Polikistik Over

Eşimde hız ve sperm sayısı düşüktü canım , eşime vitamin yazdı onunla birlikte macun aldık şubatta tekrar test yapcak eşim
sanırım basit bi test olmadı eşime söyleyim o da yaptırsın hem kontrol ettirmiş olur. Sigara içmenin bi etkisi olur mu bu dönemde eşimde bende içiyoruz ama alkol almıyoruz çocuk düşundügümüz için. ben sadece folik asit ve demir başladım. 4 ay oldu eger 3-4 ay içinde olmazsa bi doktora görünmeyi düşünüyorum kapasamlı test için

Haklısın
canım dr 6 ay deneyin dedi benimle aynı durumda olan bir arkadaşımla görüştüm doktorunun çok iyi olduğunu ve plikistik overle ilgili çalışmaları olduğunu biliyorum dr ona direk polikistik kiloya bağlı buna inan ve azimle kilo ver demiş arkadaşım 6-7 kilo verince ve kafama takmayınca hamile kaldım dedi yani bu hastalık direk kiloyla alakalı sanırım bende 69dum 66.5 oldum ekmeği tatlıyı kestim umarım daha da zayıflarım

canım eşin ürolojiden randevu aldığıyla detaylı görünüp sperm testi yaptırabilir , sigara kullanmayın eğer ki çocuk düşünüyorsanız . İnşallah Rabbim aratmadan versin

Kızlar merhaba bende yaklaşık 8 senedir pko yum.reglim 31 gunde oluyor.3 aydır bebek deniyoruz.testesteronum yuksek.kendimde saglik personeliyim.o kadar çok hocama muayene oldum ki.artik ultrasonda sayılarını ezberledim çatlamayan yumurtalarımın.pko lı hastalarda yumurta normal gebe kalmak isteyenlere göre çok daha fazla.yalniz çatlama problemi olduğu için gebeliği engelleyici.egerki amaç gebelik ise klomene başlanması gerekio.yani yumurtaların dışardan verilen ilaçla catlatilmasi gerekli.fazla yumurta çatlarsa çoğul gebelik şansı bile fazla.reglim şubatın 7 sinde ve ben başlıcam.mutlaka paylaşırım sizlerle.gebelik düşünülmeden pko sorununu yani tüylenme kilo gbi sıkıntılardan kurtulmak istiosanizda doğum kontrol hapiyla duzeltilebilen bi rahatsızlık.allahin izniyle rabbim herkese nasip etsin

Bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah güzel haberini bekliyoruz

Keşke bu ay olsada klomene falan gerek kalmasa ama eşim burda değildi bu ay.sadece 18.19.ve 26. günlerde beraber olduk yumurtlama donneminede tam denk gelmio.hayırlısı artık.mutlaka yazacam ama gelişmeleri size

Merhaba kızlar bende de pco var geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay soğan kürü uyguluyorum 35 günde bir adet görüyorum inşallah hamile kalırız allah isteyen herkese nasip etsin

Bendede ilk cocukta sonra pko dendi lakin 9 ay calısma dan sonra gebe kaldım ve doğum yaptım korkmayınız

Birde çok özel olacak ama ilişkiden hemen sonra belin altına yastık falan koymadan direk yatsak hamile kalmayı engeller mi

Ben şüphelenmedim adet olmadım 2 hafta geçti üniversiteye gidiyorum aklıma da gelmedi çok geç kan verdim 15 gün sonra 64 çıktı 2 gün sonra 72 çıktı ve kanamayla 40 10 1 'de kaldı kimyasal sanırım ama bu da hamile kalabildiğimin bir göstergesi değil mi

Evet canım kalabılıyorsun sonucta

Peki acaba neden ilk doğumdan sonra ortaya çıktı aynı şey bende de oldu Benim anlamadığım bu. Doğuştan olan birşey sonuçta bu. Peki ilk doğumdan sonra kilo çok aldın mı acaba bununla mı alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…