- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Pko bende de var ama her pko aynı olmuyor yani hormonlar falan çok sorunlu degil ise bişey olmaz korkma benim de hep regl düzensizdi bazen 2 3 ayda regl oluyordum bazen daha uzun sürüyordu ama hamile olmama engel olmadı bu durum 4 ay dogum kontrol hapı kullandım doktor tavsiyesi ile reglim düzene girsin yumurtlama düzenlensin diye bıraktıgım ay hamile kaldım tabi yumurtlama yine geç olmuştu o zaman ama sorun olmadı yani inşallah seninde sorun olmaz evlenip çocuk sahibi olursun
merhaba kardes yumurtlama gec olmustu dedigin icin soruyorum. Hamile oldugunuzu nasil ögrendiniz gec yyumurtlama sanirim gec döllenme oluyor. benim tecrubem yok bu konuda bende pkoluyum ama adet olmamazlik 10 senedir yok yani 10 senedir adet gördum ya erken yada zamaninda gelirdi yillardir ilk kez bu ay gecikti baya hemde 1 hatfa yada 10 gun diyebiliriz negatif idrar testi yaptim dun ama adet yok aravara lekelenmeler ama asiri degil aca bende demi gec döllenme var diye dusundum.. o yuzden sorayim dedim gec döllenmede nezaman teslerde cikar acaba ? siz nasil ögrendiniz hamileliginzi