Polikistik over olduğumu öğrendim...

Bende pcos hastasıyım. Bana doktorum hamile kalman zor dedi denediğimizin 2. Ayı hamile kaldım. Canını hiç sıkma, eğer çok kilolu değilsen pcos doğurganlığını çok etkilemeZ

Canim ben de 1 bucuk senelik evliyim. Benim de ilk adet oldugumdan beridir adetim hep duzensiz. Artik o kadar duzensizlesti ki ilac kulllanmadan adet goremiyorum. Suan regl donemimdeym. Bitsin ben de baslicam sigan suyuna Allahin izniyle. Folic asit suan ben de aliyorm

Bende pcos hastasıyım. Bana doktorum hamile kalman zor dedi denediğimizin 2. Ayı hamile kaldım. Canını hiç sıkma, eğer çok kilolu değilsen pcos doğurganlığını çok etkilemeZ
58kilom boy 1.70 kilom yok aslında ama ben yinede spor olayına başladım insan isteyince ne duyarsa yapıyor işte :)

Sen hangi folic asidi kullanıyorsun canım doktorum ama folic 1 i verdi

58kilom boy 1.70 kilom yok aslında ama ben yinede spor olayına başladım insan isteyince ne duyarsa yapıyor işte :)
Hamile kaldıktan sonra gittiğim doktora ben pcos hastasıydım hamile kalmayı beklemiyordum dediğimde pcos hamile kalamamak için bir sebep değil dedi tek başına. Hormonlarını bozmadığı sürece sıkıntı yok. Kilon da gayet normal. Endişe edeceğin bişey yok bence. Çocuğum olmasa benim olmazdı hem pcos bende vardı hem de eşimde sperm sayısı azdı ve morfoloji %1 di. Ama 2. Denememizde oldu bebeğimiz. Biraz psikoloji işi açıkçası. Stres yapınca olmuyo ama rahat bırakırsan kendini olur.

Canım bende senin gibiyim 9aylik evliyim soğan kürü denedinmi birde kilo çok önemli
Kusura bakma canım yeni gördüm görmeyeli baya oldu sağlık sorunum devam ediyor. Sağ kasığında batmalar sancı ağrı ve belime vuruyor. Adet olmama 1 hafta var beklemedeyim ama sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum moralmen çöktüm sanırım. Bu arada soğan kurunu denedim 1 ay önce 1 hafta sabah akşam ise yaradı mi yaramadı mi bilmiyorum. Kiloya gelince öncelikle boyum 1.63 kilom 47 tatlım

Bir de kızlar normalde adet düzensizliği yapar pko olanlarda günü gününü tutmaz. Ben her ay düzenli oluyorum bu durum beni cok şaşırtıyor. Ama dua etmekten başka çare kalmıyor. Kızlar Allah hepimizin gönlünü göre versin. Yardımcımız olsun.

Kiloyla direk bağlantılı bır olay deıl pko .... benm evlenmeden once kucuk ve cok sayıda kistler vardı evlendıkten sonra gecer vs alakası yok kılom hep 50 ydı suan 48 gerçi kılonuz ıdeal olsa bıle bırsey farketmıyor ama kılo sorunu hormonal dengesızlık yaptıgı ıcın ıdeal kılonuza dusmenızde yarar var hormonal dengesızlğin hamıle kalamamada etkısı oldugu soylenır... hormonlarda cok sukur sıkıntı yok suan sadece sag yumurtalıgımda kıst 5cm kadr olms patlamasa barı dıyorum bole bı durum basına gelen varmı arkadaslar?

Ben sağ yumurtalığımda 6 cm kist ile hamile kaldım, hamileliğimin 3. Ayında kendiliğinden kayboldu kist

Soğan kürünü 15+10olarak iki ay yapsaydın keşke bende bı 5gün kullanıp bırakmıştım ama normalde 60gunde olurken o ay 32gunde oldum bu ay tam yapmayı düşünüyorum bakalim

Aynen öyle canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah herkeste ayrı etki yapıyor demekki pkos bende düzensizlik var sadece bende başka etkisini görmedim daha

Aynen canım haklısın stres çok önemli doktorumda öyle söyledi ovu testi kullanıyorum dedim eğer stres yapıyorsa sana hiç kullanma düzenli bı ilişkin varsa gerek yok dedi bende öyle yapıyorum

J
Soğan kürünü 15+10olarak iki ay yapsaydın keşke bende bı 5gün kullanıp bırakmıştım ama normalde 60gunde olurken o ay 32gunde oldum bu ay tam yapmayı düşünüyorum bakalim
Doğrudur canım ben 1 hafta sabah akşam denemistim reflu olduğu için bende biraz midem yanmaya başlamıştı sonra bıraktım. Bu ay adet olmama 2 gün var bakalım beklemedeyim. Doktorumu değiştiricem doktorum hiç ilgilenmedi. Bakalim ne dicekler. Hakkımızda hayırlısı artık.

Amin canım inşallah hayırlısı olur bu ay eşim yanımda yok maalesef ben pek umutlu değilim

Amin canım inşallah hayırlısı olur bu ay eşim yanımda yok maalesef ben pek umutlu değilim
Ya cnm sana birşey sormak istiyorum. Ben bu ayın 1 inde adet oldum 7 gün sürmüştü fakat tekrardan ayın 26 sında adet oldum. Pko var bende bununla alakalı olabilir mi bana hiç normal gelmiyo adet bitiş tarihimden itibaren bu yana sayarsak 16 gün snr tekrar adet oldum ben. Doktora daha önce sorduğumda herhangi yan etki yapar mi demistim hyr yapmaz demişti. Ne yapmam gerek sence?

Canım aradaki zaman normale göre kısa pko aradaki mesafeyi daha da açar yani böyle kısaltmaz bence sen doktoruna kısa mesafede regl olduğunu söyledin mı ya da birşeyler kullandin mi

Canım aradaki zaman normale göre kısa pko aradaki mesafeyi daha da açar yani böyle kısaltmaz bence sen doktoruna kısa mesafede regl olduğunu söyledin mı ya da birşeyler kullandin mi
Ben bgn sağlık ocağına gittim çok iyiydi normal hastanelerdeki doktorlardan daha iyiydi. Normal dedi bir problem yok kendini kasma dedi evliyim çocuk düşünüyoruz dedim herhangi sorun teşkil etmiyo sadece stres yapma engel koyuyorsun kendine dedi zamanla geçecek bu sknti ben eminim benim hastalarımda vardı hepsi hamile şimdi dedi pskilojikman beni çok rahatlatti. Inş dilediğimiz gibi olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…