- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
-
- Konu Sahibi berenderensenem
O zaman benim doktorum pek ilac taraftarı değil . 1 bucuk sene oldu benim daha o tür hormon haplari kullanmadim 3 ay daha olmazsa baslicaz sanirim
Herkesin durumu farklı birde. Doktor bir kere dogal hamile kaldin yine kalabilirsin şimdilik ilaca gerek yok diyor . Insallah öyle olurEvet her doktor farklı tabiki ilaçsız doğal olanı en iyisi
Merhaba arkadaşlar ;
Ben polikistik over sendromu hastasıyım .
Prolaktin yüksekliği ve aynı zaman da şeker hastalığı insülin direnci ile birlikte .
Rahimde de miyom var ama doktor uzak bir yerde hamilelikte sıkıntı yaratmaz dedi .
Daha önce çeşitli yöntemlerle tedavi oldum .
En son 3 kere klomen ile tedavi oldum yumurta çatladı fakat hamilelik oluşmadı .
Şimdi rahim filmi çekileceğim .
Ondan sonra aşılamaya geçmek gerekiyor ama direk tüp bebek mi yapsak diye düşünüyorum .
Yardımcı olabilir misiniz ?
Herkesin durumu farklı birde. Doktor bir kere dogal hamile kaldin yine kalabilirsin şimdilik ilaca gerek yok diyor . Insallah öyle olur
Ne güzel aslında hiç iyi değil iyice kilo alımı yaptı ben de devlete gidiyorum benO zaman benim doktorum pek ilac taraftarı değil . 1 bucuk sene oldu benim daha o tür hormon haplari kullanmadim 3 ay daha olmazsa baslicaz sanirim
Ben ozel muayenehaneye gidiyorum ama devlette tahlillerimi yaptırıyorum ordaki doktorda ilac kullanmami onermedi henüz .Ne güzel aslında hiç iyi değil iyice kilo alımı yaptı ben de devlete gidiyorum ben
Çok uzun yazmışım içimi dökmek istedim çünkü çok üzülüyorum bazen hiç anne olamayacakmış gibi hissediyorumHanımlar bende 3 yıllık evliyim evliliğimin 1. Yılında evlilik yıldönümümüzden bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim uzun sürmedi 5 haftalıkken düşük yaptım biz o zamanlar çocuk istemiyorduk ben okuyordum çünkü okulla zor olur falan diyorduk düşükten sonra 6 ay korunduk sonra korunmayı bırakık ama 1.5 yıl oldu hala hamile kalamadım 2 ay önce rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı kan değerlerim normal ama ultrasonda polikistik over gözüküyor eşimde de sorun yok ileri hız düşük dediler ama hamile kalabilirsin sıkıntı olmaz dediler eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum kendim de soğan kürü uyguladım bu ay ama yumurtlama olmadı daha neredeyse adet günüm geldi ben hala ymurtlayacağım Ovulasyon testi ile evde takip ediyorum geçen hafta yeni bir doktora gittim ultrasonda da yumurta gözükmedi bu ay yumurtlama olmadan adet olucam galibadoktordan memnun kaldım baya bilgili yaşı da var adetin 3 günü tahlil sonuçlarıma göre ilaç verecek sanırım klomen verecek bakalım hayırlısı rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Seninle ayni durumdaymışız Bende bir kurtaj oldum.1bucuk sene gecti bi daha hamile kalamadim. esimde problem yok. Haftaya hsg cektiriyorumm. 2 aydir pko olmusum . Öncesinde hiçbirşey yoktu.Hanımlar bende 3 yıllık evliyim evliliğimin 1. Yılında evlilik yıldönümümüzden bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim uzun sürmedi 5 haftalıkken düşük yaptım biz o zamanlar çocuk istemiyorduk ben okuyordum çünkü okulla zor olur falan diyorduk düşükten sonra 6 ay korunduk sonra korunmayı bırakık ama 1.5 yıl oldu hala hamile kalamadım 2 ay önce rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı kan değerlerim normal ama ultrasonda polikistik over gözüküyor eşimde de sorun yok ileri hız düşük dediler ama hamile kalabilirsin sıkıntı olmaz dediler eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum kendim de soğan kürü uyguladım bu ay ama yumurtlama olmadı daha neredeyse adet günüm geldi ben hala ymurtlayacağım Ovulasyon testi ile evde takip ediyorum geçen hafta yeni bir doktora gittim ultrasonda da yumurta gözükmedi bu ay yumurtlama olmadan adet olucam galibadoktordan memnun kaldım baya bilgili yaşı da var adetin 3 günü tahlil sonuçlarıma göre ilaç verecek sanırım klomen verecek bakalım hayırlısı rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
İnşaAllah en yakın zamanda hamile kalırsınızSeninle ayni durumdaymışız Bende bir kurtaj oldum.1bucuk sene gecti bi daha hamile kalamadim. esimde problem yok. Haftaya hsg cektiriyorumm. 2 aydir pko olmusum . Öncesinde hiçbirşey yoktu.
