• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over olanlar nasıl hamile kaldınız?

Kuzenimin de tshı yüksekti o da ilaçtan sonra hamile kaldı. Umarım senin de öyle olur. Prolaktin de 20nin üstünde olunca hamilelik zorlaşıyor ve stres o hormonu çok etkiliyormuş, düşmüş de umarım tez vakitte hamile kalırsınız. 2021 şubat annelerimdeyim benim gibi iki pcoslu daha var ve onlar da ikinci bebişler bekliyor hiçbirşey yapmamışlar cidden rahatlamak lazım...
Evet önemli olan kendi vücudunu tanıyıp doğru zamanda ilişkiye girmek cidden. Benim 38 di son tahlili de 19 a inmişti eskisi gibi takmıyorum kafaya daha rahatım tiroid ilacına başlamakta beni biraz rahatlattı inşallah vesile olur 🙏

Bn daha kalamadım cnm 2 yıl 4 aylık evlyim pkoyum adetim düzensiz kistlerim var yumurta tembelligm var çatlatma ignesi oldıum yumurta büyütme iğnesi kullandım klomen kullandım nasip olmadı ennson rahim filmi cektrdm tüplerim acıkmış sonuç olarak lh 7.85 ve fsh 6.73 tsh 1.72 anlayan varsa baksa hormon testime bende de sonuç böyle

M harfiyle başlıyor ama bunların hiçbiri tanıdık gelmiyor. Yazıp Google a görsel aradım. Ama maalesef😑

Canım pko olanlar yumurtlama takibi ile hamile kalıyor regl düzeni olmadığı için yumurtlamayı test ile yakalayıp ilişki yaşaman lazım Ovülasyon testi al yemene içmene dikkat et
Nasıl yani sürekli ovulasyon testi mi yapicaz her iliskiden önce ? Planlı ilişki yaşayamıyorum ki ben canım cekmiyo o zaman😔

Nasıl yani sürekli ovulasyon testi mi yapicaz her iliskiden önce ? Planlı ilişki yaşayamıyorum ki ben canım cekmiyo o zaman😔
Ben test yapmadım akıntı takibi yaptım yumurtladığımız zaman akıntı şeffaf renk oluyor afedersin gripte hani şeffaf yapışık sümüksü gelir öyle ona benziyor o gelince denedik ikisinde de bingo...

Arkadaşlar fsh 5.33 lh 8.11. doktor az önce pko olabilirsin dedi. Pko olan arkadaşlar nasıl hamile kaldınız fikir verebilir misiniz
Benim değerlerim senden yüksekmiş o zamanlar... Belki de pcos değilsindir🙏

Eklentiler

• Screenshot_20200831_174124_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20200831_174124_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 114
Canim benim adetlerm duzenli yumurtlama goruyorum tahlilerimde normal ama pco var doktor gebelige engel dedi ama hala gebelik olusmadi

Benim adetlerim düzenliydi 1 sene denedik biz olur diye üstüne düşmedik. Sonra doktor maceramız başladı, fsh 4.5 lh 6.5 çıktı ultrasonda da polikistik gördü doktor. İlk klomenle denedik olmadı, inofolic combi içtim 2-3 ay boyunca. Sonra rahim filmi çektirdim, hacamat tedavisine başladım 3 ay arka arkaya da onu yaptırdım, tsh prolaktin yüksek çıkmıştı aynı zamanda haşimato olduğumu öğrendim ilaçla onları da düşürdük. Buni sürecin hepsi 6 ay sürdü ve olumsuz sonuçlandı. 6. Ay kendi haline bıraktık o ay pozitifi gördüm :) pkoya rağmen hamile kalmak biraz beslenme biraz spor ve de kafayı rahatlatmakla ilgili bence

Pco lu arkadaşlara bi sorum var kızlar pco karından ultrason ile belli olur mu kistler görülür mü bekarlara bu teşhis nasıl konuyor ben hiç vajinal ultrason olmadım karından bakıldı kimyasal gebelekte temiz dendi

Back
X