• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik icin o da önemli geçen sene 4 ay vitamin tedavisi gördüm

Evet hepsi önemli etkiliyor, hangi birine dert bulacağını şaşırıyor insan

İşte adet olmayi bekliyorum hormon testi için adet olmuş değilim 40 gün geçti lh hormonum da yüksekti işte Bir sene oldu tekrar yaptırmam lazım

İnşallah iyi çıkar bu sefer sonuçların

Zor Rabbim yardım etsin

Amin cümlemize 🙏

Ben karisik içtim geçen ay ama ise yaramadimi anlamdım hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi karıştırıp içtim adet olmadım test de yapmadım henüz gecikmeler yaşadığım için tek çizgiye görmekten çok korkuyorum açıkçası o yüzden pek yapmak istemiyor sol kasığımda batmalar oluyor ara ara acaba k kist falan olduğu için midir
Aslan pençesi çayını tek içtim baya söktürdü bilmezmiyim o anları ne kadar yaşadım bilemezsin çok zor ama taktiri ilahi bence sende test yap inşalah vardır pkoda ne zaman yumurta çatlar beli olmaz demişti doktorum

Test yaptım çok oldu ya adetime 3 gün kala yapmıştım şu an yaklaşık 15 gün falan oldu
Umut vermiş olmayım ama burda geç donlenme falan deniliyor valla bende o yüzden yarın test yapcam ha umut Allah'tan ama bende olmaz diyorum nasip bakalım bu zamana kadar üzüldüm bir gün de üzülsem bi şey olmaz bağışıklık kazandım 😔😔😔😔

Evet hepsi önemli etkiliyor, hangi birine dert bulacağını şaşırıyor insan

İnşallah iyi çıkar bu sefer sonuçların

Amin cümlemize 🙏
İnşallah vallah çok dua ediyorum hatime bile başladım 2 ay oldu yaklaşık 150 sayfam kaldı İnşallah en yakın zamanda bitireceğim ben ve bütün isteyenler için dua edeceğim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Umut vermiş olmayım ama burda geç donlenme falan deniliyor valla bende o yüzden yarın test yapcam ha umut Allah'tan ama bende olmaz diyorum nasip bakalım bu zamana kadar üzüldüm bir gün de üzülsem bi şey olmaz bağışıklık kazandım 😔😔😔😔
Belki de çok istediğimiz için birçok stres yaptığımız için olmuyordur bir yandan çalışmayı düşünüyorum bazen kafamdan silmek için ama etrafımda sonra insanlar olunca daha çok kafama takmaya başlıyorum

İnşallah vallah çok dua ediyorum hatime bile başladım 2 ay oldu yaklaşık 150 sayfam kaldı İnşallah en yakın zamanda bitireceğim ben ve bütün isteyenler için dua edeceğim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah kabul etsin amin en kısa zamanda nasip etsin yuroldum ama yılmadım çok şükür

Belki de çok istediğimiz için birçok stres yaptığımız için olmuyordur bir yandan çalışmayı düşünüyorum bazen kafamdan silmek için ama etrafımda sonra insanlar olunca daha çok kafama takmaya başlıyorum
Valla canım ne iş yaparsan yap hep insanın içinde yüreğin de stres yapmayın dedikçe yapıyor insan hani 8 yılık evliyim diyorum şimdi olsaydı okula başlardı vs Süme haşa En iyisi Rabbim bilir insanız ya istiyoruz işte

Valla canım ne iş yaparsan yap hep insanın içinde yüreğin de stres yapmayın dedikçe yapıyor insan hani 8 yılık evliyim diyorum şimdi olsaydı okula başlardı vs Süme haşa En iyisi Rabbim bilir insanız ya istiyoruz işte
Evet haklısın ama pes etmek yok olmzsa da vardır onda da bı hayır Allah büyük.

Ne güzel.canim Allah inşallah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et
Sorun şu ki ben kiloluda değilim yani 40kiloyim 🤭
Amin saol cnm. Valla bende sorun kiloydu cnm bilemedim sana ne desem :)
Inşallah tez elden nasip etsin rabbim sanada

Iyi geceler arkadaslar, bende pkoluyum. Ilk gebeligimde 1 sene bekledik ve gebelik olmayinca doktora gitmistik. Hsg cekildi temiz cikmisti. 6 aylik klomen hap tedavisine baslanmisti. Ben ilk aydan hamile kaldim ve cok sukur bebegim sagliklica dunyaya geldi. Suan ikinci cocuguma hamileyim bu gebeligim tedavisiz olustu. Ben suna inaniyorum artik. Stres yapmamak dusunmemek lazim sanirim. Stres hormonlari olumsuz etkiliyor.

Iyi geceler arkadaslar, bende pkoluyum. Ilk gebeligimde 1 sene bekledik ve gebelik olmayinca doktora gitmistik. Hsg cekildi temiz cikmisti. 6 aylik klomen hap tedavisine baslanmisti. Ben ilk aydan hamile kaldim ve cok sukur bebegim sagliklica dunyaya geldi. Suan ikinci cocuguma hamileyim bu gebeligim tedavisiz olustu. Ben suna inaniyorum artik. Stres yapmamak dusunmemek lazim sanirim. Stres hormonlari olumsuz etkiliyor.
Hayırlı olsun öncelikle şanslıymişsiniz doğru diyorsunuz ama zaman geçince insan elinde bir şey gelmeyince zor oluyor bizede dua edin sağlıkla gelsin bebis insaAllah

Amin Allah razi olsun. Insallah bekleyen herkes evlatlarina kavusur sag saglim hayirlisiyla

Ne güzel canım 🙏🏻 sadece klomen içip mi hamile.kaldin hemen iğne flan oldun mu .stres yapmadan durabilsem olcak.belkide ama.duramiyorum ki☹️

Back