• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

Canım ben doktora gittim bende 4 yillik evliyim cocuk için.alttan muayene etti dedi ki yumurtaliklarinda polikistikover görünümü var dedi.adetimi sordu killanma sordu.adetim duzenli killanmam yok dedim.hormonlarima bakmak icin adetimin 2.günü gelmemi istedi.fakat ben adet olmadim çünkü hamileyim suanda 5 haftalik.ama Poliskistik over belirtisi hic bisey yok ne kilo adetim düzenli killanma yok sadece ultarasonda görmüştü
Yaaa gözün aydin saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allahim darısı başıma insallah❤ benim de killanma problemim kilo vs yok. Sadece adetlerim her ay olur ama bikac gun gecikmeli olur. Doktorum bana da aynisini dedi yumurtaliklarda polikistik gorunum var dedi. Yumurtalik takibine baslayalim dedi. İnofolic combi yazdi onu kullanmaya basladim. Bakalim haftaya kontrole gidicem tahlillerimi de o zaman bakicak yillik izne cikmis simdi

Yaaa gözün aydin saglicakla kucagina almayi nasip etsin Allahim darısı başıma insallah❤ benim de killanma problemim kilo vs yok. Sadece adetlerim her ay olur ama bikac gun gecikmeli olur. Doktorum bana da aynisini dedi yumurtaliklarda polikistik gorunum var dedi. Yumurtalik takibine baslayalim dedi. İnofolic combi yazdi onu kullanmaya basladim. Bakalim haftaya kontrole gidicem tahlillerimi de o zaman bakicak yillik izne cikmis simdi
Saol canim bende çok üzülmüştüm.ama oldu şükür. Ins sende en kisa zmaanda saglikli bi bebeğin olur <3

Testere dişli aslan pençesini netten araştırdım biraz ilaclarla bir etkilesimi olur mu bilemedim doktoruma danismadan kullanmayayim diye düşündüm. Sen faydasıni gordun mu canim pol.over var mi sende de?

Evet canım pol. over vardı üç yıl önce doktora gittim adet düzensizliği kıllanma ve saç dökülmesi şikayetlerim vardı. Bana doğum konrtol hapı verdi üç ay kullan ama pol overine faydası olmaz ilacı bırakınca tekrarlar dedi. Bende netten araştırdım İbrahim Saraçoğlunun videolarını izledim bu bitkiyi çok övüyor kadınların bitkisi diyor. Açıkcası bana güvenilir geldi sonra düzenli kullanmaya başladım adetim düzeldi şükürler olsun geçen ay doktora gittim polikistik over kalmamış herşeyin normal dedi doktor.

Evet canım pol. over vardı üç yıl önce doktora gittim adet düzensizliği kıllanma ve saç dökülmesi şikayetlerim vardı. Bana doğum konrtol hapı verdi üç ay kullan ama pol overine faydası olmaz ilacı bırakınca tekrarlar dedi. Bende netten araştırdım İbrahim Saraçoğlunun videolarını izledim bu bitkiyi çok övüyor kadınların bitkisi diyor. Açıkcası bana güvenilir geldi sonra düzenli kullanmaya başladım adetim düzeldi şükürler olsun geçen ay doktora gittim polikistik over kalmamış herşeyin normal dedi doktor.
Geçmiş olsun canim sevindim geçmesine

Süpersin ya masallah gecmiscolsun darısı basima

Back