Merhabalar Aytun Hanım
3,5 yıllık evlıyım ve yaklaşık 15 aydır korunmasız ilişkıye rağmen gebe kalamadım.Gittiğim her doktordaki teşhisim pkoydu.Ve t
üm belirtilerini taşımaktayım.Kilo,sivilcelenme,adet düzensizliği,tüylenme...Yaklaşık 6 ay glukofen kullandım.Bu arada eşimin totalde sperm sayısı 27 milyon.Doktorun yönlendirmesi ve eşimle ikimizin ortak kararı tüp bebek oldu. Eşimin işi dolayısıyla yaz tatilinde merkezinize gelip tedaviye start vereceğiz.Benim merak ettiğim pko ile tüp bebek şansımız nedir.Eşimin sperm hareketliliğinin yeterli, sayısının düşük olduğu bilgisi verildi.Ürolog ve benım kadın doğum doktorum tarafından.Bir de en çok merak ettiğim adet düzensizliğim olduğundan dolayı bazen 1 hafta bazen 10 gun veya fazlasını bulabılıyor.Yılda ıkı defa lekelenme şeklınde olabılıyor bu 1 hafta kadar sürüp normale dönüyor.Tüp bebeğe başlayacağımız vakit adetin kendiliğinden gelmesını mı bekleyecegız.Herhangı bır ılac takvıyesı olacak mı?Yine lekelenme şeklinde gelirse adetim yıne start verılebılecek mi tedaviye.Şİmdiden teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim.
Saygılar