- 19 Haziran 2023
- 12
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi Serifeeeeeeeee
İnşallah çıkamadığımız döngülerin içinden çıkar kurtulur bebişlerimize kavuşuruz170 boyunda 86 kilodayım evlenmeden önce 74lerdeydim. 2 yıldır evliyim ve son 1 yıldır çocuk istiyoruz. Evlendikten sonra kan tahlili vs baktırmadım ama maalesef kendiliğimden adet olamıyorum. Kendimi bildim bileli PCOSluyum. Doktor inotisol tavsiye etti ama onu bile düzenli kullanmıyorum. Kg veremiyorum inotisol doğru düzgün kullanmıyorum hamile kalamıyorum böyle saçma sapan bir döngü içindeyim
Metformin falan mı çünkü banada verdi. Yumurtlamayı sağlar kilo verirsin insülin direncin kırılır vs gibi şeyler söyledi baya işe yaradı adetlerim düzeldi kullandımdan beri ama hala gebelik yok. Aynı şekilde benimkide hafifmisKizlar merhaba ben bugun polikistirover oldugumu ogrendim doktorum bi ilac yazdi ama suan hatirlamiyorum adini yarin alicam ilaci yumurtalari besliyomus 4 5 ay icinde kendiliginden hamile kalirsin dedi ileri derece segil daha baslangici dedi ne yapicam bilmiyorum cok tedirginim benim gibi daha baslangici olup hemen hamile kalan var mi
Yok bana inofolic combi verdi her gun 1 tane al gebe kalinca birak dediMetformin falan mı çünkü banada verdi. Yumurtlamayı sağlar kilo verirsin insülin direncin kırılır vs gibi şeyler söyledi baya işe yaradı adetlerim düzeldi kullandımdan beri ama hala gebelik yok. Aynı şekilde benimkide hafifmis
Deneyin inşallah gebelik olur bizi de bilgilendirinYok bana inofolic combi verdi her gun 1 tane al gebe kalinca birak dedi
Sizce Inotisol mu iyi inofolic miYok bana inofolic combi verdi her gun 1 tane al gebe kalinca birak dedi
Valla canim hic bilmiyorum ki doktorum inofolic verdi bana daha yeni basladim zaten ilaca cok tecrubesizim bu konuda ne desem yalan olur dokyoruna sor en iyisiSizce Inotisol mu iyi inofolic mi
InsallahDeneyin inşallah gebelik olur bizi de bilgilendirin
Benim 14 yaşımda adet olduğumdan beridir adetlerim hep düzensizdir 2 ay olmam sonra olduğum zaman kısa sürer yada uzun sürer dengesizdi hep çocuk için hiç acele etmeyi düşünmedim 1. Evlilik Yılıma 4 aylık hamile olarak girdim :) aslında hamile kalmak için özel bir çaba sarf etmedim ilk önce adetim düzene girsin diye çörek otu yağı kullandım ve gerçekten 2 ayda bir adet olan ben 15 gün 18 günde adet oldum hamile kalma yönetimi olarakda çevremdeki kadın büyüklerimi dinledim cinsel ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadım afedersiniz boşalma olduktan sonra ayaklarımı tavana doğru uzatarak bi yarım saat felan bekledim ve uyku düzenime beslenmeme dikkat ettim sonrasında hamile olduğumun haberini aldım doktorum bana 1 sene mühlet vermişti tedavi için kendi kendime hamile kalamaz isem tedavi uygulanacaktı yani diyeceğim o ki bazen kendi yolunla birşeyler denemek yada dinlemek güzel sonuç veriyor umudunu kesme inşallah rabbim kucağını boş bırakmaz ♡Merhaba arkadaslar. Pkoyum bebek istiyorum . Polikistik over de en iyi adım kilo vermek olduğu için bi kaç ay içinde 65 kg dan 59 kiloya düştüm. Glifor kullanıyorum adetlerim 4 aydır gayet düzenli. Daha öncesi ben kilo aldıkça gittikçe düzensizleşmişti. Ovulasyon testinde yumurtlamada görüyorum fakat bebeğim olmuyor. Ne yapsam nasıl bir adım izlesem bilemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen kızlar
Hamilelik şüpheniz var mıydiAdet oldum karnım ağrıdı ama maalesef adetim sökülmedi peçeteye gelecek kadar silik geldine yapmam gerek bilgisi olan var mı acaba
Benim 14 yaşımda adet olduğumdan beridir adetlerim hep düzensizdir 2 ay olmam sonra olduğum zaman kısa sürer yada uzun sürer dengesizdi hep çocuk için hiç acele etmeyi düşünmedim 1. Evlilik Yılıma 4 aylık hamile olarak girdim :) aslında hamile kalmak için özel bir çaba sarf etmedim ilk önce adetim düzene girsin diye çörek otu yağı kullandım ve gerçekten 2 ayda bir adet olan ben 15 gün 18 günde adet oldum hamile kalma yönetimi olarakda çevremdeki kadın büyüklerimi dinledim cinsel ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmadım afedersiniz boşalma olduktan sonra ayaklarımı tavana doğru uzatarak bi yarım saat felan bekledim ve uyku düzenime beslenmeme dikkat ettim sonrasında hamile olduğumun haberini aldım doktorum bana 1 sene mühlet vermişti tedavi için kendi kendime hamile kalamaz isem tedavi uygulanacaktı yani diyeceğim o ki bazen kendi yolunla birşeyler denemek yada dinlemek güzel sonuç veriyor umudunu kesme inşallah rabbim kucağını boş bırakmaz ♡
Hayır çünkü adet olamıyorum ben her hangi bir ilaç da kullanmıyorum. Bundan 3-4 ay önce tekrar boyle olmuştu hayret acaba yerleşme kanaması mı dedim ama yine bir şey çıkmadıHamilelik şüpheniz var mıydi
Bende 59 kg . 166 boy. Hormonlar normal esimde normal ultrasonda pco var . Folikasit kullaniyorum hamile kalamadim 1 yildir evliyimAynılarını yaşadım
Üstelik 90 kiloyum.
1,5 sene uğraştım
Adet düzenli,yumurtlama oluyor,eşimde sorun yok,hormonlarım düzgün vs.
Ama ultrasonda hep pcos görüntüsü var.
En son doktorum femara yazdı hamile kaldım
Folikasidin gebe kalmaya bilinen bir etkisi yok. Sadece olası bir döllenmede bebeğin omurilik sinir sistemine fayda sağlar.Bende 59 kg . 166 boy. Hormonlar normal esimde normal ultrasonda pco var . Folikasit kullaniyorum hamile kalamadim 1 yildir evliyim
Hayır tatlım pkos sebebi ile düşük gerçekleşmez. pkos zaten yumurtanın oluşup kendini geliştirip çatlamaması demek.Ben çok kolay hamile kaldım iki kez ikiside düştü polikistikten diyenler oldu başına gelen var mı aceba