• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve klomen kullananlar buraya

bsrakyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
125
48
18
28
Merhaba bende yeni katıldım ben pco var 11 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz klomen kullandım 5 gün Sabah akşam Dr kontrole gittim 2 yumurtam olgunlaşmış ve göbekten çatlatma iğnesi oldum Şimdi beklemedeyim ve bu sırada kasıklarımda ağrı ve batma oluyor

Bende de pco var ama adetlerim düzenli hormonlarımda vs hiçbir sıkıntı yok hoca sadece yağ de pco görünümü var dedi 4 aydır bebek istiyoruz geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bugün doktor bana da klomen verdi adetin 5. günü kullanmaya başlayacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba bende yeni katıldım ben pco var 11 aylık evliyiz ve çocuk istiyoruz klomen kullandım 5 gün Sabah akşam Dr kontrole gittim 2 yumurtam olgunlaşmış ve göbekten çatlatma iğnesi oldum Şimdi beklemedeyim ve bu sırada kasıklarımda ağrı ve batma oluyor
Merhaba bende aynı şekildeyim pco var bizde 10 aylık evliyiz bende pazartesi günü gittiğimde yumurtam 20 mm olmuştu çatlatma iğnesi olmadım doktor kendi çatlar dedi beklemedeyim :)

Merhaba bende aynı şekildeyim pco var bizde 10 aylık evliyiz bende pazartesi günü gittiğimde yumurtam 20 mm olmuştu çatlatma iğnesi olmadım doktor kendi çatlar dedi beklemedeyim :)
Klomen kullandım bende bu ay :) 10 gün sonra kan ver dedi doktorum varsa belli olur kanda diye son 3 4 gündür değerlendirdik bizde bekliyorum bakalım

Canım benim sonucum negatif geldi ama adet olamadım daha doktorumla konuştum tekrar gebelik testi istedi inşallah sen hayırlı sonuçlar alırsın bekliyorum❤️😊

Canım benim sonucum negatif geldi ama adet olamadım daha doktorumla konuştum tekrar gebelik testi istedi inşallah sen hayırlı sonuçlar alırsın bekliyorum❤😊
Canım benim bekle bakalım geç döllenmede oluyor çok belkide öyledir inşallahta öyledir 🙏 Bende bekliyorum kuzum3 gün sonra kan vericem bakalım ama ben daha erken gibi hissediyorum sırf doktor 10 gün sonra ver dedi diye vericem bakalım göğüslerim başladı ağrımaya benimde sende varmı belirti

Canım benim bekle bakalım geç döllenmede oluyor çok belkide öyledir inşallahta öyledir 🙏 Bende bekliyorum kuzum3 gün sonra kan vericem bakalım ama ben daha erken gibi hissediyorum sırf doktor 10 gün sonra ver dedi diye vericem bakalım göğüslerim başladı ağrımaya benimde sende varmı belirti
Canım benimde kasıklarımda Ağrılar vardı gögüslerimde ağrı ve büyüme oldu ama şimdi bir şey yok belki ilacın etkisidir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Canım benimde kasıklarımda Ağrılar vardı gögüslerimde ağrı ve büyüme oldu ama şimdi bir şey yok belki ilacın etkisidir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Valla canım bende tedirginim ya göğüslerime hafif dokununca acıyor çok aşırıda değil kasık ağrım hiç yok benim şuanda 3 4 gün önce vardı azcık bebek olsa olurdu gibi hissediyorum :KK43:

Bende ilaç kullanıyorum onlardan mı acaba dedim ama sanmam ağrı olmaması tuhaf geliyor çünkü olsa tutunma ağrısı olurdu ne bileyim ya:KK64:

Kızlarrr hamileyim 🤰🏼Ayın 6 yaptırdım negatif ti bu gün tekrar test verdim 38.14 geldi çok heycanlıyım inşallah sizlerinkide tutmuştur❤️❤️❤️

Kızlarrr hamileyim 🤰🏼Ayın 6 yaptırdım negatif ti bu gün tekrar test verdim 38.14 geldi çok heycanlıyım inşallah sizlerinkide tutmuştur❤❤❤
Ayy canım çok sevindimm sağlıklı bir şekilde ilerler değerin inşallahh🤗🥰

6 sında yaptığında adetinin kaçıncı günüydü canım ya da adetine kaç gün kala yapmıştınn
Tatlım benim çok kasık ağrım ve batmam vardı doktorum test yaptıralım dedi adetime 1 hafta vardı daha ama negatif geldi şimdi tekrar test yaptırmamı istedi pozitif😊

Tatlım benim çok kasık ağrım ve batmam vardı doktorum test yaptıralım dedi adetime 1 hafta vardı daha ama negatif geldi şimdi tekrar test yaptırmamı istedi pozitif😊
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım tebrikler tekrardan 😍

Back