Polikistik over ve aşılama

Aaaa gerçekten mi valla ben ilk defa duyudm ama bence alakası yok çünkü benim ablam çok zayıftır 3 çocuk doğurdu 55 kilo gram göbek yok ama polikistik overli ilaçsız adet olmuyor
Valla canım bilmiyorum ki kilo tetikliyor diye biliyorum ben ama siz iyi bilirsiniz belki benden ben ilk defa duydum bu hastalığı

Doktorun ne dedi 3. Deneyecek misin ben mesela 3. Denerken olmayacağını bile bile denedim doktorun aşılama söylerse kabul et yeni tedabi yeni umut demektir 🥰
Canım bize doktor ilk başta aşılamayı önerdi eşim istemedi 1. derece varikosel var morfoloji 1 ama sorun olarak görmedi şansimiz düşük yani

Valla canım bilmiyorum ki kilo tetikliyor diye biliyorum ben ama siz iyi bilirsiniz belki benden ben ilk defa duydum bu hastalığı
Ya şöyle polikistik overli kadınlarda kilo problemi tüy sıkıntısı vs. Gibi şeyler oluyor bunlar da zaten polikistik over belirtisi diye geçiliyor ama kilo kaybedince o kaybolmaz buna eminim yani şöyle kilo verirsen hamile kalman kolaylaşır ama bende aşılama olmadan önceki ayı boş geçmiştik o ay 5 kilo vermiştim belki faydası olmuştur diye düşünmüştüm ama pko ile alakası yok yani ins biraz daha verirsin zaten bu ilaçlar iğneler çok kilo aldırıyor

Canım bize doktor ilk başta aşılamayı önerdi eşim istemedi 1. derece varikosel var morfoloji 1 ama sorun olarak görmedi şansimiz düşük yani
Aaa siz direk aşılamaua geçin bence o zaman eşinle konuş istersen bunu denemktense aşılamayi deneyin benim fikrim ama tabiiki yine siz bilirsiniz

Aşılamanin fiyatı ne aceba canım
Heryerde değişiyor burda 4000 e falan yapanda duydum benim gittiğim hastanede aşılama ücreti 1060 TL idi ilaçlar iğneler doktor muayene ücreti vs. Hepsi 1500 e geldi ama ben yumurtam büyüsün diye ilaç kullandım ilaç 10 lira bişey iğne kullanılırsa iğneler daha pahalı 500 liradan falan başlıyor galiba bilgik yok fazla

Heryerde değişiyor burda 4000 e falan yapanda duydum benim gittiğim hastanede aşılama ücreti 1060 TL idi ilaçlar iğneler doktor muayene ücreti vs. Hepsi 1500 e geldi ama ben yumurtam büyüsün diye ilaç kullandım ilaç 10 lira bişey iğne kullanılırsa iğneler daha pahalı 500 liradan falan başlıyor galiba bilgik yok fazla
Anladım canım teşekkür ederim birşey DHA sorucam sana ilk başta kahve rengi adet olmak polikistik over da normal demi

Laboratuvar ortaminda sperm karısirmişda yok bebeğe her baktığinda laboratuvar görürmüşde saçma sapan bahaneler az önce yine tartıştık hayır diyor 😡
Yok daha neler sanki herkes aynı anda sperm veriyor inan sabahıb 8 inde gittij eşim 8 bucukda sperm verdi bı tek biz vardı orda demekki tüp bebeği asla kabul etmicek

Yok daha neler sanki herkes aynı anda sperm veriyor inan sabahıb 8 inde gittij eşim 8 bucukda sperm verdi bı tek biz vardı orda demekki tüp bebeği asla kabul etmicek
İşlemin nasıl yürudugünu tam olarak bilmiyorum hemen enjekte ediliyor sanirm bekleme suresi yok tüp bebeğin konusunu bile açmiyoruz😂

X