Ben duydum hatta eczaneden alıp uygulamayı bile düşündüm canım denemek lazım bu konuda olumlu sonuç alan var ben şuan ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon takip ediyorum bakalım doğru sonuç alacak miyimKızlarr selamm,
Size birşey sormak istiyorum. Ben şu yaki olayını duydum bilmiyorum siz duydunuz mu cocuk olmasini kolaylastiriyomus yumurtaliklarini hareketlendirmeye gecip daha kolay ulasmasini sagliyomus ne kdr dogru biliyorum bilmiyorumm tabi. Adet bittikten hemen sonra belin biraz aşağı kısmına yerlestiriyomussun dusene kadar kaliyormus tabi ilişkiye giriliyor mu hiç bilmiyorum bazılarına göre evet bazılarına göre hayır kusura bakmayın acik oldu biraz. Siz hiç duydunuz mu kızlar bilgilendirirseniz sevinirim
Ateş ölçme yöntemini duydum ama hiç araştırmadım tatlım nasıl oluyor bilgi verir misin?Ben duydum hatta eczaneden alıp uygulamayı bile düşündüm canım denemek lazım bu konuda olumlu sonuç alan var ben şuan ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon takip ediyorum bakalım doğru sonuç alacak miyim
Sabah yataktan çıkmadan dijital termometre ile ateşimi ölçüyorum not alıyorum ovulasyon günü normal seyreden ateş 2 3 derece düşüp bir sonraki gün baya çıkıyor canım hem ovulasyon testi ile uğraşmak yerine daha basit bir yöntemAteş ölçme yöntemini duydum ama hiç araştırmadım tatlım nasıl oluyor bilgi verir misin?
Teşekkür edrim canım. Ben takmıyorum artık uğraşmakta istemiyorum oluruna bırakmaktan yanayım . Az önce eşimin arkadaşı geldi hanımı hamileymiş çok sevindim bir yandanda kendim için üzüldüm. Eşi doğum kontrol hapı kullanıyordu bıraktığı ay hamile kaldı hiç beklemeden. Hayırlısı artık herşeyin vakti bir zamanı var demek ki.Sabah yataktan çıkmadan dijital termometre ile ateşimi ölçüyorum not alıyorum ovulasyon günü normal seyreden ateş 2 3 derece düşüp bir sonraki gün baya çıkıyor canım hem ovulasyon testi ile uğraşmak yerine daha basit bir yöntem
Canım sende benim gibisin demekki bende hemen etkileniyorum duyunca aslında herşeyi oluruna bırakmak lazımda ben yapamıyorum duyduğumu uygulamak istiyorumTeşekkür edrim canım. Ben takmıyorum artık uğraşmakta istemiyorum oluruna bırakmaktan yanayım . Az önce eşimin arkadaşı geldi hanımı hamileymiş çok sevindim bir yandanda kendim için üzüldüm. Eşi doğum kontrol hapı kullanıyordu bıraktığı ay hamile kaldı hiç beklemeden. Hayırlısı artık herşeyin vakti bir zamanı var demek ki.
Rahat olmak lazım aslında ama biz yapamıyoruz işte. En kısa zamanda hayırlısıyla bebislerimiz olur insCanım sende benim gibisin demekki bende hemen etkileniyorum duyunca aslında herşeyi oluruna bırakmak lazımda ben yapamıyorum duyduğumu uygulamak istiyorum
Öyle çok istiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canımRahat olmak lazım aslında ama biz yapamıyoruz işte. En kısa zamanda hayırlısıyla bebislerimiz olur ins
inşallah çok teşekkür ederim hayit duydum ama denemedim nasıl kullanmam gerekirMerhaba,
Hamile kalamama, adet düzensizlikleri, yumurtalık kistleri, pms gibi kadın hastalıklarında hayıt yağı tavsiye ederim. Ayrıca beslenme, mutfak ve yaşam alışkanlıklarının da gözden geçirilmesi önemlidir.
Şimdiden şifa olsun. Umarım en yakın zamanda sağlığınıza ve bebeğinize kavuşursunuz.
Merhaba,inşallah çok teşekkür ederim hayit duydum ama denemedim nasıl kullanmam gerekir
Sanırım durumumuz benzer. Her ay bir şekilde regl oluyordum ama 35-40 günde bir oluyordum. Pcos görünümü vardı ama hormonlarım aşırı dengesiz değildi.
4 yıllık evliyim bu 3. gebeliğim ve hep kısa sürede gebe kaldım. Stres yaratmayın.
Benim gibi hafif düzeyde pcos iseniz zaten bu bebek sahibi olmanıza engel değil.
