• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over?

bende çektirmedim henüz dr.bi ara söylemişti hsg çekildimi diye bakmak lazım açıkmı tüpler demişti ama öyle kaldı zaten radyolog ve kadn doğm dr.beraber yapıyolar

ya zaten biri dior acıdı biri diyor acımadı bende korkmadım değil videolarına baktım ama film çekildikten sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş

ya zaten biri dior acıdı biri diyor acımadı bende korkmadım değil videolarına baktım ama film çekildikten sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş

olasılığın artması şu şekilde şimdi film esnasında radyo opak yani beyaz bi madde veriyolar ve o madde en ufak darlıkları bile açıyo böyle hem tüpler tıkalıysa onu açıyolar hemde bütün darlıklar gideriliyo ben bunları ağızdan dolma bilgilerle söylemiyorum kadın doğum hastanesinde ebeyim ben :34::34:

olasılığın artması şu şekilde şimdi film esnasında radyo opak yani beyaz bi madde veriyolar ve o madde en ufak darlıkları bile açıyo böyle hem tüpler tıkalıysa onu açıyolar hemde bütün darlıklar gideriliyo ben bunları ağızdan dolma bilgilerle söylemiyorum kadın doğum hastanesinde ebeyim ben :34::34:

harika bişeysin o zaman :) :) :) arayıp bulamadığımız kişsin :) :) :)

walla canım günde elime kaç tane bebek doğuyo bilmiyorum bile ama benim bebeğim olmuyo üzücüde yanı var yani :14::14::14:[/QUOTE

biz acaba çok fazla kafamıza taktığımız için mi olmuyor ki yada doğru zaman mı değil bilemiyorum ki ama en kötü durum çevrenin laf söz kalabalığı özellikler erkek tarafının çenesi durmuyor :37:

işin sakası ya tekme falan :)
öle tabi bebeğimz olsunda gelsin artık ya fazla naz aşık usandırr derler :(

bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacaklarını bildikleri için naz yapıyolar inatla bekletip üzüyolar annelerini ama onlar inatçıysa biz daha inatçıyız :16::16::16:

Back