• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve gynositol

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
polikistik over olup gynositol kullananlar var mı ? İçinde prospektüs yok ve ne olduğunu bilmiyorum. Doktorum yumurta gelişimi için verdiğini söyledi ama internetten baktığımda içinde folik asit varmış ve anksiyete hastalarına depresyon ve strese iyi geldiği yazıyor

polikistik over olup gynositol kullananlar var mı ? İçinde prospektüs yok ve ne olduğunu bilmiyorum. Doktorum yumurta gelişimi için verdiğini söyledi ama internetten baktığımda içinde folik asit varmış ve anksiyete hastalarına depresyon ve strese iyi geldiği yazıyor
Ben de pko luyum şimdiye kadar o kadar ilaç kullandım bunu ilk defa duyuyorum canım

Merhaba bana da bugün verdi bende pkoluyum ve bu ilaç yeni çıkmış internette takviyedir ilaç değildir tedavi etmez yazıyor doktor yumurtalarım istenilen olgunluğa gelsin diye verdiğini söyledi klomenle çok büyüyor kist yapıyor ama bu normale getirirmiş anlamadım

• Beğen
Reactions: H M
Canim benim aldığım ilk bordoydu adet olana kadar onu kullandım günde 1 tane adetten başta ondan günde 2 tane aldim 4 tane kalmis mavi almis esim geri mavi ictim gunde 2 tane yumurtlamayi gördüm günde 1 e indirdim gebelik çıkınca bıraktım
Canım ben yeni aldım o kapsüller normalde mavi benim aldigim bordo ama içeriği ayni

Domtorum banada verdi bebek istedigimizi söyledim 4 aylık evliyim korunmuyoruz gynostoll verdi 95 tl ye eczaneden aldım devlet karşılamıyor sizce fiyat normalmi?

Back
X