Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya maşallah tedavisiz mı kaldınız yani öyle gelişi güzelPcoluyum 2.cocuguma hamileyim ümitsizliğe kapılmayın diye yazdım
Kiloma dikkat ettim ve spor yaptımYa maşallah tedavisiz mı kaldınız yani öyle gelişi güzel
Peki bu sürede kalmak için kür uyguladınız mı acaba ?İlk bebeğime yaklasik 1bucuk yıl uğraştan sonra kendi kendime hamile kaldım şimdi ikinciye yaklaşık 2-3 ay denemede yine kendi kendime hamile kalmış oldum sukur :) pcos ki olup evlendiği ilk ay hamile kalan bile var canım hele ki kendi kendine adet görüyorsan hiç endişelenme 6 ayda 3 ayda bir adet gören ben bile hamile olduysam herkes olur
Nasıl kullandınız acaba hayıt tohumunu bana da söyler misiniz? Gebe kalamıyorumMrb canım ben kendimi bildim bileli pkoluyum bekarken bayaa tedavi gordum bi faydasi olmadi 7 yillik evliyim 3 yasinda bi kizim var gecen yilda 2 buçuk aylik düşüğüm oldu adetlerim düzensiz hormonlarim bozuk gecen yil araştırmarım sonucu hayit tohumunun pkoda faydali olduğunu ogrendim ve kullandigim ilk ay hamile kaldim bi yakinima tavsiye ettim oda ilk ay hamile kaldi eger hormon bozuklugun varsa tavsiye ederim gercekten pkoda çok etkili inş. Sanada faydası olur
Rabbim kardeşinede şifa versin inşaAllah
Peki bu sürede kalmak için kür uyguladınız mı acaba ?
Maşallah darısı başıma inş bende kalabilirimSirayla Soğan kürü, incir kürü, bal çörekotu tarçın karısımi denedim. Ayrica Klomen tedavisi gördüm 3 ay. 1bucuk yıl inofolic kullandım ama hiç biri ise yaramadı. En son her şeyi bıraktığımda bir baktım ki hamileyim :)
Ne güzel darısı bize inşallah soğan kürüne başladım bendeSanirim bi 10 sene olmustur pcos ile tanisali. Butun genc kizligim acaba cocugum olacak mi yada cok mu cabalamam gerekecek diye dusunerek gecti asiri taktim kafama. Cok sukur hic oyle olmadi sizde kafanizda buyutmeyin tedavisi var ilaclarla olur bir sekilde. Bu arada ben sogan kurunu yaptim ve bir ay sonra hamileydim onun mu etkisi oldu bilmiyorum ama zarari yok yarari var bence yapin en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz insallah
canm Allah bir dert yarattıysa inan devasını da yaratıyor. bn 4 aylk evlydm pko oldgmu ögrendgmde. snra dünyam başıma yıkıldı arastrdm hep tüp bebek yapıyordu pkolular. snra iyice arastrdm herkese sordm zaten 100 kadnda 99u pkolu oldgnu ögrendm. tek farkı bazılarnda hafıf gecerken bazılarnda ağır seyrediyor. ben soğan suyuna başladm ve 15 gün gbi kısa bi sürede attım doktor baktı yok gtmiş dedi. dogm kontrol hapı vermişti doktor ama ben kllanmadm şifayı Allahtan istedm. henüz bi hamilelik geçirmedm ama 7 aylk evliyim. yine herşey Allahtan. sıkma canını rabbime sığın. ayrıca kardeşine çok üzüldm canm rabbim sifa versin inşallah