Gebeliğe Hazırlık Polikistik över hamileliği ciddi anlamda engelliyor mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, takibi ve kafa yormayı bıraktım 😊 akışına bıraktım anlayacağın kasıma kadar hamile kalmazsam gidip detaylı testleri yaptıracağım
Ben bu aralar çok takıyorum kafama . Dün yakın bi arkadaşım hamile olduğunu söyledi ona bile ağladım . 😔 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllahhh . Birde ben bi düşük yaşadım ondan gözüm korktu 😢😢😢

Ben bu aralar çok takıyorum kafama . Dün yakın bi arkadaşım hamile olduğunu söyledi ona bile ağladım . 😔 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllahhh . Birde ben bi düşük yaşadım ondan gözüm korktu 😢😢😢
Psikolojik ve bedensel sağlığınıza dikkat edin bence bunlar yolunda olunca bebek de olur düşük olmuş geçmiş olsun ama olmuş gebelik bir kere olmuş yine olur Allah’ın izniyle 🥰

Merhaba, takibi ve kafa yormayı bıraktım 😊 akışına bıraktım anlayacağın kasıma kadar hamile kalmazsam gidip detaylı testleri yaptıracağım
Benimde durum sizle aynı.
adetler düzenli , kıllanma yok,kilo yok.tahliller normal.ult.da polikistlik görüntü var. 13–14 ay oldu. Bu süre içinde yumurta büyütücü klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Olmadı. Eşimde de sorun yok. Yumurta takibi de yaptım ovulasyon testiyle..En son rahim filmi kaldı onuda 9..10 saat sonra çektircem.
Rahim filmini keşke ilaçları kullanmadan önce çektirseydim diyorum. Belki tıkanıklık var boşuna içmiş olcam ilaçları .
Youtube da pco videolarını izlediğimde dr ların en kolay gördükleri hasta modeliyiz aslında biz. Bi sürü yumurtamız var.:)

Psikolojik ve bedensel sağlığınıza dikkat edin bence bunlar yolunda olunca bebek de olur düşük olmuş geçmiş olsun ama olmuş gebelik bir kere olmuş yine olur Allah’ın izniyle 🥰
Allah razı olsun aminnn inşaAllah . Rabbim bize ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah 👐👐👐

Back