- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Canim insallah hamilesindir rabbim vermistir insallahRutin adet agrilarinin hepsi siddetle mevcut suanda canimnasipte varsa olur kiminle konustuysam adet agrilarini hamilelikte bile cektim diyor. Hamile oldugumuzu nasil anliyacaksak. Dua ediyorum olmiyim hamile olayim diye bakalim belli olur yarina birgune canimcim. Sende doya doya yasa hamileligini cok guzel bi duygudur eminim
Adet tarihim bugun normalde bebem ama agrim siddetlenince umudu kestim gibi bakalim olmazsam 2 gune falan yaparim test mutlakaHilalim adetine kac gun var yaa hemen gecince 3 gun falan miratech erken gevelik testi al yap haber et ayyy merak ettim
Amenna canim amenna. Biz kul olarak elimizden geleni yapiyoruz tesir yaratmasi Allah tan gelicek gelmezse napariz. Istedigimizi yapalim olmaz. Allah tesir yaratsin insaallah. Sonsoz Allah indir. Dualarim seninle ve bebisinleOlacaktır inşallah Allah de yeter ki dua et bol bol en güzel şekilde iste rabbimden verecektir o çünkü kabul etmeyeceği duayı dile getirmezmiş rabbim er ya da geç olur Allah'a sigin
Yok yok diken ustunde olma bak artiyomus ne guzel sende pskilolojik olarak kendini dinleme cik yuruyus yap kafani dagit bence cok guzel bi hamis olucaksin sen insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu. Abim amerikada benim dun gece esi 3.ye dogum yapti video atmis abim okadar tatli bi kizimiz olduki bakip bakip agliyorum. Bide kendinin olsa nasil guzel olur sen dusun yani. Bide bisey sorayim her buldugum hamileye soruyorumdaCanim insallah hamilesindir rabbim vermistir insallahben keseyi gormeden kalp atisini duymadan hamile gibi hissetmeyecegim galiba kimyasal yasadim daha once ve cok sevinmistim ilk öğrendiğimde hevesim kursağımda kalmıştı şimdi güzel artış var ama yine de sevinemiyorum eşim gelip gidip seviyor ama iste ben diken üstündeyim hala
Anladim canim bnde geceleri yatarken bitane iciyorum iki tane mi icsemki.Rabbim o guzel gunleride gostersin insAllah...Benim kullandığım 1000 lik canım akşamları tok verdi günde 2 tane alabilirmiyim dedim senin fazla kilon yok diye 1 tane yazdım dedi inofolic ile beraber kullandım yumurtladigim zaman da hayıt suyu içtim ara ara ovulasyon testi de yaptim bol bol dua ettim sonra hala da ediyorum insallah kesemizi kalp atisimizi da duyariz
Allah razı olsun canım tabiki ben bu uygulama sayesinde kendi kendimi tedavi ettim sevincimi de tabiki paylaşırım sizlerle rabbim inşallah sizlere de bu mutluluğu verirZeycan kiz sende duy kalp atislarini sende haber et emi canim ay cok heyecanlaniyorum
Allah razı olsun canım benim de dualarım sizlerleAmenna canim amenna. Biz kul olarak elimizden geleni yapiyoruz tesir yaratmasi Allah tan gelicek gelmezse napariz. Istedigimizi yapalim olmaz. Allah tesir yaratsin insaallah. Sonsoz Allah indir. Dualarim seninle ve bebisinle
Allah razı olsun canım benim göğüslerim ağrıyordu dokununca ve kasiklarimda adet olacakmışım gibi sanci oluyordu ara ara hala devam ediyor mide bulantim var hafif iştahsızlık var sevdiğim bazı yemekler bana kötü kokmaya başladı koku hassasiyeti başladı bu kadarYok yok diken ustunde olma bak artiyomus ne guzel sende pskilolojik olarak kendini dinleme cik yuruyus yap kafani dagit bence cok guzel bi hamis olucaksin sen insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu. Abim amerikada benim dun gece esi 3.ye dogum yapti video atmis abim okadar tatli bi kizimiz olduki bakip bakip agliyorum. Bide kendinin olsa nasil guzel olur sen dusun yani. Bide bisey sorayim her buldugum hamileye soruyorumdaadetine yakin neler oldu ayni adet olacak gibimiydin agrin nerenlerinde oldu mesela
Amin canım sagolasin bence git yeniden 1000 mg al imkanın varsa işini garantiye al ve inofolic ile beraber kullan hem zayıflarsın belki çünkü acayip tok tutuyor tabi ben hareketsizdim ondan kilo veremiyordum almıyordum da ama Allahım tez zamanda verecektir inşallahAnladim canim bnde geceleri yatarken bitane iciyorum iki tane mi icsemki.Rabbim o guzel gunleride gostersin insAllah...
Alcam insaAllah canim bnim insulin direnci oldugundan veremiyorum pcoyla berabar insulin baya zor oluyo .Biz elimizden geleni yapalimda sifayi veren Rabbim herzaman heryerde bizi goren duyan ...Amin canım sagolasin bence git yeniden 1000 mg al imkanın varsa işini garantiye al ve inofolic ile beraber kullan hem zayıflarsın belki çünkü acayip tok tutuyor tabi ben hareketsizdim ondan kilo veremiyordum almıyordum da ama Allahım tez zamanda verecektir inşallah
Benimde ayni adet durumu ama daha olmadim dua ette olmasin hayirlisiyla. Goguslerim agriyo ozellikle kasiklarim cok agriyo bide canim hic bisey istemiyor benimdeAllah razı olsun canım benim göğüslerim ağrıyordu dokununca ve kasiklarimda adet olacakmışım gibi sanci oluyordu ara ara hala devam ediyor mide bulantim var hafif iştahsızlık var sevdiğim bazı yemekler bana kötü kokmaya başladı koku hassasiyeti başladı bu kadar
Ooo neguzel bi haber...Yok canim kotu bisey degil zaten az gelmesiKizlaaaarrrr doktorumla konustum adetim az geldi diye vucudun kendini hamilelige hazirliyor dediayy ben kotu birsey mi oldu acaba neden az geldi diye uzuluyordum.
Inşallah hamilesindir canım hadi bakalım haber ver beni de etiketleBenimde ayni adet durumu ama daha olmadim dua ette olmasin hayirlisiyla. Goguslerim agriyo ozellikle kasiklarim cok agriyo bide canim hic bisey istemiyor benimde
Aynen canim benim rabbim duaları geri cevirmeyecek inşallah sen üzülme rahat tut kafanıAlcam insaAllah canim bnim insulin direnci oldugundan veremiyorum pcoyla berabar insulin baya zor oluyo .Biz elimizden geleni yapalimda sifayi veren Rabbim herzaman heryerde bizi goren duyan ...
Veririm tabikide canim insallah vardir :)Inşallah hamilesindir canım hadi bakalım haber ver beni de etiketle
Sagolasin canim benimAynen canim benim rabbim duaları geri cevirmeyecek inşallah sen üzülme rahat tut kafanı
Canımm şimdi gördüm teşekkür ederim@uyuyan_kedi canim gelsene buraya bak guzel seyler den bahsediyoruz kizlarla gel sende katil guzel seyler ogreniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?