polikistik over

mariaclara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
28
1
:emir_bebek:Arkadaşlar merhaba. Ben polikistik over hastasıyım. Şuan doktorum aşılama deniyor. 9 gün oldu gonal f e başlayalı ama yumurtamda bir gelişme olmadı. bu durumda sizce gelişme olur mu? 3. kutuyu kullanıyorum. yumurtam büyümezse ben ne yaparım. Çok korkuyorum. Artık bir bebişim olsun istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
Bu hastalık hakkındaki bilgilerimizi paylaşırsak çok sevinirim....senağlamasenağlama:tomato::emir_bebek:

canım bende polikistik over hastasıyım.bende 1 kez aşılama oldum ama sonuç negatifti.ama ben de gonal f cevap alındı.yani yumurtalarım gelişti. doktorlar genelde bu hastalıkta kilo vermeyi öneriyolar. çok yağlı yememek gerekiyor ve günlük aktiviteyi artırmak gerekiyomuş. yanşi gecen sene bi prof. bana öle demişti.

:emir_bebek:Arkadaşlar merhaba. Ben polikistik over hastasıyım. Şuan doktorum aşılama deniyor. 9 gün oldu gonal f e başlayalı ama yumurtamda bir gelişme olmadı. bu durumda sizce gelişme olur mu? 3. kutuyu kullanıyorum. yumurtam büyümezse ben ne yaparım. Çok korkuyorum. Artık bir bebişim olsun istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun.
Bu hastalık hakkındaki bilgilerimizi paylaşırsak çok sevinirim....senağlamasenağlama:tomato::emir_bebek:
selam canım, bende pco hastasıyım.. aşılamamın birinde benimde öyle oldu ama ek ilaç verdi doktor hastanede iğnelerle kendi hazırladı dozunu sonradan gelişti yumişler..,
sonra tüp bebkde de aynı şey yumişler zorlanıyordu gelişmekte yine ek ilaçla büyüdüler ve şimdi hamileyim..
inşallah sende fazla beklemeden bebişine kavuşursun.. Allah yardımcın olsun..

merhaba arkadaşım bende pco hastasıyım.bende 1 kere aşılama oldum tutmadı ama iğnelerden olumlu sonuç aldım.canını sıkma.hakkında hayırlısı olsun.bol şans.

ayrıca sitede pko hakkında birçok bilgiyi bulabilrsinyerimseniben

arkadaşım bende pko luyum malesef bende yeni çıktıyada hepmi vardı bilmiyorum 7 aydır böyle bana aşılama olmadı doktor öyle bişeyden hiç bahsetmedi.progesteron hapı kullanıyorum dr.bu şekilde hamile kalabileceğimi söyledi hayırlısı inşallah bizlerde :emir_bebek:bebişimizi kucağımıza alırız en kısa zamanda.kendini sıkma canım sıkıntıda engel olabiliyor.geçmiş olsuna.s.:teselli:

ben glucophage kullanıyorum doktrum sadece bu ilacı iç dedi.pco larda mucize bir ilaçmış.5 aydan sonra etkisini gösteriyormuş.benim 5 ay oldu inşallah faydalı olur.

malesef bende pkoluyum benim bu ay ikici asılamam canım bu kadar üzülme bak ebnim dr bana dedi pko hastalrının yumruta düzeyi olmadıgı için ilaca hiç karsılık vermeyip deid birden bire aniden gene cevap veiri deid ve öyle oldu benimki ben menegon kullandım kalcadan cum agünü igneye basladım dr acil olarak pazaretesi igneyi kjestik dr hayret bile ettiş ben bu kadar beklemiyorum diye bende gonalf kullandım gecen asılmamda ama ne hikmetse ben o ilacı 12 günden fazla kullanıyodum ama bu ilacta öyle olmadı hakkında hayırlısı olsun canım kafana takma morel cok öenmli hiç belli olmaz bi bakarsın son kontrolde hersey yolunda girmiştir bol bol şanslar canımmmm

canim ayni sorun bende de var.bu genelde kadinlarda oluyor.uzme tatli canini.p over olup tedavi gormeden hamile kalanlar bile oluyormus.hakkimizda hayirlisi.iyi sanslar

Arkadaşlar güzel moralleriniz için sağolun. Yarın randevum var bakalım benim inatçı yumurtalarım büyümüş mü göreceğim.
Birde şeker hapından kullanıyorum 1 haftadır ama beni çok rahatsız ediyor mide bulantısından duramıyorum. Sizlerde de böyle oldumu?

Arkadaşlar güzel moralleriniz için sağolun. Yarın randevum var bakalım benim inatçı yumurtalarım büyümüş mü göreceğim.
Birde şeker hapından kullanıyorum 1 haftadır ama beni çok rahatsız ediyor mide bulantısından duramıyorum. Sizlerde de böyle oldumu?

canım şuanki mide bulantın normal. bu ilaç ilk günlerde bu etkileri genelde yapıyor ama zamanla bunları hisstmeyeceksin.kendiliğinden bu etkilerin kayboldunu göreceksin.bu ilacı şuan bende kullanıyorum.

bende pkoluyum canım.aşılamamdan 2ay önce glucophage kullandım.son zamanda kiloda aldırmaya başlamıştı bu rahatsızlık.2ay içerisinde ilaçla birlikte 8kilo verdim ve 53kiloya indim.ardından aşılama yapıldı iğnelerimde güzel yanıt verdi ve hamile kaldım.şuan şükürler olsun 4aylık ikizlerime hamileyim.inşallah sanada nasip olsun

X