• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
60 kiloyum aşırı değil ama pkodan dolayı vermek zorlaşıyor. Hormonlarıma vitaminlerime herşeye baktırdım tsh prolaktin yüksekti ilaçla düştü şuan hepsi normal seviyede
Hormonlrin normels kalırsın ya benimde prolaktin yüksekti düşmüştü tekrar çıktı gliba naptiysam yok y vallh yoruldum hamile görünce psikolojim bozuluyor

Bazen 2 ay düzenli sonra düzensiz yine 4 aralıkta kan verdim negatif yarın evde test yapcam varsa çıkar olmadı adet söktürücü bir şeyler yaparım artık
Ada çayı da iyi geliyor adet.oluyordum ben onla bitti benimde alacağım yine

E
Merhabalar bende pkoluyum Ocak ayında klomen sonrası kimyasal gebelik yaşadım 4,5 kilo vermiştim ve insülin direncim gayet güzeldi ve sonra bir süre ara verdim geçen ay aşılama yaptık olmadı Ocak ayında da hsg çekileceğim . Hormon aldıkça da daha da kilo aldım zaten kilom vardı insülin direncimde var .
Aynen canım malesef ilaç içtikçe kilo artıyor bende tüp bebek vs şuan 76 kiloyum

1 sene olacak 1,5 senelik evliyim ama pkolu olduğum icin erken başladım yasım da çok küçük değil
Kaç yaşındasın. Daha yeni iyi misin sen de benim gibi ben de 2,5 sene olacak evlendim ama yaklaşık 1 senedir istiyorum hiçbir şekilde hamile kalamadım işte hormon testi yaptıracağım bir tane bitkisel ilaçlar yapan bir doktor buldum ona gideceğim eşimle ayrıyetten sperm testi yaptıracak bakalım nasip olmadı aşılama demeyeceğim bir kere de ondan sonra bir süre kendi haline bırakacağım insanı çok yoruyor çünkü

Hormonlrin normels kalırsın ya benimde prolaktin yüksekti düşmüştü tekrar çıktı gliba naptiysam yok y vallh yoruldum hamile görünce psikolojim bozuluyor

Bende öyle toplum içine girmek gelmiyor hiç içimden, biri soracak diye geriliyorum kimseye açıklama yapmak istemiyorum.
Prolaktin yüksekse dostinexle hemen düşüyor doktoruna söylersen dozunu ayarlar seviyesine göre

Sen gene iyisin kuzum ben çok aldım Ocak’tan beri 10 kilo aldım insülin direncime baktıracağım tekrar bir de D vitaminim düştü sanırım

D vitamini benim de düşük canım kış aylarında normal oluyor güneş görmediğimiz için, bende takviye alıyorum baya düşük çıktı

Kaç yaşındasın. Daha yeni iyi misin sen de benim gibi ben de 2,5 sene olacak evlendim ama yaklaşık 1 senedir istiyorum hiçbir şekilde hamile kalamadım işte hormon testi yaptıracağım bir tane bitkisel ilaçlar yapan bir doktor buldum ona gideceğim eşimle ayrıyetten sperm testi yaptıracak bakalım nasip olmadı aşılama demeyeceğim bir kere de ondan sonra bir süre kendi haline bırakacağım insanı çok yoruyor çünkü

28,5 😅Evet test yaptırsın Esin’de. İnşallah gerek kalmaz başka şeylere ve gelirler . Öyle bir geçiyor ki zaman insan anlayamıyor erken geç dememek lazım .

Sen gene iyisin kuzum ben çok aldım Ocak’tan beri 10 kilo aldım insülin direncime baktıracağım tekrar bir de D vitaminim düştü sanırım
D vitamini için ilaç alma sakın o dahada kilo yapıyor aylık ampul var onu kolan eğer düşükse ben hap kolandim baya aciktiriyor kilo aldırıyor sonra ampul kolandim en son baktım değerim iyiydi doktorum gerek yok artık ampul de kolanma dedi

Bende öyle toplum içine girmek gelmiyor hiç içimden, biri soracak diye geriliyorum kimseye açıklama yapmak istemiyorum.
Prolaktin yüksekse dostinexle hemen düşüyor doktoruna söylersen dozunu ayarlar seviyesine göre
İşte adet olmayi bekliyorum hormon testi için adet olmuş değilim 40 gün geçti lh hormonum da yüksekti işte Bir sene oldu tekrar yaptırmam lazım

Aynen canım ben aslan pençesi kürunu yapıyorum oda iyi geliyor
Ben karisik içtim geçen ay ama ise yaramadimi anlamdım hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi karıştırıp içtim adet olmadım test de yapmadım henüz gecikmeler yaşadığım için tek çizgiye görmekten çok korkuyorum açıkçası o yüzden pek yapmak istemiyor sol kasığımda batmalar oluyor ara ara acaba k kist falan olduğu için midir

Back