- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 2.546
- 24
-
- Konu Sahibi Nesrinkk71
Yo ben kapanma döneminde bile hep gittim hastaneye hastane için yasak yokkiBelki tekrar iğneyi denerim yakında kapanma olucak doktora bile gidemicez eşimi ikna etmek zor iyice sinir edersem hic gitmek istemez
Burada gelecek ay aşı mecburi olacak her yere aşı olduğumuzu belirten kağitla gitmemiz gerekebilirYo ben kapanma döneminde bile hep gittim hastaneye hastane için yasak yokki
Hamilelere mecburimi ben değil diye biliyorumBurada gelecek ay aşı mecburi olacak her yere aşı olduğumuzu belirten kağitla gitmemiz gerekebilir
Değil ama isteyen yaptirabiliyormuşHamilelere mecburimi ben değil diye biliyorum
Merhaba fiyatlar hakkinda bilgim yok 10 dklık bir işlem hafif ağrı oluyor ilacın etkisinden ben anestezisis oldum insallah kolaylıkla olursunuz herhangibi bir sorun çikmazmerhaba bende de pco belası var buna rağmen 2 kere gebelik elde ettim ama düşükle sonuçlandı 1 sen olucak hala hamile kalamadım klomen femara hiç biri işe yaramadı yumurta gelişti ama tutmadı şimdi iğneye geçmemiz lazım artık, doktorum rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi ben biraz korkuyorum çektirdiyseniz acılı oluyormu anestezisis fiyat bile 1.500ben pco olduğum için rahim filminede çok umutlu bakamıyorum
Ah inşallah canım ya :)Merhaba fiyatlar hakkinda bilgim yok 10 dklık bir işlem hafif ağrı oluyor ilacın etkisinden ben anestezisis oldum insallah kolaylıkla olursunuz herhangibi bir sorun çikmaz
Merhaba gebeliğin hayırlı olsun öncelikle aşılama ücreti ne kadardır bende aşılama düşünüyorum ama bi yandanda kararsız kaldım3 defa çatlatma iğnesi kullandım negatif sonuç aldım sonrasında aşılama yaptırdım çok şükür ilk seferde tuttu
Yaşınız daha çok erken ve 1 senelik evlisiniz bence biraz daha beklemelisiniz . Bende de pcos var 3 aşılama yaptırdım hepsi de negatif oldu benim maalesef ama eşimde de sorun vardı .iki tane aşılamayı özelde yaptırdım biri 2000 küsür tuttu biri de 1800 civarı diğerini devlette yaptırdım 600 lira verdik ama ilaçlara vermiştim sanırım .Kızlar merhaba benim yaşım 18 1 senelik evliyim çocuk istiyorum polikistik over hastasıyım tedavi görüyorum kullandığım ilaç inofolic bu ilacla hamile kalan varmı ve aşılama fiyatı polikistik over da kesin sonuç alınıyor mu polikistik over olup aşılama yaptıran oldumu yazarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim benim gittiğim hastanede 1060 TL asılma ücreti ilaç iğne muayene ücreti falan toplam 1500 e falan geldi burda 4000 li fiyatlar falan da gördüm ama sanırım bulunduğumuz yere göre değişiyorMerhaba gebeliğin hayırlı olsun öncelikle aşılama ücreti ne kadardır bende aşılama düşünüyorum ama bi yandanda kararsız kaldım
Kızlar merhaba benim yaşım 18 1 senelik evliyim çocuk istiyorum polikistik over hastasıyım tedavi görüyorum kullandığım ilaç inofolic bu ilacla hamile kalan varmı ve aşılama fiyatı polikistik over da kesin sonuç alınıyor mu polikistik over olup aşılama yaptıran oldumu yazarsanız çok sevinirim
Evet ya 8000 diyen bile gördüm gözüm korktu vallaÇok teşekkür ederim benim gittiğim hastanede 1060 TL asılma ücreti ilaç iğne muayene ücreti falan toplam 1500 e falan geldi burda 4000 li fiyatlar falan da gördüm ama sanırım bulunduğumuz yere göre değişiyor
Ya bı tane hastane varsa fiyatı ucuruyorlar baya benim yaşadığım yerde bir sürü var bu yüzden fiyatlar makul sanırımEvet ya 8000 diyen bile gördüm gözüm korktu valla
Valla kim kimden ne koparırsa böyle şeyler çok büyük işlemler bile değil tutma garantisi yok insanları çok mağdur ediyolarYa bı tane hastane varsa fiyatı ucuruyorlar baya benim yaşadığım yerde bir sürü var bu yüzden fiyatlar makul sanırım
Valla kim kimden ne koparırsa böyle şeyler çok büyük işlemler bile değil tutma garantisi yok insanları çok mağdur ediyolar
Canım 35 kilo verdim pkoda bi gram azalma olmadı inan bana hormonlarımın üzerindeki etkisi gitti bitekBenim alttan muayene ile yumurtalıklarima baktı doktor canım polikistik over olduğumu söyledi özele gittim emin olmak için özelde aynı şeyi söyledi sonra ilaca başladı Ağustos 2 de konturolum var inşallah polikistik over azalmıştır 5 kilo verdim 10 kilo DHA vermem lazım bana da dua edermisiniz rica etsem
Kızlar merhaba benim yaşım 18 1 senelik evliyim çocuk istiyorum polikistik over hastasıyım tedavi görüyorum kullandığım ilaç inofolic bu ilacla hamile kalan varmı ve aşılama fiyatı polikistik over da kesin sonuç alınıyor mu polikistik over olup aşılama yaptıran oldumu yazarsanız çok sevinirim
İnofolic kullanıyorum ben kuzum 7. Ci kurum istersen bana göndere bilirsin ve çok mutlu oldum Allah banada nasip eder inşallahpco’yum ve adetlerim düzensiz. Her ay ilaç ile hastalanabiliyorum. İnofolic ben de kullandım. Hatta artık 3 kutu birden almıştım ve o ay doktorum rahim filmi istedi. Rahim filmi sonrası sadece 1 gün ara verip, 2.günü denemelere başlayıp 1 ay boyunca denedim. Ve ilk aydan sonuç : Pozitif çok şükürBenim rahim filminde sağ tüp tıkalı çıkmıştı, işlem esnasında o açıldı. Başka sorun olmamıştı. Elimde kalan inofolic’leri de buradan bi arkadaşa ücretsiz gönderdim Detaylı anlatımı kendi açtığım bir topiğim var bu konuda, orda anlattım. Dilerseniz okuyabilirsiniz
Hayır canım cektirmedim bu ayın 3 de gittim doktor adetliyken gel demeyi unutmuş şuan adet olmayı bekliyorumPco ‘yum ve her ay söktürücü ilaçla regl olurdum. Düzensizdim yani ve söktürücü içmezsem 5-6 ay gelmezdi adetim. İnofolic kullandım ben de bir süre ve sonrasında rahim filmi çektirdim. Rahim filmi sonrası ilk denememde hamilelik oluştu çok şükürAşılamadan evvel rahim filmi çektirdiniz mi?
Tüh üzüldüm ya keşke biten giden bı hastalık olsa bu hastalıkCanım 35 kilo verdim pkoda bi gram azalma olmadı inan bana hormonlarımın üzerindeki etkisi gitti bitek