Canım bende senin gibi stres yaptım bu ay çok kafamı yormamaya çalışıyorum birde ne kadar düşünürsen o kadar gecikiyor bence soğan suyu denedin mimerhaba, ben de 35 günde 1 adet oluyordum hep. çok nadiren 40 gün falan da oluyordu ancak sonra bebek yapmaya karar verince strese girdim bir ara 2 aya yakın adet olamadım. doktora gittim. pco dedi. hormonlarıma baktılar. sıkıntı yok dedi doktor. klomen kullanıyorum 2 aydır. henüz bebiş yok. inşallah benim de olurçok üzülüyorum çok stres yapıyorum hep ağlamak geliyor içimden
bir ara dener gibi yaptım canım ama tam uyamadım. çalıştığım için akşamları içtim sadece. onun dısında da tam 15 gun yapamadım bazı gunler unuttum falan. o sebeple midir bilmem faydasını göremedimCanım bende senin gibi stres yaptım bu ay çok kafamı yormamaya çalışıyorum birde ne kadar düşünürsen o kadar gecikiyor bence soğan suyu denedin mi
Olabilir canım bende ilk 5gün deneyebilmistim normalde 45 hatta 50gunde olamadığım regl o ay 36gunde gelince faydası olacağını düşündüm 2ay sonra tam kullandım ve 30gunde oldum bu ayda sanırım yine 30gun olacak belirtiler geldi çünkü akşam eve geldiğinde birde gece yatarkende içebilirsin aslındabir ara dener gibi yaptım canım ama tam uyamadım. çalıştığım için akşamları içtim sadece. onun dısında da tam 15 gun yapamadım bazı gunler unuttum falan. o sebeple midir bilmem faydasını göremedim
canım peki şimdi gün olarak onu nasıl kullanıyorsun tam olarak yani ne zaman başlamayalım ve kesintisiz kaç gün devam etmeliyim ? dediğin gibi 2 kere yapabilirim aslında. su kaynayana kadar kaynatıyorum kaynadıktan sonra 5 dk daha kaynatıyorum o kdr. rengi çok sarı olmuyor daha acık renk oluyor ve kabuklarını soyuyorum doğru değil mi ? şuan klomen kullandım, cts doktora gideceğim. yeni bir ilaç vs verir mi bilmiyorum ama verirse de kullansam bişi olur mu acaba zararı dokunur diye de korkuyorum ilaçlarla birlikte ? doktora da soramıyorum alternatif tıp a karsılardır diye :):)Olabilir canım bende ilk 5gün deneyebilmistim normalde 45 hatta 50gunde olamadığım regl o ay 36gunde gelince faydası olacağını düşündüm 2ay sonra tam kullandım ve 30gunde oldum bu ayda sanırım yine 30gun olacak belirtiler geldi çünkü akşam eve geldiğinde birde gece yatarkende içebilirsin aslında
Aynen dediğin gibi yapıyorum bende tatlum regl bitiminin 2.günü başlıyorsun kaynamış 1bucuk bardak suyun içine bir orta boy soğanı dörde bölüp koyup 5dakika kaynatıyoruz sıcak ve ılık arası iciyoruz kesintisiz 15gün ilaç kullanırken kullanma bence ikisini birden ne olur ne olmaz birde tedavinin etkilemesincanım peki şimdi gün olarak onu nasıl kullanıyorsun tam olarak yani ne zaman başlamayalım ve kesintisiz kaç gün devam etmeliyim ? dediğin gibi 2 kere yapabilirim aslında. su kaynayana kadar kaynatıyorum kaynadıktan sonra 5 dk daha kaynatıyorum o kdr. rengi çok sarı olmuyor daha acık renk oluyor ve kabuklarını soyuyorum doğru değil mi ? şuan klomen kullandım, cts doktora gideceğim. yeni bir ilaç vs verir mi bilmiyorum ama verirse de kullansam bişi olur mu acaba zararı dokunur diye de korkuyorum ilaçlarla birlikte ? doktora da soramıyorum alternatif tıp a karsılardır diye :):)
Bende ayni senin gibiyim canim her ay adet olurum 32-35 gunde killanma vs bisey yok sadece kiloluyum ama gep kiloluydum ilk cocuguma hemen hamile kaldim ve o zaman 92 kg ydim simdi de 99 kgyim ve olmadi 8 aydir simdide esim yanimda yok 5 ay diyete basladim sogan.kuru yapicam insallah esim felene kadar biraz kilo da vermiş olurumBir de kızlar normalde adet düzensizliği yapar pko olanlarda günü gününü tutmaz. Ben her ay düzenli oluyorum bu durum beni cok şaşırtıyor. Ama dua etmekten başka çare kalmıyor. Kızlar Allah hepimizin gönlünü göre versin. Yardımcımız olsun.
bu cok zor ya yani benim atesim genelde 36-37 arasinda değişir bunu nasil anlayacagimBen duydum hatta eczaneden alıp uygulamayı bile düşündüm canım denemek lazım bu konuda olumlu sonuç alan var ben şuan ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon takip ediyorum bakalım doğru sonuç alacak miyim
merhaba oncelikle hayirli olsun. hamile kaldiginiz ay sogan kuru ile birlikte bal corekotu kullandiniz mi sogan kurunu kac ay kullandiniz gunde kac defa iciliyorO zaman bende bir dahaki ay başlayayim bugün bitti çünkü soğan kürüm