Polikistik over ve aşılama

İnofolic kullanıyorum ben kuzum 7. Ci kurum istersen bana göndere bilirsin ve çok mutlu oldum Allah banada nasip eder inşallah 😍😘🤲🏻

Elimde kalanları inofolic ilaç kullanan bi post vardı oraya yazdım. İsteyen varsa göndereceğim siye ve ilk bana yazana gönderdim 🙃

Hayır canım cektirmedim bu ayın 3 de gittim doktor adetliyken gel demeyi unutmuş şuan adet olmayı bekliyorum

Eğer hiç çektirmediysen rahim filmini doktoruna da sor mutlaka. Çok kişi var film sonrası hamile kalan.

Kızlar merhaba benim yaşım 18 1 senelik evliyim çocuk istiyorum polikistik over hastasıyım tedavi görüyorum kullandığım ilaç inofolic bu ilacla hamile kalan varmı ve aşılama fiyatı polikistik over da kesin sonuç alınıyor mu polikistik over olup aşılama yaptıran oldumu yazarsanız çok sevinirim
İyi gunler bende sizin gb polikistigim bulundugum sehirde arastirma hastansine gdiyorum insulin direnciniz olabilir doktorunuza sorun ve gilifor yani icinde metformin olan insulin direnci hapi kullanin bizim hastaligimizjn alani olan doktorum profosor gebe kalana kdr bi vitamin onerdi ve faydasini gordum kendiligidnen yumurtam buyudu ve catladi hoca bile sasirdi asilam bile olsan gebe kalana kdr kullanicaksin dedi ben memnun kaldim sizde umarim kalirsiniz vitamin polinos alfa die bi toz icine 10-15 damla d vitamink damlatip her gun iciliyor ..gercekten doktorumq minnettarim bu zamana kdr ne kdr doktora gittim net bi tedavi ne yapmak gerektigi soylenmedi sureci cok guzel ilerletiyor umarim ya kendiliginden yada asilama ile gebe kalirisjiz

Polikistik over sendromu tekrarlayan ve ömür boyu senle olacak bir hastalik bende de var iki tane kızım var onlardan oncede vardı ilac tedavisiyle oldular şükür şimdi kardeş istiyorlar yeniden tedavi gormeye başladım Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah duphaston kullandim 1 gün once bitti hastalanmayi bekliyorum

Polikistik over sendromu tekrarlayan ve ömür boyu senle olacak bir hastalik bende de var iki tane kızım var onlardan oncede vardı ilac tedavisiyle oldular şükür şimdi kardeş istiyorlar yeniden tedavi gormeye başladım Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah duphaston kullandim 1 gün once bitti hastalanmayi bekliyorum
Çok sevindim canım Allah seni çocuklarına çocuklarında sana bağışlasın inşallah bende çok istiyorum evladımın olmasını nasip inşallah olur

İyi gunler bende sizin gb polikistigim bulundugum sehirde arastirma hastansine gdiyorum insulin direnciniz olabilir doktorunuza sorun ve gilifor yani icinde metformin olan insulin direnci hapi kullanin bizim hastaligimizjn alani olan doktorum profosor gebe kalana kdr bi vitamin onerdi ve faydasini gordum kendiligidnen yumurtam buyudu ve catladi hoca bile sasirdi asilam bile olsan gebe kalana kdr kullanicaksin dedi ben memnun kaldim sizde umarim kalirsiniz vitamin polinos alfa die bi toz icine 10-15 damla d vitamink damlatip her gun iciliyor ..gercekten doktorumq minnettarim bu zamana kdr ne kdr doktora gittim net bi tedavi ne yapmak gerektigi soylenmedi sureci cok guzel ilerletiyor umarim ya kendiliginden yada asilama ile gebe kalirisjiz
İnşallah bende birgün evlat sevgisini tadarim canım 🤲🏻💕

Merhaba polinos alfayı eczaneden mi aldınız internetten mi? hamile kalabildiniz mi? ben de inositol içeren takviyeler kullanıyorum bu ay bunu denemek istiyorum da nasipse, siz faydasını gördünüz mü

Merhaba hamile kalabildiniz mi, ben de kullanmak istiyorum dediğiniz bu vitamini nereden almıştınız?

X