Polikistik over olup saçları dökülen varmı?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
kızlar merhaba.32 yaşındayım ..2 yıldır pko hastasıyım 30 yaşıma kadar herşey yolundaydı .adetlerım 1 gun sekmezdı 28-30 gunde adet olurdum..taa ki 2 sene önce adetım 15 gun gecıkınce doktora gıttım ve bu illet hastalıkla doktor bana ultrason göruntusunu verınce tanıştım.geçen 2 sene ıçerısınde 3 4 ay duzenlı adet göruyorsam dıger ay 15 gun gecıkerek gelıor...ama benım asıl sorunum saçlarım ınanılmaz dökülüyor..acaba pko yuzundenmı..gıtmedıgım doktor kalmadı hıçbırı yardımcı olmuyor daha sorunumu dınlemeden doğum kontrol hapını dayayıp gönderıyorlar ..geçen ankarada saç dökülmesı ıçn bı profesöre gıttım bana pko ,normalde testosteron yanı erkeklık hormonunu yükselttiği için erkek tipi saç dökülmesı görunur ama senın testosteron oranın normal sevıyede dedı..hatta dıger vıtamın ,tiroid testlerımde normal...anormal olan tek hormon LH nın FSH den bırazcık yuksek olması ..sizden ricam bu hastalıga sahıp olup saçları dökülen arkadaşlar nasıl tedavı oldular .benım test sonuçlarım aşağıdakı gıbı çıktı anlayan varmı acaba başka hangı hormon saç dökülmesıne yol açar.

test sonuçlarım:
T3:4.07 /,T4:1,31 /,estradiol :60 /,Fsh:3.40 /,Lh:8,94 /,(17)hidroksiproges:0,78 /,dhea-s04: 171/ ,insulin ;6.60/ ,serbest testosteron :1,60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…