Benim adet düzensizliği sorunumda yok.
Sivilcede yok.
Tüylenmede yok.
Kiloda yok
Sadece çocuk olmuyor diye doktora gittim pko oldugumu ögrendim hiçbir belirti yok bende.Bakalım ilk ay tedavimiz inşallah herşey iyi gider olumlu sonuclanır.OLMAMASIYDI dediğine göre artık var.allah bağıslasın
benim 16 yaşındaki kızım 1,5 yıldır 2 veya3 ayda bir adet görüyordu,götürdüm,yumurtalıklarında tembellik var,söktürücü verdi,hormonlarına bakılcak dedi sonra karar veririz tedaviye dedi,küçük küçük kistler olduğunu söyledi,bu nasıl bir hastalık anlayamadım ilerde kısırlık olur mu? tedavi nasıl yapılıyor,bana biraz daha bilgi verirseniz sevinirim..
Bendede hıcbır belırtı yok cocuk ıcın gıttık pco cıktım. Bızde bu ay basladık tedavıye ve denemeye. Rabbım arattırmasın ınsallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
benim 16 yaşındaki kızım 1,5 yıldır 2 veya3 ayda bir adet görüyordu,götürdüm,yumurtalıklarında tembellik var,söktürücü verdi,hormonlarına bakılcak dedi sonra karar veririz tedaviye dedi,küçük küçük kistler olduğunu söyledi,bu nasıl bir hastalık anlayamadım ilerde kısırlık olur mu? tedavi nasıl yapılıyor,bana biraz daha bilgi verirseniz sevinirim..
merabalar bana da yaklaşık 8 yıl önce pko tanısı kondu ve 8 yıldır aralıklarla doğum kontrol hapı kullandım. Gittiğim her doktor hamile kalmada problem yaşarsın dedi. yalnız evlenmeden önce bir doktora daha gittim ki beni öylesine rahatlattı.. 1 yıl aralıksız verdiği doğum kontrol hapını kullandım. bebek düşündüğümüz için ilacı bıraktım ve 2. ayımda hamile kaldı. doktorum olmaz demedi hiçbir zaman sadace sabret biraz herşey düzelicek dedi... ama tabii zayıf olmamın da çok büyük etkisi var...
canım ya çok seviniyorum böyle olupta hamile kalanlara,inş sağlıkla alırsın bebişini kucağına,böyle yazıları okudukça bayağı rahatladım,kızım için çok üzülmüştüm bebek sahibi olmıcak diye,kızımın adet gününü bekliyoruz sonucuna göre tam olarak söylenecek, ,homonlarada bakıp teşhis koyacaklar,ilk defa başımıza geldiği için bilmiyordum bu hastalık hakkında,inanın böyle sitelerde moral arıyorum, sağ olsunlar cevap verip bilgi sahibi oluyorsun,hepinizinde Allah yardımcınız olsun...
ama nedense 1.5 yıldır böyle 3 yıl boyunca hep düzenliydi,öyle korkuyorum ki ilerde ne yapacak bu çoçuk okadar da çoçukları seviyorki çoçuğu olmaz diye,yinede cevabınız için teşekkür ederim kızlar...
merabalar bana da yaklaşık 8 yıl önce pko tanısı kondu ve 8 yıldır aralıklarla doğum kontrol hapı kullandım. Gittiğim her doktor hamile kalmada problem yaşarsın dedi. yalnız evlenmeden önce bir doktora daha gittim ki beni öylesine rahatlattı.. 1 yıl aralıksız verdiği doğum kontrol hapını kullandım. bebek düşündüğümüz için ilacı bıraktım ve 2. ayımda hamile kaldı. doktorum olmaz demedi hiçbir zaman sadace sabret biraz herşey düzelicek dedi... ama tabii zayıf olmamın da çok büyük etkisi var...
Bende zayıfım..Doktorum bu konuda çok şanslı olduğumu söyledi.Zayıflık işime yaradı..Hayatımın hiçbir döneminde kilolu olmadım çok şükür.Yemek düzenimde yerindedir.1ekmek günde mutlaka tüketirim en kötü ihtimalle.Kızarma hamur işi çok severim.İnsülin direncimde problemyok.Demekki bende senin gibi sanslıyım.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini..İnşallah en yakın zamanda rabbim benim kucağımıda bebeğimle doldurucak..
amin cümlemize... Ama Allah kısmet ederse bi daha sefere bebeği kucağımıza alırız artık. 40 gün önce 17 haftalık kızımdüşük yaptım...
hiç bişey anlamadım, doktorum hormon tahlili yaptırdı herşey normalmiş sadece yumurtalıkta tembellik var hamileliğe de engel değil bu tembellik dedi. doğum kontrol hapı iice kilo aldırır kullanma v.s.
peki nasıl düzene girecek bu regl :26:
ben 17 hadtalık hamile iken düşük yaptım...
tatlillerim benimde iyi.çok hafif bir düzensizliğim var ama pkoyum.lh ve tsh değerlerini yazarmısın ??
lh 5.6 tsh0.867
Lh:5.6
FSH??? yalnış sormuşum sanırım pardon tsh değil fsh değerleri gerekiyor.Pkodan sözedebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?