- 26 Eylül 2019
- 388
- 435
- 25
Kızlar diane 35 kullanmaya devam ediyorum kutu bittiği gibi ertesi gün regl oldum 7 gün ara verdim tekrar başladım iyiye gidiyor gibime geliyor ama başka bir doktora daha mı gitsem acaba daha mı çok kafa karıştırır kararsızım 3.kutu bitmeden gel dedi yani ağustosun sonuna doğru gitmem gerek ama bir an önce çocuk sahibi olmak istiyorum doğum kontrol kullanıyorum ve çok sinir bozucu bir tedavi oldu bu bana cocuk isterken doğum kontrol hapı kullanmak nedir ya direk tüp bebeğe geçsem daha mı mantıklı olur sizce çünkü yıpratıcı bir süreç oluyor bu süreç benim için eskiden ilişkiden sonra umudum olurdu şimdi oda yok 3 ay geçmiyor yani 2.kutunun yarısına geldim ama bitmeyecek gibi geliyor hayatımda da çok fazla değişiklik yaptım sağlıklı ve dengeli besleniyorum meyve sebze yemezdim artık yiyorum hormon dengelemek için aslan pençesi çayı falan içtim ne kadar etkisi olur bilmiyorum şimdi Civan perçemi alıcam bakalım ne kadar doğru görücez Allah herkese sabır versin cidden zor bir hastalık tedaviside yok aktarlardan çıkamaz oldum insallah fayda eden birşey olur da Burda sizlerle de paylaşırım