Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen korunuyormuşsun ama ben hiç korunmadigim halde olmadı malesef Ama diyetisyene gitmeden hamile kalanları duyuyorum etrafımda Zaten doktorda pcos gebeliğe engel değil demişti Biliyorum takmamak elde değil ama işte afedersin ilişkiye girerken gene aklına geliyor insanın çocuk.Yok belimin altına yastikmi koysam yok aklarimimi kaldirsam kaç dakika dursam diyede insan düşünüyor ister istemez tam yumurtlamayida gununude bilmeyince insan ister istemez strese giriyor Ama bazılarına ne kadar düşünürse o kadarda kafasından cikarmasada tutturuyor Ahhh ahhh bu pcos varya mahvetti Benim bitane yapilmadik Hsg rahim filmim kaldı onada bakılacak inşallah tuplerim açıktır İnşallah bende hsg çektirmeye gitmeden inşallah o hamilelik haberini alırımMalesef diyetisyensiz zor. Cok zor. Bende de var. Ben online bir diyetisyen buldum o zaman. Kevser sare ateş. Onunla 20 kilo verdim. Cok da tatlı bir kızcağız. Evde olan malzemelerle diyetler yazıyor. Öyle antin kuntin şeyleri yok yani. Hep yediğimiz seyler aslında. Hiç aç da kalmadım cok da rahat verdim. O zaman verdiğim kiloyu da 3 sene korudum ben taa ki gebeliğe kadar. Gebelikte de polikistik overdan dolayı olmayacağını düşünüyordum açıkçası. Dedim her ay beklemek bizi yıpratır. 6 ay sadece deneyelim. Olmazsa tüp bebek yapalım dedim eşime. O da tamam dedi. Lakin ben korunmayı bıraktığım ay daha gebe kaldım. Hiçbir ekstra bir şey falan da yapmadım yani… sadece bizlerin regl dönemleri, yumurtlama dönemleri belirsiz olduğu için bende de geç döllenme oldu. O yüzden geç öğrendim ettim falan. Ama sağlıcakla da kucağıma aldım yani. Bence en önemlisi fazla kafaya takmamak biraz akışına bırakmak. Bilmiyorum belki ben de o strese girsem belki benim de olmazdı. Ben o kadar rahat, o kadar kabullenmiştim ki durumumu. Bize de sürpriz oldu
Glutensiz beslenmeylePolikistik over olupta Diyetisyene gitmeden zayıflamayı BAŞARANLAR Nasil başardınız
Ve hamile kalabildiniz
Gluten tam olarak ne oluyor acabaGlutensiz beslenmeyle
Canım ekmeğin makarnayı hazır gıdaları her şey keseceksin. Ben 4 sene önce çölyak hastalığına yakalandım ondan önce ilaçsız adet bile olmuyordum çölyak hastası olunca 15 kilo verdim kilom da bayağı vardı sonra kendiliğimden rahmetli oğluma hamile bile kaldım yeni alışkanlığın tamamen değiştirGluten tam olarak ne oluyor acabayoksa ben ekmeği falan hep kestim boll bol su içiyorum abur cuburda kestim bilmiyorum vermeye çalışıyorum ama keten tohumu chia tohumu falan içiyorum destek olarak bağırsakları çalıştırmasına Siz glutensizden hariç başka nasıl şeyler yaptınız mesela
Bazen sadece kiloya sebep bile olmayabiliyor. Versen, bakarsın hiçbir seye gerek kalmaz senin de. Hiç belli olmaz yani… mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim seni de, bütün bebek isteyenleri de sevindirsin. İnsallah hsg de de bir sıkıntı yoktur. Yüreğini temiz tut kuzumSen korunuyormuşsun ama ben hiç korunmadigim halde olmadı malesef Ama diyetisyene gitmeden hamile kalanları duyuyorum etrafımda Zaten doktorda pcos gebeliğe engel değil demişti Biliyorum takmamak elde değil ama işte afedersin ilişkiye girerken gene aklına geliyor insanın çocuk.Yok belimin altına yastikmi koysam yok aklarimimi kaldirsam kaç dakika dursam diyede insan düşünüyor ister istemez tam yumurtlamayida gununude bilmeyince insan ister istemez strese giriyor Ama bazılarına ne kadar düşünürse o kadarda kafasından cikarmasada tutturuyor Ahhh ahhh bu pcos varya mahvetti Benim bitane yapilmadik Hsg rahim filmim kaldı onada bakılacak inşallah tuplerim açıktır İnşallah bende hsg çektirmeye gitmeden inşallah o hamilelik haberini alırım![]()
Anladm Ben sadece ekmeği kestim sekeri kestim tuzda zaten yemeklerde oluyor az olarak sadece haşlanmış yumurta yiyorum öğlen bide akşam yemek suyumuda eksik etmem hiç Ama dahada veremedim Çünkü hem pcos var o zorluyor hemde bendede ülseratif kolit var çöl yaka benzer ishalim oluyor atak dönemine geçti mecburluktan içiyorum kortizonu çok yoruldum artık Allaha isyan etmeyi istemiyorumda Bu arada basın sagolsun Allah rahmet eylesin Bende anne olmayı çok istiyorum Ne olur banada dua et olurmuCanım ekmeğin makarnayı hazır gıdaları her şey keseceksin. Ben 4 sene önce çölyak hastalığına yakalandım ondan önce ilaçsız adet bile olmuyordum çölyak hastası olunca 15 kilo verdim kilom da bayağı vardı sonra kendiliğimden rahmetli oğluma hamile bile kaldım yeni alışkanlığın tamamen değiştir
