Merhaba bende 3 yillik evliyim polikistik overim aramizdaki tek fark senin adetin düzenli benimki aşiri düzensiz.
Klomen bende kullandim gecen ay yumurtam büyüyor catliyor ama döllenmiyor 3 cü denemem bu arada .
Ultrasonda benim sag yumurtaligim kistik bir görüntü veriyormus aslinda bu kist dedikleri sey fazla yumurta olmasi ve cok yumurta oldugundan sıkışmasi .. cogu doktor kilo vermemi felan önerdi 6 kilo zoraki verdim tek elde ettgm sey 2-3 ayda bir adet olabilmek eskiden 9 ay boyunca görmezdim 6 ay duphaston tedavi gördüm istersen duphastonu bir sor hem adet sökücü ama hamile kalirsanda düşüğü engelliyen bir ilac progestan gibi birsey kombinasyonlu sökücü diyebiliriz.
Paldir küldür tüp bebek de nekadar iyi bir karar bilemedim acikcasi maddi olarak ve moral olarakda yipratici bir sürec olabilir zaten tüp bebekde verilen ilaclar yapilan tedavinin disinda extra herşey bu zamanda herkes paranin delisi olmuş durumda heryerde malesef yaptirlcak gibi degil .. ve bu işlemler aşma aşama ilerliyor mesela klomen olmazsa femara vermesi lazim onlada büyümezse yumurtan catlamazsa igne vermesi gerekir. Igneyle olmazsa aşilamaya gecilir eeeen son en kötü ihtimal tüp bebek olur kii bende 3 yildir deniyorum hala tüp bebege gitmedik seneye türkiye geldigmizdenbir tüp bebek merkezinde detayli muayene olucam rahim filmi hic cekilmedim cekilmek isticem sonrasindada planda aşilama var. Bence siz koenzimQ10 vitamin alin ve omega3 koenzimq10 hücreleri yenileyen bir takviye ve yumurta ve sperm üzerinde inanilmaz bir etkisi var 3 ila 6 ay icerisnde etkisini gösterebiliyor. Ben 2-3 aydir sökücüleri biraktim onlarin sayesinde yumurtalarim catliyor ve adet görmeye basladim sonucta bir fonksiyon işareti bu tüp bebek yaptiranlarada cogu doktor omega3 ve koenzimQ10 recete ettigini biliyorum. Şansin bol olsun hersey gönlünce olsun cok uzattim affet