Merhaba.. Yazını tesadüf gördüm şu an hamilesin sanırım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım :) ben de adet olamıyorum polikistik over var nasıl hamile kaldın tüp bebekle miCanim benim bi kuzenim bide kuzenimin esi ikiside poliskistik over onlarda surekli asilamam falan yaptilar tutmadi sonra kendiliginde oluştu bu arada bende polikistik overim ama benimki farkli adet olamıyorum
Canım merhaba ne yaptın hamile kalabildin miSelam kizlar.bende polikistik overim.ilacsiz adet asla olamayan pko;( 2asilamam ve klomen denedim negatif.bnde tup bebege bslicam.yeni baslicak arkadaslar knusalim buradan fikir alip verelim
Canım öncelikle rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hipo hipo hastasiydim polikistik över hastaları kendiliğinden gebe kalabilir ama 2 ayda birde olsa adet gorurusen benim gurbumdaki hastalar ilaç kullanmadan adet olamıyor malesefer evet tüp bebek gebe kaldımMerhaba.. Yazını tesadüf gördüm şu an hamilesin sanırım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım :) ben de adet olamıyorum polikistik over var nasıl hamile kaldın tüp bebekle mi
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşaAllahCanım öncelikle rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hipo hipo hastasiydim polikistik över hastaları kendiliğinden gebe kalabilir ama 2 ayda birde olsa adet gorurusen benim gurbumdaki hastalar ilaç kullanmadan adet olamıyor malesefer evet tüp bebek gebe kaldım
Sağol canım valla bak yeminle söylüyorum geçen bi piko arkadaşım 4 ay diyete girdi adetti düzeldi ve kendiliğinden hamile kaldı sende başarabilirseniz inana rabbim sanada bu duyguları yaşatsın inşallahSağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşaAllahBende de pko var ne yazık ki kilo sorunumda var inşaAllah bize de nasip olur.
Aminnnnnn İnşaAllah Allah razı olsunSağol canım valla bak yeminle söylüyorum geçen bi piko arkadaşım 4 ay diyete girdi adetti düzeldi ve kendiliğinden hamile kaldı sende başarabilirseniz inana rabbim sanada bu duyguları yaşatsın inşallah
Canım arkadaşımın ismi merve55555 belki sana manevi destek olurAminnnnnn İnşaAllah Allah razı olsunZayıflıyorum ama tabi çok fazla veremiyorum . Dikkat etmeye çok özen gösteriyorum elimden geldiğince. Inofolıc combi kullanıyorum ikinci kutuya başladım .
Çok sağ ol tatlış anneCanım arkadaşımın ismi merve55555 belki sana manevi destek olur
Canım acaba ben de mi hipo hipo yum ben beklesem 3 ayda 4 ayda bir adet oluyorum sen hiç mi olmuyordun.. Çok sevindim senin adına ben de tüp bebek tedavisi görüyorum şu an bu ay transferim var hayırlısıyla inşallah benim de yüzüm güler gerçekten çok zormuş bunları yaşamak..Canım öncelikle rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hipo hipo hastasiydim polikistik över hastaları kendiliğinden gebe kalabilir ama 2 ayda birde olsa adet gorurusen benim gurbumdaki hastalar ilaç kullanmadan adet olamıyor malesefer evet tüp bebek gebe kaldım
Bir de ben çok zayıfım hiç kilo problemim olmadıCanım öncelikle rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hipo hipo hastasiydim polikistik över hastaları kendiliğinden gebe kalabilir ama 2 ayda birde olsa adet gorurusen benim gurbumdaki hastalar ilaç kullanmadan adet olamıyor malesefer evet tüp bebek gebe kaldım
Canım merhaba ne yaptın hamile kalabildin mi
Maşallah canım gözün aydın :) ben seninle geçen yıl konuştuğumu hatırlıyorum sanki polikistik over miydin nasıl hamile kaldın tüp bebekle miKaldim cnm Dogurdum bile Rabbimin izniyle.6aylik oldu oglum :)
Maşallah canım gözün aydın :) ben seninle geçen yıl konuştuğumu hatırlıyorum sanki polikistik over miydin nasıl hamile kaldın tüp bebekle mi
Ne güzel Rabbim sana bağışlasın.. Nerde yaptırdın canım ben de bu ay transfer olcam inşallah ben de hamile kalırımTesekkurler cnm.evet pkoyum cnm knusmusuzdur burada binlerce kisiyle knisuyorum.. :) evet tup bebekle hamile kaldim cnm
Merhaba, tesadüfen denk geldim benden bahsetmiş arkadaşım :) pkolu olup gebeyim elhamdülillah.Çok sağ ol tatlış anneAllah razı olsun.
Ne güzel Rabbim sana bağışlasın.. Nerde yaptırdın canım ben de bu ay transfer olcam inşallah ben de hamile kalırım
Aminnnn inşaAllah çok çok teşekkür ederim. Ne güzel bir tesadüf o zamanMerhaba, tesadüfen denk geldim benden bahsetmiş arkadaşım :) pkolu olup gebeyim elhamdülillah.
7 yıllık evliyim. Ameliyatlar, klomenler kilodan dolayı adet görmemeler..
Sıkıntılı sancılı süreçlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın.
8 ay dikkat ettm 38 kilo verdim. 8. Ayımda gebe kaldm hamdolsun 5. Ayındayım şimdi, Rabbim seni de tüm isteyenleri de sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?