylemiyorum kadın doğum hastanesinde ebeyim ben
harika bişeysin o zaman :) :) :) arayıp bulamadığımız kişsin :) :) :)
bu kötü işde napak katlancaz artık canm yanarsa tekme atarım artıkkkkkk :) :) :)
walla canım günde elime kaç tane bebek doğuyo bilmiyorum bile ama benim bebeğim olmuyo üzücüde yanı var yani [/QUOTE
biz acaba çok fazla kafamıza taktığımız için mi olmuyor ki yada doğru zaman mı değil bilemiyorum ki ama en kötü durum çevrenin laf söz kalabalığı özellikler erkek tarafının çenesi durmuyor
kendinde olursan atarsın tekme ya faydası olsunda varsın acısın canımız bişeycik olmaz inşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimize
walla canım günde elime kaç tane bebek doğuyo bilmiyorum bile ama benim bebeğim olmuyo üzücüde yanı var yani
işin sakası ya tekme falan :)
öle tabi bebeğimz olsunda gelsin artık ya fazla naz aşık usandırr derler
ayılıp bayılanlar da avrmış :) :) :)