- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
inş.görüşürüz tabi nevşehir 1 saatlik yol kapadokyayı gezmeye beklerim misafir ederim![]()
saolasın 1.5 yıllık ewliyim daha hiç gitmişliyim yok
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş.görüşürüz tabi nevşehir 1 saatlik yol kapadokyayı gezmeye beklerim misafir ederim![]()
saolasın 1.5 yıllık ewliyim daha hiç gitmişliyim yok![]()
aynen annem bni 42 yaşnda doğurmuş bizde nerdeeeeeeee![]()
eşine söyle getirsin çok merak ediyorum de walla insanlar japonyadan geliyolar peri bacalarını falan görmek için bizm burnumuzun dibinde gidip gezmiyoruz
wallahi ya gerçekten çok tuhaf ama allah yardımcımız olsun
benimde eşim nevşehirli arada sırada gelip gideris nevşehire ama ben nedense nevşehir merkezi çok soğuk buluyorum eşimde hiç sevmiyor :) :)
amin hepimizn :)
evt haklısın sevilecek yanı yok merkezin ama ilçeleri güzel mecbur burdayız yani sevmesekten işimiz burda hatta emekli olana kadar burdayız biz o derece yani![]()
arkadaşlar birşey sorcam pkoluyum ben de hormon testi yaptırmak için gitcem adetliyken muayene etmiyor dimi doktor
adetin 3.günü çağırıyo test için ama ilaç başladıktan sonra muayene ediyo şuan ben adetliyim ve 2 günde bir usg ye giriyorum mesela
arkadaşlar birşey sorcam pkoluyum ben de hormon testi yaptırmak için gitcem adetliyken muayene etmiyor dimi doktor
biliyorum ben kendim gtcem bekarken pko demişti doktor evlendikten sonra hiç gtmedim şimdi çoçuk düşünüyorum o yüzden gtmek istiorum once hormon testi yaptırayım diyorum yarın gitcem de muayane de eder mi die merak ettim
adetliyken rahim filmi çekiorlar sadece bildiğim
anladm cnm kesin eder muayene
onu adetliykn mi çekiyorlar ıyyyyyyyy
zaten korkarım ben nasıl çekiyorlar acımıyrmu cann:2:
canım ya gerçekten mı ben ultr bakar die düşünüodum alttan muayene eder mi ki ya