Canim benim bi kuzenim bide kuzenimin esi ikiside poliskistik over onlarda surekli asilamam falan yaptilar tutmadi sonra kendiliginde oluştu bu arada bende polikistik overim ama benimki farkli adet olamıyorum35 yasinda polikistik overim,tuylenmem,kilom ve adet duzensizligim yok,yaklasik 8 aydir hamile kalabilmek icin tedavi goruyorum,famara,klomen kullandim,catlatma ignesi yaptirdim,hamile kalamadigim gibi 3 ay once 6,5 cm kistim olustu.suan 2,5 cm.bir cok doktora gittim en son gittigim hasan serdaroglu ya dogal yollardan bekle dedi,yada tup bebek yapalim dedi.kafam cok karisik,sizce bu kadar ugrastiktan sonra hala beklemelimiyim,yoksa hemen tup bebek mi yaptirmaliyim,yardimci olabilirseniz cookkk sevinirim
Benimle aynı durumdasın ben 1 hafta önce lap.ameliyati oldum doktorum doğal yoldan gebe kalabilirsin dedi beklemedeyim allah hepimizin yardımcısı olsun☺35 yasinda polikistik overim,tuylenmem,kilom ve adet duzensizligim yok,yaklasik 8 aydir hamile kalabilmek icin tedavi goruyorum,famara,klomen kullandim,catlatma ignesi yaptirdim,hamile kalamadigim gibi 3 ay once 6,5 cm kistim olustu.suan 2,5 cm.bir cok doktora gittim en son gittigim hasan serdaroglu ya dogal yollardan bekle dedi,yada tup bebek yapalim dedi.kafam cok karisik,sizce bu kadar ugrastiktan sonra hala beklemelimiyim,yoksa hemen tup bebek mi yaptirmaliyim,yardimci olabilirseniz cookkk sevinirim
Slm arkadaşim. Hoş geldiniz. Ben de polikistik över hastasıyım. Birçok tedaviler geçtiidim. Çok kez klomen . Üç kez gonal f iğne .üç aşılama ve geçen sene 1 tüp bebek tedavisi oldum. Bu arada iki tane ameliyatım var . Biri rahim den diğeri kist ten. Hepsinden negatif sonuç aldık. Şubat ayında tüp bebeğe tekrar başladım . Ben bi ayrıntı vereyim geçen sene yaptırdığım tüp bebekte embriyo dondurma işlemi yaptırdım. Ve bu tedavide o dondurulmuş embriyo transfer oldu. Tedavim normal bir tüp bebek tedavisine göre uzun sürdu . Geçen hafta test yaptım ve pozitif çıktı. Çıkan sonucun yükselmesini bekliyoruz umutla. Eğer yükselmezse düşükle sonlanabilir.araniza yeni katildim arkadaslar kocaman bir merhaba hepinize:) bende polikistik over hastasiyim tuylenmem, kilom vs yok ama adet duzensizligim var. Dogum kontrol hapini kullanmayi biraktiktan sonra adet gorememeye basladim ve tarlusal adli ilacla dahi 4 ayda 2 kez gordum o da normal bir kanama sayilmazdi. Bunun uzerine dr mu degistrdim. Tup bebek merkezine basvurdum. Burada asilamayla gebelik olabilecegini ogrendim. Yapi olarak stresli ve gergin bir karakter oldugumdan tup bebek tedavisine karar verdik ve asilamayla vakit kaybetmek istemedik. Simdi ilaclarimi kullaniyorum ve yaklasik 2 hafta sonra ignelerim basliycak. Asilama yaptiran ya da tup bebek tedavisi goren arkadaslara sorum su olucak. Tedavi suresince ne kadar kilo aldiniz?
Naptin tedavinin ne durumda .???araniza yeni katildim arkadaslar kocaman bir merhaba hepinize:) bende polikistik over hastasiyim tuylenmem, kilom vs yok ama adet duzensizligim var. Dogum kontrol hapini kullanmayi biraktiktan sonra adet gorememeye basladim ve tarlusal adli ilacla dahi 4 ayda 2 kez gordum o da normal bir kanama sayilmazdi. Bunun uzerine dr mu degistrdim. Tup bebek merkezine basvurdum. Burada asilamayla gebelik olabilecegini ogrendim. Yapi olarak stresli ve gergin bir karakter oldugumdan tup bebek tedavisine karar verdik ve asilamayla vakit kaybetmek istemedik. Simdi ilaclarimi kullaniyorum ve yaklasik 2 hafta sonra ignelerim basliycak. Asilama yaptiran ya da tup bebek tedavisi goren arkadaslara sorum su olucak. Tedavi suresince ne kadar kilo aldiniz?