Aynen inşallah temiz çıkar hsg Amin Allah razı olsun güzel duan için Allah seninde gönül muradına versin rabbim inşallahBazen sadece kiloya sebep bile olmayabiliyor. Versen, bakarsın hiçbir seye gerek kalmaz senin de. Hiç belli olmaz yani… mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim seni de, bütün bebek isteyenleri de sevindirsin. İnsallah hsg de de bir sıkıntı yoktur. Yüreğini temiz tut kuzum
İnşallah catlatma ignesine aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah Allahim Rabbim banada tüm isteyenlerde yaşatsın rabbim arattirmasinBazen sadece kiloya sebep bile olmayabiliyor. Versen, bakarsın hiçbir seye gerek kalmaz senin de. Hiç belli olmaz yani… mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim seni de, bütün bebek isteyenleri de sevindirsin. İnsallah hsg de de bir sıkıntı yoktur. Yüreğini temiz tut kuzum
Bide benim rahim kalp seklindeymis hamile kalmış olursam düşebilir diyorlar napacam onuda bilemiyorum hersey üst üste geliyorBazen sadece kiloya sebep bile olmayabiliyor. Versen, bakarsın hiçbir seye gerek kalmaz senin de. Hiç belli olmaz yani… mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim seni de, bütün bebek isteyenleri de sevindirsin. İnsallah hsg de de bir sıkıntı yoktur. Yüreğini temiz tut kuzum
Bide benim rahim kalp seklindeymis hamile kalmış olursam bilene düşebilir diye duydum bilmiyorum amaan hersey üst üste geliyorCanım ekmeğin makarnayı hazır gıdaları her şey keseceksin. Ben 4 sene önce çölyak hastalığına yakalandım ondan önce ilaçsız adet bile olmuyordum çölyak hastası olunca 15 kilo verdim kilom da bayağı vardı sonra kendiliğimden rahmetli oğluma hamile bile kaldım yeni alışkanlığın tamamen değiştir
Arkadasımın da öyle. 3 tane çocuğu var şimdi. Zararı yok onun diye biliyorumBide benim rahim kalp seklindeymis hamile kalmış olursam düşebilir diyorlar napacam onuda bilemiyorum hersey üst üste geliyor
O arkadaşın kalp şeklinde rahimi olmasina rağmen hiç düşük falan yapmamismi Maşallah 3 taneyi iyi yapmış Allah bağışlasın Darısı inşallah benim başıma olsun annelik hayirlisindanArkadasımın da öyle. 3 tane çocuğu var şimdi. Zararı yok onun diye biliyorum
zaten internette bir sürü öğünler listeler ve bu konu hakkında çok bilgi var bunları takip ederek ve uygulayarak rahat kilo vereceğinize inanıyorum. gönlünüzü ferah tutun aktif cinsel hayatınız olsun o sırada düşünmemeye çalışın. Bebişiniz geleceği zamanı bekliyor sadece. Yengem 100 kilo ile hamile kaldı yani siz duanızı eksik etmeyin inşallah yılınız kolay ve güzel olurPolikistik over olupta Diyetisyene gitmeden zayıflamayı BAŞARANLAR Nasil başardınız
Ve hamile kalabildiniz
Polikistik overmiydi yengeniz 100 kilo ile hamile kaldığında Evet var internette ama hepsi farklı bisey söylüyor diyet olsun pcos olsunzaten internette bir sürü öğünler listeler ve bu konu hakkında çok bilgi var bunları takip ederek ve uygulayarak rahat kilo vereceğinize inanıyorum. gönlünüzü ferah tutun aktif cinsel hayatınız olsun o sırada düşünmemeye çalışın. Bebişiniz geleceği zamanı bekliyor sadece. Yengem 100 kilo ile hamile kaldı yani siz duanızı eksik etmeyin inşallah yılınız kolay ve güzel olur![]()
evet döngüsü de baya düzensizdi 2 aylıkken anladı hamile olduğunu. iyi araştırmak lazım ama pcosta beslenme genel olarak aynı bence.Polikistik overmiydi yengeniz 100 kilo ile hamile kaldığında Evet var internette ama hepsi farklı bisey söylüyor diyet olsun pcos olsun
Yok canım ucunu da vaktinde doğurdu ne erken oldu ne düşük oldu. İnşallah canımO arkadaşın kalp şeklinde rahimi olmasina rağmen hiç düşük falan yapmamismi Maşallah 3 taneyi iyi yapmış Allah bağışlasın Darısı inşallah benim başıma olsun annelik hayirlisindan
Özellikle bisey falan yapdimi hiç Zayıflama falan yada belinin altına yastık yada ayaklarını falan dikmismidir Bana böyle çok diyen oluyor ayaklarını kaldır çabuk rahme ulaşır Belinin altına yastık koy gibiYok canım ucunu da vaktinde doğurdu ne erken oldu ne düşük oldu. İnşallah canım