Polikistik over olanlar nasıl hamile kaldınız?

Bugün söyledi pko var diye tahlile bakarak. Belki de sadece yumurta tembelliğidir
Canım değerlerin bence çok zor seviyelerde değil, benim değerler senden yüksekmiş... Sen bu üzüntünü stresini atmalısın çünkü hormon dengesizliği stres kaynaklı olyor
Adetin 3. Günü gidiyorsun o dönemin hormon değerlerine bakılıyor ve adetliyken alttan bakmazlar üstten usg ile bakıyor. Bana yumurtalarını göstermişti yanana inci gibi diziliydiler.

Yalniz adetlik iken hep alttan bakılıyor doktor tercihi o biraz . hatta ben utanıyom doktor en sağlıklı anlama bu şekilde der

Ya bana kimyasalda baktı karından temiz demişti doktor son yaptırdığım hormon değerlerim
Lh:5,28 fsh:4,93 e2:52
tsh:2,02 idi ama 2,33 olmuş onun için ilaca başladım sence nasıl diğer değerler

aslında üzüntü yapmıyorum pozitif bakıyorum streste yok sayılır hayatımda. Sadece işimden dolayı çok nadir stres yapabiliyorum

Ya bana kimyasalda baktı karından temiz demişti doktor son yaptırdığım hormon değerlerim
Lh:5,28 fsh:4,93 e2:52
tsh:2,02 idi ama 2,33 olmuş onun için ilaca başladım sence nasıl diğer değerler
Pkoyla hiç alakan yok bence tsh da ilaçla düzelir, vakti gelince evladın olur inşallah Allahın izniyle

Arkadaşlar fsh 5.33 lh 8.11. doktor az önce pko olabilirsin dedi. Pko olan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız fikir verebilir misiniz
2 senenin sonunda rahim filmi çekildikten sonra hamile kaldım.
Şimdi 2.yi düşünüyoruz, nasip bakalım

Ne kadardir istiyorsunuz senin vajinal ultrasonda gorulmedimi polikistik kistler
6 aydır canım ilk ay kimyasal oldu vajinal hiç bakılmadım karından bakıldığında sorun yok demişti bende pco var mı yok mu bilmiyorum hormonlarım normalmiş

6 aydır canım ilk ay kimyasal oldu vajinal hiç bakılmadım karından bakıldığında sorun yok demişti bende pco var mı yok mu bilmiyorum hormonlarım normalmiş
Daha yeniymissn canim benimde hormonlarm normaldi karinda gozukmemisti alttan muayenede gorundu kistler hem vajinal muayenede yumurtaliklarina bakiyor bilgi veriyor karindan daha iyi birdahakine baktir derim

Aslinda pco olmasi yumurtanin cok olmasi demek bi yandan iyi

Daha yeniymissn canim benimde hormonlarm normaldi karinda gozukmemisti alttan muayenede gorundu kistler hem vajinal muayenede yumurtaliklarina bakiyor bilgi veriyor karindan daha iyi birdahakine baktir derim
Canım açıkçası doktor reglden sonra gel bakalım bi dedi ama ben gitmedim varsa da öğrenmek istemiyorum şuan bi de o çıkarsa kendime psikolojik olarak bi engel daha koymuş olacağım nasılsa tedavisi olmayan bişey

Adetlerin duzenliyse ve yumurtlaman oluyorsa bunu sorun yapma canim gebelige engel degil boyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…