1 bucuk sene geçti benimde bidaha kalamadim. Insallah temiz cikar oyle korkuyorum ki kotu bişeyle karşılaşmaktan.İnşaAllah en yakın zamanda hamile kalırsınızhsg sonuçlarınızda inşaAllah temiz çıkar ki gebe kalmışşınız temiz çıkacaktır bir sorun çıkmayacaktır rabbimin izniyle
Nerde çektireceksiniz rahim filmini özelde mi devlette mi anestezi alacak mısınız bende çok korkuyordum çok stres yapmıştım ama çok şükür bişey çıkmadı1 bucuk sene geçti benimde bidaha kalamadim. Insallah temiz cikar oyle korkuyorum ki kotu bişeyle karşılaşmaktan.
Anestezili olacak ozelde. Ben sadece sonucundan korkuyorum çekimden değil de . Kötü bir sonuçla karsilasma korkum.var su an sadeceNerde çektireceksiniz rahim filmini özelde mi devlette mi anestezi alacak mısınız bende çok korkuyordum çok stres yapmıştım ama çok şükür bişey çıkmadıkorkmayın içinizi rahat tutun dua edin bol bol
Yok yok hiçbir şey çıkmaz Allahın izniyle yani en fazla kürtajdan sonra tüpler tıkanmıştır o da verdikleri ilaç ile açılır büyük bir sorun olsaydı hamile kalmazdınız korkutmayın kendinizi içiniz ferah tutunAnestezili olacak ozelde. Ben sadece sonucundan korkuyorum çekimden değil de . Kötü bir sonuçla karsilasma korkum.var su an sadece
Inşallah öyle olur birbirimize dua edelimYok yok hiçbir şey çıkmaz Allahın izniyle yani en fazla kürtajdan sonra tüpler tıkanmıştır o da verdikleri ilaç ile açılır büyük bir sorun olsaydı hamile kalmazdınız korkutmayın kendinizi içiniz ferah tutun
Amin rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin size de bana da sağlıklı hayırlı evlatlar versinInşallah öyle olur birbirimize dua edelimkulun kula duasi kabul olur. Rabbim cümlemize saglikli eksiksiz hayirli evlat nasip etsin insallah.
Eşin test yaptırdı mı? Pko gebeliğe çok ileri derece değilse engel değil. Bi tanıdığım ilk ay hamile kaldı tüm rahim kist dolu olmasına rağmenMerhaba arkadaşlar ;
Ben polikistik over sendromu hastasıyım .
Prolaktin yüksekliği ve aynı zaman da şeker hastalığı insülin direnci ile birlikte .
Rahimde de miyom var ama doktor uzak bir yerde hamilelikte sıkıntı yaratmaz dedi .
Daha önce çeşitli yöntemlerle tedavi oldum .
En son 3 kere klomen ile tedavi oldum yumurta çatladı fakat hamilelik oluşmadı .
Şimdi rahim filmi çekileceğim .
Ondan sonra aşılamaya geçmek gerekiyor ama direk tüp bebek mi yapsak diye düşünüyorum .
Yardımcı olabilir misiniz ?