• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over olanlar zor mu hamile kalır ?

kilo sırununun olmaması çok güzel.Bence senin korkulacak birşeyin yok.normalde pko önemli bir hastalıktır doktor üstünde durmadığına göre demek ki seninki de hafif seviyede.Eğer evliysen ve bebek düşünüyorsan doğum kontrol hapına başlamadan önce bir kaç doktora daha gidip öyle karar ver derim ben.çünkü bana da iki doktor kesinlikle tedavi görmelisin dedi şimdiki doktorum gerek yok demişti.Antalyanın en iyi foktorlarından olduğu için onu dinledim çok şükür ilaçsız tedavizsiz hamileyim.
Allah saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin :) Henüz evli değilim yaza inşallah. O yüzden doğum kontrol sıkıntı değil :)

Bende pkoluyum. 5 sene tedavi gordum maalesef hamile kalamadim. Bir sene önce 3cm kist için laparoskopi ile ameliyat oldum. Ve tedaviyi birakip kafami rahatlattim. Ve kilo verdim. Şuan hamileyim bugün kalp atislarini duydum. Bugüne kadar inanamiyordum. Bugün buna inandim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Fazla katana takma bence rahat ol... Herşeyi zamana birak cnm

kilo sırununun olmaması çok güzel.Bence senin korkulacak birşeyin yok.normalde pko önemli bir hastalıktır doktor üstünde durmadığına göre demek ki seninki de hafif seviyede.Eğer evliysen ve bebek düşünüyorsan doğum kontrol hapına başlamadan önce bir kaç doktora daha gidip öyle karar ver derim ben.çünkü bana da iki doktor kesinlikle tedavi görmelisin dedi şimdiki doktorum gerek yok demişti.Antalyanın en iyi foktorlarından olduğu için onu dinledim çok şükür ilaçsız tedavizsiz hamileyim.
Sizin hamileliginiz nasil gerceklesti

QUOTE="pnr59, post: 37400596, member: 614831"]Bende pkoluyum. 5 sene tedavi gordum maalesef hamile kalamadim. Bir sene önce 3cm kist için laparoskopi ile ameliyat oldum. Ve tedaviyi birakip kafami rahatlattim. Ve kilo verdim. Şuan hamileyim bugün kalp atislarini duydum. Bugüne kadar inanamiyordum. Bugün buna inandim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Fazla katana takma bence rahat ol... Herşeyi zamana birak cnm[/QUOTE]
Cok güzel ya çok sevindim hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz inşallah :)

Sizin hamileliginiz nasil gerceklesti
normal yollarla gerçekleşti çok şükür.ilaç filan kullanmadım tedavi görmedim.6.ayımda hamile kaldım.Soğan syu içtim ben 3 ay onun iyi geldiğini düşünüyorum.Çünkü içtiğim ilk aydan itibaren zamanında adet oldum.Soğandan önce 10 gün erken ya da 10 gün geç adet oluyordum.

ilk ultrasonda bende de vardı. 20gün bi ilaç içtim doğum kontrol hapı, dogal bilmem ne dedi ismini hatırlamıyorum içmez olaydım 20 gün sonra öyle bi ağrıyla uyandım ki iğne yemeden geçmedi. baska doktora gittim nie içiyosun sen bunları dedi. zor ya valla bide netten resmlerine baktım da cok garipler bi değişik oldum.. bi de benm düzensizlik sorunu olmadı da erkeklik hormonu mu salgılıyomus neymiş sivilce yaglanma falan yapıyo tedavi oldugum halde

ilk ultrasonda bende de vardı. 20gün bi ilaç içtim doğum kontrol hapı, dogal bilmem ne dedi ismini hatırlamıyorum içmez olaydım 20 gün sonra öyle bi ağrıyla uyandım ki iğne yemeden geçmedi. baska doktora gittim nie içiyosun sen bunları dedi. zor ya valla bide netten resmlerine baktım da cok garipler bi değişik oldum.. bi de benm düzensizlik sorunu olmadı da erkeklik hormonu mu salgılıyomus neymiş sivilce yaglanma falan yapıyo tedavi oldugum halde
Banada doğum kontrol hapı verdi. Adet düzensizliğimden dolayı gitmiştim ultrasonda ben sordum bizzat "kistim mi var ondan şüpheleniyorum" diye, senin zaten polikistik over dediğimiz küçük küçük kistlerin var dedi çok doğal birşeymiş gibi. Çok üzerinde durmadım konunun. Ciddi birşey olduğunu öğrenince şaşırdım o yüzden..

