- 20 Nisan 2019
- 149
- 38
- 48
- 33
- Konu Sahibi Acar Bebek
-
Merhaba arkadaşım,Merhabalar. Hiç adet düzensizliği yaşamamış olan ben iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim hormon testi yaptılar temiz çıktı. Ultrason da polikistik Over teşhisi konuldu. Doğuştan olan birşeymis ama benim anlamadığım neden daha önce belirti vermedi. Sorum şu arkadaşlar . Polikistik Over kısırlığa sebep olur diyorlar ama ben geçen sene korunurken hamile kaldım. Bebeğimi erken doğum yüzünden kaybettim. Şimdi polikistik Over olmam benim bir daha hamile kalmamı engeller mi yoksa yine kolay hamile kalabilir miyim? Biliyorum burda hiç kimse doktor değil ama böyle ya da buna benzer bir olay yaşayanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
polikistik over olup çok hamile kalan insan var canımMerhabalar. Hiç adet düzensizliği yaşamamış olan ben iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim hormon testi yaptılar temiz çıktı. Ultrason da polikistik Over teşhisi konuldu. Doğuştan olan birşeymis ama benim anlamadığım neden daha önce belirti vermedi. Sorum şu arkadaşlar . Polikistik Over kısırlığa sebep olur diyorlar ama ben geçen sene korunurken hamile kaldım. Bebeğimi erken doğum yüzünden kaybettim. Şimdi polikistik Over olmam benim bir daha hamile kalmamı engeller mi yoksa yine kolay hamile kalabilir miyim? Biliyorum burda hiç kimse doktor değil ama böyle ya da buna benzer bir olay yaşayanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim moral oldun canım. Ben zaten kaybettiğim bebeğime istemeden yani korunurken hamile kaldım. Şimdi ki endişem bir daha hamile kalmamı engeller mi ama mesajın içime su serptipolikistik over olup çok hamile kalan insan var canımhem tadaviyle hem doğal yolla ☺ içinizi ferah tutun verecek olan Allah gerisi hikaye ☺
valla çevremde çocuğu olmaz gözüyle bakılan insanlar şuan hamile canım Allah ın mucizesiÇok teşekkür ederim moral oldun canım. Ben zaten kaybettiğim bebeğime istemeden yani korunurken hamile kaldım. Şimdi ki endişem bir daha hamile kalmamı engeller mi ama mesajın içime su serpti ☺
polikistik over birden deoluşabilir canım. ben evlenene kadar düzenli adet görüyordum.evlendikten 3 ay sonra adet görmedim gebelik zannedildi. 9 ay boyunca anlaşılmadı.sonra gittiğim doktor pko teşhisi koydu.Merhabalar. Hiç adet düzensizliği yaşamamış olan ben iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim hormon testi yaptılar temiz çıktı. Ultrason da polikistik Over teşhisi konuldu. Doğuştan olan birşeymis ama benim anlamadığım neden daha önce belirti vermedi. Sorum şu arkadaşlar . Polikistik Over kısırlığa sebep olur diyorlar ama ben geçen sene korunurken hamile kaldım. Bebeğimi erken doğum yüzünden kaybettim. Şimdi polikistik Over olmam benim bir daha hamile kalmamı engeller mi yoksa yine kolay hamile kalabilir miyim? Biliyorum burda hiç kimse doktor değil ama böyle ya da buna benzer bir olay yaşayanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Ben zaten daha önce korunurken hamile kalmıştım. Kafama takılan doğumdan sonra mı oluştuğu ile ilgiliydi . Meğerse doğuştan varmış bu. Kilo aldıkça azarmış. Bende doğumdan sonra stresle kilo almıştım sanırım ondan oldu. Hormon testinde hormonlarım iyi çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese versinvalla çevremde çocuğu olmaz gözüyle bakılan insanlar şuan hamile canım Allah ın mucizesigörümcem tüp bebek tedavisine başlayacaktı tam doktora gidecekken hamile kaldı komşumuzun gelini aynı şekilde hamile yeterki inanarak iste ki Rabbim verir
Çok teşekkür ederim. Peki siz hamile kalabildiniz mipolikistik over birden deoluşabilir canım. ben evlenene kadar düzenli adet görüyordum.evlendikten 3 ay sonra adet görmedim gebelik zannedildi. 9 ay boyunca anlaşılmadı.sonra gittiğim doktor pko teşhisi koydu.
polikistik over kısırlık değil güzelim pko olan ama çocuğu olan o kadar insan var ki biri de benim....önemli olan adetlerin düzene girmesi o da tedavi ile kısa sürede olumlu cevap alıyorsun.
kafanı yüreğini korku ile doldurmalarına izin verme.Gebe kalabilirsin.
