Polikistik Over

Hayirlisi olsun canım ama bizde insülin direnci yüksek oldugu icin cok zor kilo verip kolay alıyoruz benimde kilo vermem lazım şuan çocuğun yok degilmi

Hayirlisi olsun canım ama bizde insülin direnci yüksek oldugu icin cok zor kilo verip kolay alıyoruz benimde kilo vermem lazım şuan çocuğun yok degilmi
Yok canım kilo vermeden düşünmüyorum. Bundan iki ay önce benimde İnsülin direncim yüksek çıktı. İki aydır düzenli spor ve diyet yapıyorum yaklaşık 10 kilo verdim ve şu an İnsülin direncim normal seviyeye düştü. Canım bizim için spor şart. Kadın doğum uzmanı olan doktorum " polikistik Over de ilk başta kilo vermek zor ve yavaştır ancak bir kaç ay sonra kar topu gibi hızla kilo verilir önemli olan istikrar " demişti.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Ben bundan 3-4 aya öncesine kadar hiç adet düzensizliği yaşamıyordum. Ne zaman ciddi anlamda kilo aldım öyle adet düzensizliğim başladı. Bende o zaman öğrendim zaten pkolu olduğumu. Senin boyun ve kilon kaç canım? Bir de şimdi sagsallim bebeğini kucağına aldın mı?

Boyum 160. Hamile kalmadan kilom 66 yi bulmustu.
3 yil once 58 kiloydum. Baya kilo aldim hamile kalmadan.
Hamileyim suan bebegimi 2 mayista kucagima alacagiz insallah.
Ve suan kilo alimim ortalamanin altinda. Ortalama 3 kilo aldim simdilik..

arkadaşımda pko vardı , kilo almaman lazım , insülin direnci oluyor. soğan kürü yapıp hayıt otu mu ne varmış onu kullanırdı.

Dogru söylüyor ama ben şuan icin emzirdigimden kolay acikiyorum kimse yok çocuğu birakip spora gidemiyorum diyet desen onuda yapamıyorum

Boyum 160. Hamile kalmadan kilom 66 yi bulmustu.
3 yil once 58 kiloydum. Baya kilo aldim hamile kalmadan.
Hamileyim suan bebegimi 2 mayista kucagima alacagiz insallah.
Ve suan kilo alimim ortalamanin altinda. Ortalama 3 kilo aldim simdilik..
Aslında öyle çok kilon yok bence. 3 kilo almakta gayet normal bence

Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi

Eklentiler

• C499DDD4-8647-4A49-8E76-D7CEA8E6B579.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi
Canım değerlerin çok yüksek anladığım kadarıyla söylim ek bir destek olmadan nasıl olcak herhangi bir ilaç vermedimi , eşinizede bakıldımı buda önemli . Tek bir doktora bağlı kalmayın bence bu değerlerle 6 ayda çocuk olacağının garantisi varmı canım

Canım duphaston die bir ilaç verdi 10 gün kullan dedi daha yeni denemeye başladık Dr direk doğum ilaçlarına başlamayalım dedi

Yok kuzum bakılmadı
canım zaman kaybı yaşamayın bence sorun eşindede olabilir . Sorun bende sanıldı 1.5 sene doktor doktor gezdim çocuk için ama hiç eşimede bakılmamıştı . Sürekli ilaç kullanıyorum derken , tüp bebek merkezine başvurdum . Bana bütün tahliller yapıldı ,rahim filmi çektirdim herşey temiz çıktı ve sorun eşimdeymiş. Bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım bakalım ne olacak zaman kaybı yaşamayın eşinizde ürolojiden randevu alsın görünsün . Belki eşindede sorun vardır canım

Nasıl hamıle kaldınız bu sıra o kadar bunaldım ki birilerinin yardımına desteğine cok ihtiyacım var

Arkadaşım pko teşhisi konulurken lh ve FSH oranına bakıyorlar. Lh değerin FSH değerinden fazla olduğunda pko teşhisi koyuyorlar. Seninde yüksek olduğu için pko teşhisi koymuşlardır. Pko olduğunu ne zaman öğrendin peki?

Kuzucum 2015 gibi öğrendim ama 2018 de evlendim şimdi yeni yeni bebek düşünüoruz

ne gibi bir sorun vardı eşinde ve nasıl hallettiniz

bizde 4 aydır deniyoruz ama biraz daha beklemem lazım sanırım bi problem var mı diye bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…