• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over

Bu ciddi bir hastalıktır, ilaç dışı doğal yöntemlerle düzelecek bir tablo değildir. Gerekirse doktorunuz ilacı 10 yıl 15 yıl da kullandırır. Tedavi şekilleri yerine tedavi almazsanız oluşacak ek sorunları araştırmanızı öneririm

Bugün doktora gittim yumurtalik ta polikistik over gördüm dedi.bende polikistik over snedromumu dedim tam aciklama yapmadi bunu demem icin adet duzensizligi olmasi lazim dedi ne demek bu

Lütfen yardimm ( bugün doktora gittim poliskistik overler gördüm dizilenmis dedi ama tek basina karar veremeyiz dedi hormon testine bakacak ve adetim düzenli killanmada yok peki neden dizilenmis overler gördü:( fikri olan var mi acaba

Prolaktin hormonum 32 çıktı sınırı çok az geçmiş.1 aydir üzgün ve stresliydim ondan olabilir mi acaba ilac verdi kullaniyorum

bende diene 35 kullaniyorm. hormonlari sifirlamak icon dedi ama tsh dusurdu sadece digerleeeri ayni.

Kizlarrrr ne olur yardim polikistik over ile polikistik over sendromu arasindaki fark nedir benim adetlerim düzenli killanma yok hormon testine bakacak.ultarsonda görmüş overleri eğer hormonda iyi çıkarsa gördüğü polikistik overler ne anlama geliyor

Canım doğum kontrol hapı uzun süre kullanmak zorunda kalırsın yapma.. Ayrıca bazı ilaçları bırakınca zor gebe kalıyormuşsun diye biliyorum arkadaşımdan. O da pko aspir yağı seti almış onu kullanıyor çokta iyi geldiğini söyledi ya da soğan suyu deneyebilirsin. Bu arada pko sonradan alınan bi hastalık değil genetik ve doğumsal diye biliyorum iğneyle nasıl pko oluyorsun? Bana da öyle teşhis koydular fakat normal overlerim olduğu ortaya çıktı. Ve son olarak adet belirtilerin yok mu göğüste hassasiyet gibi?
Banada suan sadece ultrason görüntüsünde pko gördü hormon testim daha yapilmadi.ne demek oluyor lutfen yardim hormon normal cikarsa ordaki gördüğü pko ne anlama geliyor adet düzenli killanma yok

Banada suan sadece ultrason görüntüsünde pko gördü hormon testim daha yapilmadi.ne demek oluyor lutfen yardim hormon normal cikarsa ordaki gördüğü pko ne anlama geliyor adet düzenli killanma yok
Hormon testin normal çıkarsa pkos yok yumurtaların çok demektir canım

Cokkkk tesekkkur ederim prolaktin 31 ciki sınırı cok az geçmiş.bu bi habercisi olabilir mi son 1 aydir cok stresli günler yaşadım.ondan yukselebiliyormus.esimde de sperm yavasligi var ins pkolu degilimdir cok üzüldüm:(

Cokkkk tesekkkur ederim prolaktin 31 ciki sınırı cok az geçmiş.bu bi habercisi olabilir mi son 1 aydir cok stresli günler yaşadım.ondan yukselebiliyormus.esimde de sperm yavasligi var ins pkolu degilimdir cok üzüldüm:KK43:
Kusura bakma canim doktor tam aciklama yapmadi ondan stresliyum peki pko yokta yumurtam coksa bu iyi bisey mi tedavisi var midir yada :KK43:
Canım kürtaj olduğum ay benimde stesten yüklenmişti geç regl olmuştum. Hormonlarında sorun varsa 1 aylık tedaviyle düzelebiliyoe fazla kilon varsa vermelisin o da hormonlarını düzeltiyoe,eğer hormonların normalse demekki çabucak hamile kalırsın yumurtan çok demektir.

Canım kürtaj olduğum ay benimde stesten yüklenmişti geç regl olmuştum. Hormonlarında sorun varsa 1 aylık tedaviyle düzelebiliyoe fazla kilon varsa vermelisin o da hormonlarını düzeltiyoe,eğer hormonların normalse demekki çabucak hamile kalırsın yumurtan çok demektir.
Tamam canim yardımların için cok saol.58 kiloyum kilolu degilim.ins hormonda da bisey çıkmaz tesekkerler

Tamam canim yardımların için cok saol.58 kiloyum kilolu degilim.ins hormonda da bisey çıkmaz tesekkerler
Kıllanma tüylenme aşırı kilo gibi şeylerin yoksa çıkmaz canım büyük ihtimalle,çünkü hormon bozukluğu kıllanma yapıyor. :)

Herkese merhaba ben yeni uyeyim nereye yazsam bilemedim yanlis yerde degilimdir umarim
Kızlar gecen hafta doktora gittim ve polikistik over tanısı kondu.
Prolaktin 26
Fsh 7.65
Lh 32
E2 38 çıktı. Tahlil sonuclarima bakamadi maalesef o gune yetisemedi. 2 yillik evliyim artik bebek dusunuyoruz ve dedigim gibi polikistik over im var. Değerleri bana yakin olan bu degrrler hakkinda bilgisi olan piko olup hamile kalan var mi aramizda ? Herkese simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Herkese merhaba ben yeni uyeyim nereye yazsam bilemedim yanlis yerde degilimdir umarim
Kızlar gecen hafta doktora gittim ve polikistik over tanısı kondu.
Prolaktin 26
Fsh 7.65
Lh 32
E2 38 çıktı. Tahlil sonuclarima bakamadi maalesef o gune yetisemedi. 2 yillik evliyim artik bebek dusunuyoruz ve dedigim gibi polikistik over im var. Değerleri bana yakin olan bu degrrler hakkinda bilgisi olan piko olup hamile kalan var mi aramizda ? Herkese simdiden tesekkurler
Canım ben doktora gittim bende 4 yillik evliyim cocuk için.alttan muayene etti dedi ki yumurtaliklarinda polikistikover görünümü var dedi.adetimi sordu killanma sordu.adetim duzenli killanmam yok dedim.hormonlarima bakmak icin adetimin 2.günü gelmemi istedi.fakat ben adet olmadim çünkü hamileyim suanda 5 haftalik.ama Poliskistik over belirtisi hic bisey yok ne kilo adetim düzenli killanma yok sadece ultarasonda görmüştü

Back