• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over-tup bebek

Canim benim bi kuzenim bide kuzenimin esi ikiside poliskistik over onlarda surekli asilamam falan yaptilar tutmadi sonra kendiliginde oluştu bu arada bende polikistik overim ama benimki farkli adet olamıyorum
Merhaba.. Yazını tesadüf gördüm şu an hamilesin sanırım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım :) ben de adet olamıyorum polikistik over var nasıl hamile kaldın tüp bebekle mi

Merhaba.. Yazını tesadüf gördüm şu an hamilesin sanırım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım :) ben de adet olamıyorum polikistik over var nasıl hamile kaldın tüp bebekle mi
Canım öncelikle rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hipo hipo hastasiydim polikistik över hastaları kendiliğinden gebe kalabilir ama 2 ayda birde olsa adet gorurusen benim gurbumdaki hastalar ilaç kullanmadan adet olamıyor malesefer evet tüp bebek gebe kaldım

Canım öncelikle rabbim yüzünü güldürür inşallah ben hipo hipo hastasiydim polikistik över hastaları kendiliğinden gebe kalabilir ama 2 ayda birde olsa adet gorurusen benim gurbumdaki hastalar ilaç kullanmadan adet olamıyor malesefer evet tüp bebek gebe kaldım
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşaAllah :dua: Bende de pko var ne yazık ki kilo sorunumda var inşaAllah bize de nasip olur.

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşaAllah :dua: Bende de pko var ne yazık ki kilo sorunumda var inşaAllah bize de nasip olur.
Sağol canım valla bak yeminle söylüyorum geçen bi piko arkadaşım 4 ay diyete girdi adetti düzeldi ve kendiliğinden hamile kaldı sende başarabilirseniz inana rabbim sanada bu duyguları yaşatsın inşallah

Sağol canım valla bak yeminle söylüyorum geçen bi piko arkadaşım 4 ay diyete girdi adetti düzeldi ve kendiliğinden hamile kaldı sende başarabilirseniz inana rabbim sanada bu duyguları yaşatsın inşallah
Aminnnnnn İnşaAllah Allah razı olsun ❤️ Zayıflıyorum ama tabi çok fazla veremiyorum . Dikkat etmeye çok özen gösteriyorum elimden geldiğince. Inofolıc combi kullanıyorum ikinci kutuya başladım .

Aminnnnnn İnşaAllah Allah razı olsun ❤️ Zayıflıyorum ama tabi çok fazla veremiyorum . Dikkat etmeye çok özen gösteriyorum elimden geldiğince. Inofolıc combi kullanıyorum ikinci kutuya başladım .
Canım arkadaşımın ismi merve55555 belki sana manevi destek olur

Canım acaba ben de mi hipo hipo yum ben beklesem 3 ayda 4 ayda bir adet oluyorum sen hiç mi olmuyordun.. Çok sevindim senin adına ben de tüp bebek tedavisi görüyorum şu an bu ay transferim var hayırlısıyla inşallah benim de yüzüm güler gerçekten çok zormuş bunları yaşamak..

Bir de ben çok zayıfım hiç kilo problemim olmadı

Maşallah canım gözün aydın :) ben seninle geçen yıl konuştuğumu hatırlıyorum sanki polikistik over miydin nasıl hamile kaldın tüp bebekle mi

Tesekkurler cnm.evet pkoyum cnm knusmusuzdur burada binlerce kisiyle knisuyorum.. :) evet tup bebekle hamile kaldim cnm

Çok sağ ol tatlış anne ❤️Allah razı olsun.
Merhaba, tesadüfen denk geldim benden bahsetmiş arkadaşım :) pkolu olup gebeyim elhamdülillah.
7 yıllık evliyim. Ameliyatlar, klomenler kilodan dolayı adet görmemeler..
Sıkıntılı sancılı süreçlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın.
8 ay dikkat ettm 38 kilo verdim. 8. Ayımda gebe kaldm hamdolsun 5. Ayındayım şimdi, Rabbim seni de tüm isteyenleri de sevindirsin inşallah

Merhaba, tesadüfen denk geldim benden bahsetmiş arkadaşım :) pkolu olup gebeyim elhamdülillah.
7 yıllık evliyim. Ameliyatlar, klomenler kilodan dolayı adet görmemeler..
Sıkıntılı sancılı süreçlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın.
8 ay dikkat ettm 38 kilo verdim. 8. Ayımda gebe kaldm hamdolsun 5. Ayındayım şimdi, Rabbim seni de tüm isteyenleri de sevindirsin inşallah
Aminnnn inşaAllah çok çok teşekkür ederim. Ne güzel bir tesadüf o zaman ❤️Sağlıcakla al inşaAllah kucağına .:dua:Ben vermiştim sonra 3 5 kilosunu aldım Inofolıc combi kullanıyorum yumurtlama takibi yapılacak pko olduğu için ayrıca dikkat etmeye çalışıyorum ama stres çok ben de :( o da etkiliyor sanırım . Çok sevindim yazdığına .❤️Arkadaştan da Allah razı olsun ❤️

Back
X