Polikistik Over?

Çok şükür darısı isteyen herkesin başına

Merhaba , Gebe kalmanı zorlaştırabilir engel olmaz . Bende pkoluyum metformin ile adetim düzene girdi ve aşılama ile hamile kaldım . En azından evlenmeden önce sorununu öğrenmişsin bu iyi bişey düzenli tedavi ve ovülasyon takibi ile hamile kalabilirsin bence

Ben bu işlere artık cidden nasip demeye başladım. Eskilerin zamanında bu tip hastalığı duyan kız almıyormuş çocuk olmaz diye. Ama neredeyse şu an her bir kadında olabiliyor. Şimdi kimsenin yoksa ileri ki zamanlarda da meydana çıkabiliyor bu durum. Polikistik olup hamile kalan arkadaşlarım var elbette. Doktorun bile olmaz dediği şeyler olabiliyor.

Siz lütfen beslenmenizi düzene sokun. Spor yapın su için güzel beslenin. Bu hastalık beslenmede bitiyor genel olarak. Birde herşeye stres yapmayın.

Olasılık olabilir mi olabilir ama bence bir dünya insan vardır sizin durumunuzda olup da çocuğu olan..kardeşim bence ilk önce soğan suyu kürünü dene yön ediyor diye biliyorum ya da mm küçüledebilir.Allah büyük ol der olur moral bozma doktorlar patavatsızca konuşabilir sen inancını yitirme bence çocuk olmamasına engel değil polikstlik over,çözülür tedavi ile

Bende nişanlıyken öğrendim pko olduğumu. Doktor hamile kalmakta zorlanabileceğimi söylemişti. Ben hemen çocuk istemediğim için korundum yinede, doktor kesin konuşmamıştı çünkü, bir ihtimalden bahsetti. Sonra cocuk isteyince korunmayı bıraktım ve iki ay sonra hamile kaldım. Şimdi ise ikinciyi düşünüyoruz, Rabbim yine nasip etsin. Panik yapma, nasipde varsa senin de olur İnşAllah.

D Dilaylayy

Bende pko hastasıyım hemde 7 yuldır... Sakın yasmin kullanmayın.. O ilaçlar tedavi etmiyor.. Aksine bir sürü yan etkileri var.. Normalde çocuğunuz olabilir tedaviylede... Ama sakın o ilaçlarj kjllanmayın

Allah bağışlasın :) ben tek sebebinin stres olduğuna eminim ama işte bi türlü uzak tutamıyorum kendimden şu stresi

Sağol canım. Doğru stres çok kötü etkiliyor. Ben kızıma hamile kaldığım zaman. Kimse bilmiyordu. Bir ayda oldu. Şimdi herkes az çok biliyor. Çünkü işlerimiz yoluna girdi çok şükür.
İkinci ne zaman geliyor diye diye iyice stres ettiler beni. Tabi ben kilo da aldım Doğumdan sonra vermedim. Artık geçen ayki doktorum. Kilo vermen lazım bak kızına hemen hamile kalmışsın. Pcos da kilo çok önemli dedi. Ben de 2 ayda 8 kilo verdim. Hala uğraşıyorum vermeye şimdi resmen. Kilo vermem durmuş gibi. Bakalım nasıl olacak hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…