Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de pko luyum şimdiye kadar o kadar ilaç kullandım bunu ilk defa duyuyorum canımpolikistik over olup gynositol kullananlar var mı ? İçinde prospektüs yok ve ne olduğunu bilmiyorum. Doktorum yumurta gelişimi için verdiğini söyledi ama internetten baktığımda içinde folik asit varmış ve anksiyete hastalarına depresyon ve strese iyi geldiği yazıyor
Ay hadi inşallahInofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah![]()
İnofolik combi.mi canım senin kullandiInofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah![]()
İnofolik combi.mi canım senin kullandi
Canım ben yeni aldım o kapsüller normalde mavi benim aldigim bordo ama içeriği ayniEvet kapsül olan canım![]()
Canım ben yeni aldım o kapsüller normalde mavi benim aldigim bordo ama içeriği ayni
Evet bende aynı fiyata aldımDomtorum banada verdi bebek istedigimizi söyledim 4 aylık evliyim korunmuyoruz gynostoll verdi 95 tl ye eczaneden aldım devlet karşılamıyor sizce fiyat normalmi?
Kullanıyormusun şuan ? Hamile kaldınmı?Evet bende aynı fiyata aldım
Daha ilk kullanımım sanırım şuan yumurtlama dönemindeyimKullanıyormusun şuan ? Hamile kaldınmı?
Seninkide dışı beyaz yazışarı mor mu yanlış hatırlamıyosam yazıları mor yada pembe seninkide çylemiDaha ilk kullanımım sanırım şuan yumurtlama dönemindeyim
Bende kullanıyorum yazıları mor ne farkı var kiSeninkide dışı beyaz yazışarı mor mu yanlış hatırlamıyosam yazıları mor yada pembe seninkide çylemi
Bende kullanıyorum yazıları mor ne farkı var ki
İrtanesi bnmki mavi diyordu ondan dedim sen kaç gündür kullanıyorsunBende kullanıyorum yazıları mor ne farkı var ki
Bugün ikinci günüm ama adetimin 16.günündeyim belki bu ay faydası olmaz bilmiyorum gene deB
İrtanesi bnmki mavi diyordu ondan dedim sen kaç gündür kullanıyorsun