Amin kardeşim inşallah benimledir çok mutlu oldum çok sevindim kalp atışı duyulmayoinca kahroldum inşallah bı sıkıntı olmaz sende sakın üzülme ben inanıyorum rabbim kimseyi bebeksiz bırakmasın hayırlı evlatlar versin bizeHayırlı olsun inşallah bebeğiniz sağlıklı ve sizledir. Teşekkür ederim kendi adıma umut verdiğiniz için :)
Tabikide canım kilo en büyük düşmanı ben evlenmeden önce 50 kiloyum ve ayrıca sporcuydum evlendikten sonra 1 yıl içinde 75i gördüm bende anlamadım nasıl kilo aldım :) kilolu olmama rağmen klomen ilk kullandığım ay hamile kalıyorum tabi hep bı sıkıntı oluyor geçen yıl 3 ay klomen içtim iğne vurunmadim ama sonra dış gebelik oldu şimdi 1 ay içtim hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim evlatlarını sana bağışlasın canKlomen kullandım5 gün sadece doktora çatlatması için gitmedim ilk ayım böyle deneyim diye ve hamile kaldım 11aylık kızım ve suan 3aylık hamileyim tekrar beklenmedik süpriz oldu. Tek düşman kilo bence pko bazıları na kilo yapıyor ve kilolular genelde zor gebe kalıyor ben kendımı bıldım bılelı 50kıloyu asamadım almakt istiyorum ama olmuyo bu yüzden hemen kaldıgımı dusunuyorum dogum dan sonra da geri eski kiloma2ayda düştüm zaten 60olmuştum.şuanhala50 kiloyum tek tavsiyem kilo verin ve çok dua edinn
Canım keşke sağlıklı bı şekilde kucagima alsaydım ama nasip işi 3 hafta önce sanciyla gebeliği sonlandırdı doktorum umarım sen hamilesindir suanHayırlı olsun inşallah bebeğiniz sağlıklı ve sizledir. Teşekkür ederim kendi adıma umut verdiğiniz için :)
Merhaba canım neyi nasıl kullandığını bana tek tek izah eder misin ben de iki yıllık evliyim fakat iki çatlatma bir de aşılama oldum aşılama şu an 15. günüydü yarın kan verecektim bugün adet oldum yani negatif çok üzgünüm sadece aşı 34.000 TL para verdim para hiç sorun değil yeter ki çocuk olsun ama Olmuyor ve bu bizi çok uzuyor ben de polikistik Over var Yapacağımı bilmiyorum siz bir sürü ilaçlar yazmışsınız kürler yazmışsınız fikirlerinizi belirtmişsiniz bana onları uzunca açıklar mısınız ben de evde yapayımTabikide canım kilo en büyük düşmanı ben evlenmeden önce 50 kiloyum ve ayrıca sporcuydum evlendikten sonra 1 yıl içinde 75i gördüm bende anlamadım nasıl kilo aldım :) kilolu olmama rağmen klomen ilk kullandığım ay hamile kalıyorum tabi hep bı sıkıntı oluyor geçen yıl 3 ay klomen içtim iğne vurunmadim ama sonra dış gebelik oldu şimdi 1 ay içtim hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim evlatlarını sana bağışlasın can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?