Evet önemli olan kendi vücudunu tanıyıp doğru zamanda ilişkiye girmek cidden. Benim 38 di son tahlili de 19 a inmişti eskisi gibi takmıyorum kafaya daha rahatım tiroid ilacına başlamakta beni biraz rahatlattı inşallah vesile olurKuzenimin de tshı yüksekti o da ilaçtan sonra hamile kaldı. Umarım senin de öyle olur. Prolaktin de 20nin üstünde olunca hamilelik zorlaşıyor ve stres o hormonu çok etkiliyormuş, düşmüş de umarım tez vakitte hamile kalırsınız. 2021 şubat annelerimdeyim benim gibi iki pcoslu daha var ve onlar da ikinci bebişler bekliyor hiçbirşey yapmamışlar cidden rahatlamak lazım...
İçinde myo bir şey yazıyor ya o vardı bendekinin içinde de. Ama bu değildiMaxijuno olabilir mi
Miyo inositol D kiro inositol canım içerik inofolic combi olabilir miİçinde myo bir şey yazıyor ya o vardı bendekinin içinde de. Ama bu değildi
Nasıl yani sürekli ovulasyon testi mi yapicaz her iliskiden önce ? Planlı ilişki yaşayamıyorum ki ben canım cekmiyo o zamanCanım pko olanlar yumurtlama takibi ile hamile kalıyor regl düzeni olmadığı için yumurtlamayı test ile yakalayıp ilişki yaşaman lazım Ovülasyon testi al yemene içmene dikkat et
Sonunda buldum Miyositol positiveMiyo inositol D kiro inositol canım içerik inofolic combi olabilir mi
Ben test yapmadım akıntı takibi yaptım yumurtladığımız zaman akıntı şeffaf renk oluyor afedersin gripte hani şeffaf yapışık sümüksü gelir öyle ona benziyor o gelince denedik ikisinde de bingo...Nasıl yani sürekli ovulasyon testi mi yapicaz her iliskiden önce ? Planlı ilişki yaşayamıyorum ki ben canım cekmiyo o zaman
Benim değerlerim senden yüksekmiş o zamanlar... Belki de pcos değilsindirArkadaşlar fsh 5.33 lh 8.11. doktor az önce pko olabilirsin dedi. Pko olan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız fikir verebilir misiniz
İnofolic combi iç canım yada gynositol veya prowomen yumurta kalitesi artırıcı bi ilaç seç en az 6 ay düzenli iç aynı saatlerde şifa olur ağır bi PCO değilsin anladığıma göre3.5 yıldırgaliba yumurta kalitesizliği var bunu nasıl yükseltirim
E peki napcak o bu insanlar yaCanim benim adetlerm duzenli yumurtlama goruyorum tahlilerimde normal ama pco var doktor gebelige engel dedi ama hala gebelik olusmadi
evet doktor inofolic verdi ama ben ilaç kullanmak hiç istemiyorum bitkisel yok mudur acabaİnofolic combi iç canım yada gynositol veya prowomen yumurta kalitesi artırıcı bi ilaç seç en az 6 ay düzenli iç aynı saatlerde şifa olur ağır bi PCO değilsin anladığıma göre
Bugün söyledi pko var diye tahlile bakarak. Belki de sadece yumurta tembelliğidirBenim değerlerim senden yüksekmiş o zamanlar... Belki de pcos değilsindir
Ultrasona bakmadı mı böyle yumurtalar inci kolyesi gibi dizilmiş oluyor pkodaBugün söyledi pko var diye tahlile bakarak. Belki de sadece yumurta tembelliğidir
Macunhaneden macun al yada bitkisel bişiler için aktara git bol bol incir ye yadaevet doktor inofolic verdi ama ben ilaç kullanmak hiç istemiyorum bitkisel yok mudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?