• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over olanlar zor mu hamile kalır ?

Benim de oluyor da akıntım ama günlük ped degistirecek kadar yoğun değil. Benim akıntimin rengi sari, seninki de oyle mi
Değişken. Sarı, beyaz yada renksiz olabiliyor. Akıntıların rahatsızlık veriyorsa bir doktora görün derim.

Değişken. Sarı, beyaz yada renksiz olabiliyor. Akıntıların rahatsızlık veriyorsa bir doktora görün derim.
Bilmiyorum canım ya normal diyor herkes akıntılarin bende o yüzden çok önemsemiyorum ama sorun yaratırmi bilmiyorum. Sünen beyazimsi akinti yumurtladgnin belirtisiymis. Bende beyaz akintida oluyor sarida anlamadim normalmi ki?

Bilmiyorum canım ya normal diyor herkes akıntılarin bende o yüzden çok önemsemiyorum ama sorun yaratırmi bilmiyorum. Sünen beyazimsi akinti yumurtladgnin belirtisiymis. Bende beyaz akintida oluyor ama

arrkadaşlar hiç moralinizi bozmayın eğer ileri düzeyde değilse pko hemen hamile kalabilirsiniz.
. ben ilk ayda kaldım arkadaşım pko ikinci ayında kaldı ablam pko 6. ayda kaldı kendiliğinden sakın umutsuz olmayın önce kendiniz deneyin olmazsa dr agidin

Ben de pkoluyum ve 1,5 yıldır istememize rağmen olmuyor.Yumurtam çok ama büyümüyor.Klomenle 13mmde kaldı.2 ay klomen kullandıktan sonra Menogon iğneye geçtik.İğneyle büyüdü ama sonuç nasıl olur bilmiyorum.O kadar karamsar bir insan oldum ki bu hastalıktan sonra.Yine olumlu bir sonuç olacağını düşünmüyorum.

kilo sırununun olmaması çok güzel.Bence senin korkulacak birşeyin yok.normalde pko önemli bir hastalıktır doktor üstünde durmadığına göre demek ki seninki de hafif seviyede.Eğer evliysen ve bebek düşünüyorsan doğum kontrol hapına başlamadan önce bir kaç doktora daha gidip öyle karar ver derim ben.çünkü bana da iki doktor kesinlikle tedavi görmelisin dedi şimdiki doktorum gerek yok demişti.Antalyanın en iyi foktorlarından olduğu için onu dinledim çok şükür ilaçsız tedavizsiz hamileyim.
canım merhaba. mesajının üzerinden biraz zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum. 4 aydır hamile kalabilmek için uğraştım ama olmadı. doktora göründüm geçen gün polikistik overli olduğumu söyledi. henüz hormon testlerim yapılmadı ama adetin 3.gününü bekliyorum. ne tüylenme ne de kilo problemim var adetlerim geçtiğimiz şubata kadar çok düzenliydi hiç bir şikayetim yoktu. adetlerim 28 günden 35 güne çıkınca ve bu birkaç ay devam edince gittim ilk kez doktora hatta. şaşırdım pkos olduğumu duyunca üzüldüm :( Antalya'da yaşıyorsun galiba hangi doktora gittiğini sorabilir miyim? ben de antalya'dayım.

Back