Banada doğum kontrol hapı verdi. Adet düzensizliğimden dolayı gitmiştim ultrasonda ben sordum bizzat "kistim mi var ondan şüpheleniyorum" diye, senin zaten polikistik over dediğimiz küçük küçük kistlerin var dedi çok doğal birşeymiş gibi. Çok üzerinde durmadım konunun. Ciddi birşey olduğunu öğrenince şaşırdım o yüzden..
aynen aynen her 10 kadından 8inde var dedi dermatalogdu bunu söyleyen. anlam veremiyorum valla,

Arkasadlar bende polikistik över hastasiyim 8 ay önce evlendim evlenmeden önceaadetlerin düzenliydi evlendikten sonra duzensizlesti doktora giyimprolaktinim yuksek cikti iilaç kullandim 3 ay bu ayimda düştü korunmasiz ilişkiye basladik adetin7 ekimde oolmuştu adet bitiminden bir hafta sonra 20 ekimde lekeler geldi bir hafta surdu bazen daha fazla kan geldi.bunun nedeni ne olabilir korkuyorum yine mi yükseldi proolaktin adet olmayi bekliyorum doktora gitmek için. Bilgi ve deneyimlerin izi paylaşabilir misiniz

Arkasadlar bende polikistik över hastasiyim 8 ay önce evlendim evlenmeden önceaadetlerin düzenliydi evlendikten sonra duzensizlesti doktora giyimprolaktinim yuksek cikti iilaç kullandim 3 ay bu ayimda düştü korunmasiz ilişkiye basladik adetin7 ekimde oolmuştu adet bitiminden bir hafta sonra 20 ekimde lekeler geldi bir hafta surdu bazen daha fazla kan geldi.bunun nedeni ne olabilir korkuyorum yine mi yükseldi proolaktin adet olmayi bekliyorum doktora gitmek için. Bilgi ve deneyimlerin izi paylaşabilir misiniz
Merhaba doktorum bende de polikistikover olduğunu söylemişti.çok takiyordum kafaya hamile kalamiycam diye tabi bu arada adet duzensizligim filan yoktu sadece yumurtlamada problem vardi.2 ay soğan suyu kullandim insanin o kadar muhteşem birseyki kadinlar için bi mucize.kullan bence sende doktorlara bakma doktorumada söyledim rahminde hicbir problemin yok dedi ve simdi 4 aylik hamileyim

Merhaba doktorum bende de polikistikover olduğunu söylemişti.çok takiyordum kafaya be kalamiycam diye tabi bu arada adet duzensizligim filan yoktu sadece yumurtlamada problem vardi.2 ay soğan suyu kullandim insanin o kadar muhteşem birseyki kadinlar için bi mucize.kullan bence sende doktorlara bakma doktorumada söyledim rahminde hicbir problemin yok dedi ve simdi 4 aylik hamileyim
Ben iki ay ictim sogan suyu adetlerim duzeldi gibi.ama prolaktin yuksekliginden dolayi cok etkili olmadi. Gecen ay dusmustu korunmadik.gecen ay 7 ekimde adet olmustum bu ay daha olmadim acaba prolaktin mi yukseldi yine.bide yumurtlama icin inofolic kullaniyorum.

Ben iki ay ictim sogan suyu adetlerim duzeldi gibi.ama prolaktin yuksekliginden dolayi cok etkili olmadi. Gecen ay dusmustu korunmadik.gecen ay 7 ekimde adet olmustum bu ay daha olmadim acaba prolaktin mi yukseldi yine.bide yumurtlama icin inofolic kullaniyorum.
3 ay düzenli kullanman lazim.adet olduğun zaman goreceksin içini kullanımdan 2ay sonra temizliyor.idrarla filan atiyorsun.ben kurtuldum inanarak yap sana şifa verecektir allahin izniyle.bide sogan suyunu sogutmadan iç daha etkili ve daha kolay içiliyor.

