Canım pko olanlar yumurtlama takibi ile hamile kalıyor regl düzeni olmadığı için yumurtlamayı test ile yakalayıp ilişki yaşaman lazım Ovülasyon testi al yemene içmene dikkat etArkadaşlar fsh 5.33 lh 8.11. doktor az önce pko olabilirsin dedi. Pko olan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız fikir verebilir misiniz
Adetlerim çok düzenli günü gününe de yumurtlarım ovulasyon testi de kullanıyorum zaten ama gebelik oluşmuyorCanım pko olanlar yumurtlama takibi ile hamile kalıyor regl düzeni olmadığı için yumurtlamayı test ile yakalayıp ilişki yaşaman lazım Ovülasyon testi al yemene içmene dikkat et
Kaç aydır deniyorsunuz adet düzeni varsa yumurtlama görüyorsan sıkıntı olmaz pko da kötü olan şey yumurtlama olmaması ya da yumurtlama olup çatlamamasıAdetlerim çok düzenli günü gününe de yumurtlarım ovulasyon testi de kullanıyorum zaten ama gebelik oluşmuyor
3.5 yıldırKaç aydır deniyorsunuz adet düzeni varsa yumurtlama görüyorsan sıkıntı olmaz pko da kötü olan şey yumurtlama olmaması ya da yumurtlama olup çatlamaması
Canım klomen tedavisi var hap içiyorsun yumurtan büyüyor sonra çatlatma iğnesi yapıyor doktorun dediği günler ilişkiye giriyorsun onun dışında insülin direnci ve Tsh ona bakıldı mı benim mesela insülin direncim ve Tsh biraz yüksekti doktor yumurtlamayı bozar dedi tiroid ilacına başlattı gebe kalmanı kolaylaştırır dedi3.5 yıldırgaliba yumurta kalitesizliği var bunu nasıl yükseltirim
iki kere aşılama yaptırdık zaten tutmadıCanım klomen tedavisi var hap içiyorsun yumurtan büyüyor sonra çatlatma iğnesi yapıyor doktorun dediği günler ilişkiye giriyorsun onun dışında insülin direnci ve Tsh ona bakıldı mı benim mesela insülin direncim ve Tsh biraz yüksekti doktor yumurtlamayı bozar dedi tiroid ilacına başlattı gebe kalmanı kolaylaştırır dedi
her ay muayene oluyorum hiç böyle birşey görmediler tahlil de çıktıPeki doktor polikistikten şüphelenip ultrason ile bakmadı mı
acaba ilaç neydiHer ay düzenli adet olsam da pcoslu olduğum tespit edildi. Hem ultrason hem de hormon testleriyle, prolaktin yüksekti de biraz. Adet olsam da her adetim de yumurtlayamadığımı söylendi. 2 ay bitkisel içerikli içinde folikasitte vardı adını unuttum bir ilaç kullanmam söyledi, eğer olmazsa klomene başlıcaktık. 2. ayın sonunda hamileydim. Ama bu arada akıntı dan takip de yaptım. Ne zaman şeffaf akıntı gelse birlikte olduk... Ovülasyon testi gibi birazBu hamileliğimde hiçbir şey yapmadım, deneyelim dedik zaten zor oluyor, emziriyordum ihtimal de vermemişti ama şeffaf akıntıya yine takip ettim kafa rahatlayınca hormonlar da rahatlıyor onu anladım... O yüzden rahat ol stres hormonları etkiliyor
Ben de kendimde pco dan şüpheleniyorum ins direncim 3 Tsh ım 2,33 prolaktinim 38 di ilaçsız kendiliğinden 19 a düştü lh:5,28 fsh:4,93 ama doktor pco ile ilgili bişey söylemedi sadece beslenmene dikkat et insülini düşür dedi şimdi tiroid ilacına başladım o insülini düzene sokar dediHer ay düzenli adet olsam da pcoslu olduğum tespit edildi. Hem ultrason hem de hormon testleriyle, prolaktin yüksekti de biraz. Adet olsam da her adetim de yumurtlayamadığımı söylendi. 2 ay bitkisel içerikli içinde folikasitte vardı adını unuttum bir ilaç kullanmam söyledi, eğer olmazsa klomene başlıcaktık. 2. ayın sonunda hamileydim. Ama bu arada akıntı dan takip de yaptım. Ne zaman şeffaf akıntı gelse birlikte olduk... Ovülasyon testi gibi birazBu hamileliğimde hiçbir şey yapmadım, deneyelim dedik zaten zor oluyor, emziriyordum ihtimal de vermemişti ama şeffaf akıntıya yine takip ettim kafa rahatlayınca hormonlar da rahatlıyor onu anladım... O yüzden rahat ol stres hormonları etkiliyor
Canım belki geçici bi durumdur polikistik ile polikistik over sendromu farklı bazı aylar yumurtalarımızda kistik yapı olabiliyorher ay muayene oluyorum hiç böyle birşey görmediler tahlil de çıktı
Hatırlamıyorum 3 sene ömcesiacaba ilaç neydi
Yumurtlamayı güçlendirici bişey mi canım yoksa doğum kontrol falan mıHatırlamıyorum 3 sene ömcesisadece baş harfi m ile başlıyordu pembe beyaz bir kutusu vardı.
Benim de lh 8.11 fsh 5.33 tsh 2Ben de kendimde pco dan şüpheleniyorum ins direncim 3 Tsh ım 2,33 prolaktinim 38 di ilaçsız kendiliğinden 19 a düştü lh:5,28 fsh:4,93 ama doktor pco ile ilgili bişey söylemedi sadece beslenmene dikkat et insülini düşür dedi şimdi tiroid ilacına başladım o insülini düzene sokar dedi
Maxijuno olabilir miHatırlamıyorum 3 sene ömcesisadece baş harfi m ile başlıyordu pembe beyaz bir kutusu vardı.
Kuzenimin de tshı yüksekti o da ilaçtan sonra hamile kaldı. Umarım senin de öyle olur. Prolaktin de 20nin üstünde olunca hamilelik zorlaşıyor ve stres o hormonu çok etkiliyormuş, düşmüş de umarım tez vakitte hamile kalırsınız. 2021 şubat annelerimdeyim benim gibi iki pcoslu daha var ve onlar da ikinci bebişler bekliyor hiçbirşey yapmamışlar cidden rahatlamak lazım...Ben de kendimde pco dan şüpheleniyorum ins direncim 3 Tsh ım 2,33 prolaktinim 38 di ilaçsız kendiliğinden 19 a düştü lh:5,28 fsh:4,93 ama doktor pco ile ilgili bişey söylemedi sadece beslenmene dikkat et insülini düşür dedi şimdi tiroid ilacına başladım o insülini düzene sokar dedi
Senin Lh daha yüksekmiş ama varsa da öğrenmek istemiyorum ya bi de onu takmak istemiyorumBenim de lh 8.11 fsh 5.33 tsh 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?