Naptin tedavinin ne durumda .???
Sağolasin canım. Bu imtihan dunyasi inan ve biraz kaderci bakmak lazım çoğu olaylara . İyisallah duaların hepimiz için gerçekleşir. Ateş ini ölçdür ilk önce. Yada birine kontrol ettir. Eğer ateşin yoksa yada iki durum da da bence bir ılık duş sana çok iyi gelicek tir. Farlusal tarlusal gibi söktürücü bir ilaç mı kullanıyorsun. Eğer regl olacaksan ondan da ateş basması olur. En iyisi kendine evham verme ve iyi bir düş al canım.Merhaba Deniz derya ... neler gecmis basindan, ne badireler atlatmissin canim benim.inaniyorum cabalarinin, sabrinin, dirayetinin, dualarinin karsiligini alicaksin. Hayirlisiyla pozitifi gormussun rabbimin izniylede bebisini kucagina alicaksin
Canim benim ilaclarim bitti regl olmayi bekliyorum. Bikac gune Regl oldugumda tedavi basliycak ins. Yalniz Regl gormem icin kullandigim ilacin bitmesiyle cayir cayir yaniyorum. Atesler basiyor terliyorum. Az once yatiyordum dayanamadim kalktim yataktan ter icinde. Normal midir bu atesler, yoksa hava mi sicak ondan mi anlayamadim. Ellerim ayaklarim yaniyorum rsmen.
Evet canım. Pazartesi günü herşey belli olucak az çok. Üniversitede sağlik ocağında 64 çıktı . Üniversite hastanesinde 56 çıktı . Pazartesi yine gidicem üniversite ye . Eğer gerileme olursa iyi bir gebelik olmaz düşük le sonlanır dediler . Sonucun iki üç katı artması gerekiyor. Kısmet bakalım. Allah kimsenin umudunu boşa çıkartmasın .Aminn canm rabbim hepimizin yardimcisi olsun...ilacta Cylou kullaniyorum. bunu ilk defa kullaniyorum. Normalde regl oncesi ates basmaz usurum ben. İlk defa oluyo bu ates basmasi. Vucut isimda artis yok. Ellerim ve ayaklarim yaniyo ustelik cok terliyorum. O kadar siddetliki uyuyamiyorum. Anlayamadim...deger artisina ne zmn bakicksiniz 3 gunde 1 bakiyorsunuz diymi?
Evet canım. Pazartesi günü herşey belli olucak az çok. Üniversitede sağlik ocağında 64 çıktı . Üniversite hastanesinde 56 çıktı . Pazartesi yine gidicem üniversite ye . Eğer gerileme olursa iyi bir gebelik olmaz düşük le sonlanır dediler . Sonucun iki üç katı artması gerekiyor. Kısmet bakalım. Allah kimsenin umudunu boşa çıkartmasın .
Yok arada 3 gün varCanimm degerler ayni gun mu farkli yerlerde farkli sonuclar cikti? Biri 64 digeri 56 ?
