- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 38
Arkadaşlar merhaba üç ay önce farklı bi hastalık için ultrason kontrolüme gitmiştim. Ultrasonda ''yumurtalıklar polikistik over görünümündedir'' yazıyordu ertesi gün hemen kadın dogum doktoruna gittim sorunumu anlattım. Bu arada ne adetlerim düzensizdir ne de tüylenme gibi sorunlarım var. Adetlerim oldukça düzenlidir. Doktor da belirtilerim olmadığı için yumurtalarımın sadece görüntüsünün o şekilde olduğunu aksine yumurtamın fazla olduğunu söyledi tekrar ultrasondan bakıp.
Öncesinde eşim korunuyordu üç aydır deniyoruz ama olmadı. Çok kısa bi süre farkındayım ama yukarıda bahsettiğim sorunda kafama takılmıyor değil bu durumla karşılanlar var mı aramızda. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.![KK52 :KK52: :KK52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Öncesinde eşim korunuyordu üç aydır deniyoruz ama olmadı. Çok kısa bi süre farkındayım ama yukarıda bahsettiğim sorunda kafama takılmıyor değil bu durumla karşılanlar var mı aramızda. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
![KK52 :KK52: :KK52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)