- 8 Kasım 2019
- 2.043
- 1.212
- 133
- Konu Sahibi Acar Bebek
Eşimde hız ve sperm sayısı düşüktü canım , eşime vitamin yazdı onunla birlikte macun aldık şubatta tekrar test yapcak eşimne gibi bir sorun vardı eşinde ve nasıl hallettiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde hız ve sperm sayısı düşüktü canım , eşime vitamin yazdı onunla birlikte macun aldık şubatta tekrar test yapcak eşimne gibi bir sorun vardı eşinde ve nasıl hallettiniz
Kuzucum 2015 gibi öğrendim ama 2018 de evlendim şimdi yeni yeni bebek düşünüoruz
[/QU
Bu konuda bir uzman değilim belki ama araştırma yaparak ve bir çok doktora giderek sanırım uzman dan bir farkım kalmadı. Kardeşim 5. Sınıf tıp öğrencisi"abla şu senin bazi bildiklerini ben bilmiyorum" diyorbunu şunun için açıkladım canım bana kalırsa hormanal bozukluğun çok yüksek değil . Bence alanında iyi olan bir uzmana git canım öncelikle. Belki de hamile kalmanı engelleyecek birşey yoktur. Ama sen pkoyu hamile kalmana engel olarak düşünürsen bu sefer seni psikolojik olarak hamile kalmamaya şartlandırir. Bence önce buna açıklık getirmelisin arkadaşım. mesela bende pkoluymusum ama korunurken hamile kalmıştım.
sanırım basit bi test olmadı eşime söyleyim o da yaptırsın hem kontrol ettirmiş olur. Sigara içmenin bi etkisi olur mu bu dönemde eşimde bende içiyoruz ama alkol almıyoruz çocuk düşundügümüz için. ben sadece folik asit ve demir başladım. 4 ay oldu eger 3-4 ay içinde olmazsa bi doktora görünmeyi düşünüyorum kapasamlı test içinEşimde hız ve sperm sayısı düşüktü canım , eşime vitamin yazdı onunla birlikte macun aldık şubatta tekrar test yapcak eşim
canım eşin ürolojiden randevu aldığıyla detaylı görünüp sperm testi yaptırabilir , sigara kullanmayın eğer ki çocuk düşünüyorsanız . İnşallah Rabbim aratmadan versinsanırım basit bi test olmadı eşime söyleyim o da yaptırsın hem kontrol ettirmiş olur. Sigara içmenin bi etkisi olur mu bu dönemde eşimde bende içiyoruz ama alkol almıyoruz çocuk düşundügümüz için. ben sadece folik asit ve demir başladım. 4 ay oldu eger 3-4 ay içinde olmazsa bi doktora görünmeyi düşünüyorum kapasamlı test için
Bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah güzel haberini bekliyoruzKızlar merhaba bende yaklaşık 8 senedir pko yum.reglim 31 gunde oluyor.3 aydır bebek deniyoruz.testesteronum yuksek.kendimde saglik personeliyim.o kadar çok hocama muayene oldum ki.artik ultrasonda sayılarını ezberledim çatlamayan yumurtalarımın.pko lı hastalarda yumurta normal gebe kalmak isteyenlere göre çok daha fazla.yalniz çatlama problemi olduğu için gebeliği engelleyici.egerki amaç gebelik ise klomene başlanması gerekio.yani yumurtaların dışardan verilen ilaçla catlatilmasi gerekli.fazla yumurta çatlarsa çoğul gebelik şansı bile fazla.reglim şubatın 7 sinde ve ben başlıcam.mutlaka paylaşırım sizlerle.gebelik düşünülmeden pko sorununu yani tüylenme kilo gbi sıkıntılardan kurtulmak istiosanizda doğum kontrol hapiyla duzeltilebilen bi rahatsızlık.allahin izniyle rabbim herkese nasip etsin![]()
Bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah güzel haberini bekliyoruz ☺
Ne yastığı canım ya uzan Bi yarım saat kalkma banyo yapma yeterBirde çok özel olacak ama ilişkiden hemen sonra belin altına yastık falan koymadan direk yatsak hamile kalmayı engeller mi
Olacak oldu mu her türlü olur zatenNe yastığı canım ya uzan Bi yarım saat kalkma banyo yapma yeter
Evet canım kalabılıyorsun sonuctaBen şüphelenmedim adet olmadım 2 hafta geçti üniversiteye gidiyorum aklıma da gelmedi çok geç kan verdim 15 gün sonra 64 çıktı 2 gün sonra 72 çıktı ve kanamayla 40 10 1 'de kaldı kimyasal sanırım ama bu da hamile kalabildiğimin bir göstergesi değil mi
Merhaba arkadaşım. Peki ilk bebeğine hemen mı hamile kaldın merak ettim. Sanki durumumuz biraz benziyorBendede ilk cocukta sonra pko dendi lakin 9 ay calısma dan sonra gebe kaldım ve doğum yaptım korkmayınız![]()
Evet hemen kaldımMerhaba arkadaşım. Peki ilk bebeğine hemen mı hamile kaldın merak ettim. Sanki durumumuz biraz benziyor