Merhaba 29 yaşındayım beş yıllık evliyim.Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım malesef 7. Haftada düşükle sonuçlandı doktor iki ay bekleyip denemeye devam dedi 9 ay sonra tekrar hamile kaldım sonuç yine hüsran eğitim aratırma hastanesine gönderdi doktorum yapılan tetkikler sonucu kan pıhtılaşması çıktı bende.düşükten 4 ay sonra adetim gecikti sevindim hamileyim diye ama değildim polikistik over dedi doktor kaç ay adet olmak için tarlusal kullandım hatırlamıyorum. Bebek istediğim için 3 ya da 4 kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesi de ama fayda etmedi. Pes ettim önce bozulan psikolojimi toplarladım düşünmemeye çalıştım. Son birkaç aydır hangi doktora gittiysem tüp bebekten başka çare olmadığını söylediler. Tüp bebek olayını kabullendim farklı bir doktora gittim kontol etti rahim filmine tahlillere baktı iki kez daha klomen ve çatlatma iğnesi kullanmamı istedi daha ilk ay kolemen kulladığımda hamile kaldım. Bazen ticari açıdan yanlış yönlenditmeler olabiliyor kararı iyi vermek lazım35 yasinda polikistik overim,tuylenmem,kilom ve adet duzensizligim yok,yaklasik 8 aydir hamile kalabilmek icin tedavi goruyorum,famara,klomen kullandim,catlatma ignesi yaptirdim,hamile kalamadigim gibi 3 ay once 6,5 cm kistim olustu.suan 2,5 cm.bir cok doktora gittim en son gittigim hasan serdaroglu ya dogal yollardan bekle dedi,yada tup bebek yapalim dedi.kafam cok karisik,sizce bu kadar ugrastiktan sonra hala beklemelimiyim,yoksa hemen tup bebek mi yaptirmaliyim,yardimci olabilirseniz cookkk sevinirim
Senin adına çok sevindim. Bebeğin doğdu muMerhaba 29 yaşındayım beş yıllık evliyim.Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım malesef 7. Haftada düşükle sonuçlandı doktor iki ay bekleyip denemeye devam dedi 9 ay sonra tekrar hamile kaldım sonuç yine hüsran eğitim aratırma hastanesine gönderdi doktorum yapılan tetkikler sonucu kan pıhtılaşması çıktı bende.düşükten 4 ay sonra adetim gecikti sevindim hamileyim diye ama değildim polikistik over dedi doktor kaç ay adet olmak için tarlusal kullandım hatırlamıyorum. Bebek istediğim için 3 ya da 4 kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesi de ama fayda etmedi. Pes ettim önce bozulan psikolojimi toplarladım düşünmemeye çalıştım. Son birkaç aydır hangi doktora gittiysem tüp bebekten başka çare olmadığını söylediler. Tüp bebek olayını kabullendim farklı bir doktora gittim kontol etti rahim filmine tahlillere baktı iki kez daha klomen ve çatlatma iğnesi kullanmamı istedi daha ilk ay kolemen kulladığımda hamile kaldım. Bazen ticari açıdan yanlış yönlenditmeler olabiliyor kararı iyi vermek lazım
Bende seninle ayni durumdaydim 2 yil olmadi duzenli adet olmasina ragmen rahim filmi sonrasi ikinci ay hamile kaldim bence rahim filmi cekin 3 ay bekle yine olmazsa yasda ilerlemeden tup bebek dene cunku yumurta kalitesi dusuyor yas ile allah yardimcin olsun35 yasinda polikistik overim,tuylenmem,kilom ve adet duzensizligim yok,yaklasik 8 aydir hamile kalabilmek icin tedavi goruyorum,famara,klomen kullandim,catlatma ignesi yaptirdim,hamile kalamadigim gibi 3 ay once 6,5 cm kistim olustu.suan 2,5 cm.bir cok doktora gittim en son gittigim hasan serdaroglu ya dogal yollardan bekle dedi,yada tup bebek yapalim dedi.kafam cok karisik,sizce bu kadar ugrastiktan sonra hala beklemelimiyim,yoksa hemen tup bebek mi yaptirmaliyim,yardimci olabilirseniz cookkk sevinirim
Hayır daha hamileyimSenin adına çok sevindim. Bebeğin doğdu mu
Canım Rabbim hayırla kucagina almanı nasip etsin inşallah.Hayır daha hamileyimama sorun yok şimdilik
merhabalar : sperm testi , rahım tup fılmı durumunuza gore tedavı yolunuz belırlenmelı. 35 yaş , 8 ay gıbı bır süre gecmıs olması nedenı ıle beklemeyı tavsıye etmemekteyız. Bol sans dılerım.35 yasinda polikistik overim,tuylenmem,kilom ve adet duzensizligim yok,yaklasik 8 aydir hamile kalabilmek icin tedavi goruyorum,famara,klomen kullandim,catlatma ignesi yaptirdim,hamile kalamadigim gibi 3 ay once 6,5 cm kistim olustu.suan 2,5 cm.bir cok doktora gittim en son gittigim hasan serdaroglu ya dogal yollardan bekle dedi,yada tup bebek yapalim dedi.kafam cok karisik,sizce bu kadar ugrastiktan sonra hala beklemelimiyim,yoksa hemen tup bebek mi yaptirmaliyim,yardimci olabilirseniz cookkk sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?