ben pko luyum.. ılacsız adet oldugum hıcccc olmadı hatta denemek ıcın ınatlastım uc ay ıcmedım dıane35 . ve o 3 ayda olmadım yumurtalıklarda benle ınatlastı yanı
neyse benım annem sogan kürünü menopozdan dolayı cok kullandıgı ıcın banada kullan demıstı o geldı aklıma hemen bı bardak kaynatıp pazartesı ıctım.. ama gerı devamını getırmedım sıkıntılarm var herseyı bosverıom amaaan kım ugrascak dedım yani.yoksa 15 gun uygulayacakdım adet olmak ıcın..kistlerımı çözüo fılanmıs malum o kür.
nneyse dun ne gogusumde bı adet belırtısı ne kasıklarımda kıpırdanma .. ama kanamam olmus duşa gırerken gordum hatta korktum bu kan nesi yalnıs bı hareketmı yaptık dıe .egzersız yapıorumda.
bugun kalkdım yıne kanamam var ve kasıklarımdada kıpıurdanma var... bunu sadece 1 bardak sogan kürü sökmüş olamaz deılmı... yada nasıl olr anlamadm gerildim boyle olanınız varmı?
cnm bende pko luymusum ıkı ay once ogrendım bende bıldım bılelı adetlerım duzensızdır. ama hıc ılacla adet oldugumu bılmem gecıktı bı bır bucuk ay ama oldu sonunda ılac almadım yanı hıc. sogan kurunu bende yapmıstım evlılıgımın ılk zamanlarında ınanılmaz faydalı bıseymıs pko yu atarmı tamamen muamma bılemıorum yanı. ama bırgunle etkı yapmaz sana cnm ı.saracoglunu cok takıp etmıstım 15 gunluk kure devam edılmezse faydalı olcagını dıle getırmedı hıc. ben bı adet dongusu ıcınde yaptım sadece 15 gun yanı takıben 15x3 defa yapılması gerekıomus. doktora gıttınmı cnm sen pko ıcın sana dogum kontrol ılacı vermesı gerekıodu ama.