Canım bendede pko başlangıcı varmış yeni çıktı bendede , hormon tahlillerim temiz çıktı, 6 kilo verdim ,rahim filminde tüplerim açık çıktı ona rağmen hamile kalamadımÇok teşekkür ederim yazdıkların için. Ben zaten daha önce korunurken hamile kalmıştım. Kafama takılan doğumdan sonra mı oluştuğu ile ilgiliydi . Meğerse doğuştan varmış bu. Kilo aldıkça azarmış. Bende doğumdan sonra stresle kilo almıştım sanırım ondan oldu. Hormon testinde hormonlarım iyi çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin
O zaman kesin strestir canım hiç takılacak birşey yok. Bende bu ay adetimin 3. Gününde tekrar kontrole gideceğim bakalımCanım bendede pko başlangıcı varmış yeni çıktı bendede , hormon tahlillerim temiz çıktı, 6 kilo verdim ,rahim filminde tüplerim açık çıktı ona rağmen hamile kalamadım ☺ ben strese bağlıyorum ama ☺ inşallah bu ay olurda hamile kalırım
inşallah çocuk isteyen herkese Rabbim versin ki kimsenin kucağını boş bırakmasın canımO zaman kesin strestir canım hiç takılacak birşey yok. Bende bu ay adetimin 3. Gününde tekrar kontrole gideceğim bakalım
Evet canım benim 12 yaşında kızım varÇok teşekkür ederim. Peki siz hamile kalabildiniz mi
Merhaba canim simdi ne durumdasin bilmiyorum ama bendede ayni durum var polikistik o er bazilarimda tum özellikleri gosterorken bazılarında ancak doktor söylediğinde anlayabiliyosun kokulacak bisey yok biz sadece digerlerine göre biraz daha zor hamile kalabiliyoruz ama cok kolay bı sekilde sorunsuz hamile kalanda varMerhabalar. Hiç adet düzensizliği yaşamamış olan ben iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim hormon testi yaptılar temiz çıktı. Ultrason da polikistik Over teşhisi konuldu. Doğuştan olan birşeymis ama benim anlamadığım neden daha önce belirti vermedi. Sorum şu arkadaşlar . Polikistik Over kısırlığa sebep olur diyorlar ama ben geçen sene korunurken hamile kaldım. Bebeğimi erken doğum yüzünden kaybettim. Şimdi polikistik Over olmam benim bir daha hamile kalmamı engeller mi yoksa yine kolay hamile kalabilir miyim? Biliyorum burda hiç kimse doktor değil ama böyle ya da buna benzer bir olay yaşayanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Canım sen hamile kalmışsın Bi kere korkma yine kalırsın bende pkosluyum 2 oğlum varMerhabalar. Hiç adet düzensizliği yaşamamış olan ben iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim hormon testi yaptılar temiz çıktı. Ultrason da polikistik Over teşhisi konuldu. Doğuştan olan birşeymis ama benim anlamadığım neden daha önce belirti vermedi. Sorum şu arkadaşlar . Polikistik Over kısırlığa sebep olur diyorlar ama ben geçen sene korunurken hamile kaldım. Bebeğimi erken doğum yüzünden kaybettim. Şimdi polikistik Over olmam benim bir daha hamile kalmamı engeller mi yoksa yine kolay hamile kalabilir miyim? Biliyorum burda hiç kimse doktor değil ama böyle ya da buna benzer bir olay yaşayanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim canım. Geçen gün iyi bir kadın doğum uzmanına gittim oda aynı şeyi söyledi. Ultrasonda görüntü polikistik evet ama bana kalırsa kilo verince bu görüntü olumlu anlamda değişir dedi. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. İnşallah sonra Rabbim hayırlı zamanda verirCanım sen hamile kalmışsın Bi kere korkma yine kalırsın bende pkosluyum 2 oğlum var
Evet canım mesela ben 6 aylık doğum yapıp kaybettiğim bebeğime korunurken hamile kalmıştım. Geçen hafta gittiğim kadın doğum uzmanı baya baktı inceledi. O da aynı şeyi söyledi bir sıkıntı yok sadece sağlıklı bir hamilelik için 8 - 10 kilo ver dedi. Şimdi onları vermeye çalışıyorum işte. Birde inofolic combi diye bir ilaç verdi en az 3 ay bunu kullan bu kilo vermenede yardım eder dedi canımMerhaba canim simdi ne durumdasin bilmiyorum ama bendede ayni durum var polikistik o er bazilarimda tum özellikleri gosterorken bazılarında ancak doktor söylediğinde anlayabiliyosun kokulacak bisey yok biz sadece digerlerine göre biraz daha zor hamile kalabiliyoruz ama cok kolay bı sekilde sorunsuz hamile kalanda var
İnşallah canım benimde kilom çok fazla değil ama ona rağmen kilo ver diyor her doktor ve kilo vermek gerçekten zor polikistik overde hakkında hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim canım. Geçen gün iyi bir kadın doğum uzmanına gittim oda aynı şeyi söyledi. Ultrasonda görüntü polikistik evet ama bana kalırsa kilo verince bu görüntü olumlu anlamda değişir dedi. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. İnşallah sonra Rabbim hayırlı zamanda verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?