Bide bak hamile kalmak için 41 gün boyunca hergun meryem suresi oku tilavet secdesi de yap.ben yaptim bittirdigim aydan sonra hamile kaldim.herşey rabbimden doktorlar piskolojini daha çok bozuyor.takma kafana rahat olduğunda yumurtan daha güzel gelişiyor.unut herşeyi esinle ilgilen.okadar çok arastirdimki bilemezsiniz.

Allah razi olsun moral verdiginiz icin. Dediginiz gibi hersey Allahin nasip etmesiyle olur. Rabbim herkesin gonlune gore versin. İnofolic ile sogan suyu zararli olmaz dimi. Deneyecegim adet olur olmaz.cok sagolun

merhaba bende pkoluyum her pkolu hamile kalamaz diye bir şey normal yoldan hamile kalanda var tüp bebekte olsa benim gibi kalamayanlarda var.ama şu bi gerçek doktorlar pkolusun diye senin kesinlikle çocuğun olmaz diye bir şey söylemiyor pkolu olanlara o yüzden bizler pkoyla yaşamaya alışıcaz ve tabiki mücadelede edeceğiz

merhaba bende pkoluyum her pkolu hamile kalamaz diye bir şey normal yoldan hamile kalanda var tüp bebekte olsa benim gibi kalamayanlarda var.ama şu bi gerçek doktorlar pkolusun diye senin kesinlikle çocuğun olmaz diye bir şey söylemiyor pkolu olanlara o yüzden bizler pkoyla yaşamaya alışıcaz ve tabiki mücadelede edeceğiz[/QUOTE . Bence ilk basta soğan suyunu kullan düzenli olarak daha sonra kullan ilaci.bende ilk basta sogan suyunu içtim daha sonra soğan suyu bittikten sonra klomen kullandim ve doktora gitmedim.unuttum herşeyi hamile kalmayi bide internetteki yazilari okumayida dua et bollll bolll Rabbim sizinde en kisa zamanda meleklerinize kavusmanizi nasip etsin.hayirlisi ile.aklina takilan herşeyi sorabilirsiniz.

Bendede polikistik varken hamile kaldım oğlum 5 yaşında şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum 2 kere soğan kürü yaptım bu ay kistim yoktu yumurtam vardı ama eşim iş için şehir dışındayken o iki günü değerlendiremedik bidahakine kaldı artık,bende zayıfım ve kıllanma yok sadece adetim süreleri 35 günü buluyordu

Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde konu açıp adet düzensizliğimden hatta bu ay gelmediğinden bahsetmiştim. Bugün doktora gittim polikistik over olduğumu ve akıntımın çok şiddetli olduğunu tüplere kadar çıktığını ağrılarımında bu sebeple olduğunu söyledi. Polikistik over olanların zor hamile kaldığını yada düşük yapma ihtimallerinin çok olduğunu duydum. Bu doğru mu ? Polikistik over olup da bana hastalık hakknda bilgi verecek ve bu sebeple zor hamile kalan biri var mı ?:110:
Canım akıntın nekadar çok oluyordu?

Canım akıntın nekadar çok oluyordu?
Günde 2-3 kere günlük ped değiştirecek kaadar. Hatta bazen sırf akıntım yüzünden ped kullandığımda oluyordu. Fitil ve ilaçlarla şimdi biraz azaldı. Ama gene de akıntılarım devam ediyor. Yeniden gitmeyi düşünüyorum müsait bir zamanda..

Günde 2-3 kere günlük ped değiştirecek kaadar. Hatta bazen sırf akıntım yüzünden ped kullandığımda oluyordu. Fitil ve ilaçlarla şimdi biraz azaldı. Ama gene de akıntılarım devam ediyor. Yeniden gitmeyi düşünüyorum müsait bir zamanda..
Benim de oluyor da akıntım ama günlük ped degistirecek kadar yoğun değil. Benim akıntimin rengi sari, seninki de oyle mi

Back