Gebeliğe Hazırlık Polikistik over aşılama ! Yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar meraba bende pko luyum malesef benimde yumurtalarım büyümüyo. klomen kullandım fayda etmedi femara kullandım fayda etmedi bu ayda gonal f denilen iğne kullancam oda fayda etmicek diye korkuyorum fayda etmezse geriye aşılama kalıyor sanırım. nasıl oluyor ne kadar para harcadınız aşılamaya bilgi rica edebilir miyim
Bende de pko var yumurtalarım gelişmiyordu hapla ben bal tarçın çörekotu karışımını denedim ve 1 tane 24 mm yumurtam oluştu çok şükür hastalığımın 2.günü başlayıp 15 gün kadar kullandım sabah akşam

merhaba herkese asilama ile hamile kaldim
adetin 3.gunu baslayip 11.gune kadar pregon igne ile tek yumurta gelistirdi dr zaten asilamada 2 yumurtadan fazlasi gelisirse yasal olarak asilama yapamiyorlar yasak.
asilamadan onceki 2 3 ay evde sogan kuru yaptim adetin 3.gunu baalayip 6 gun gunde1 bardak ictim
ancak pko da onemli bir sorun var oda insulin direnciniz varmi onemli olan bunu bilmek ben sinirdaydim ve 3 ay metformin kullandim bence bunun etkiside cok fazlaydi.
dr unuzun iyi oldugundan emin olu özel hastaneler para tuzagi devlet hastaneleride stresli biliyorum ama uni hastaneleride cok iyi bu konuda
dr cok ama cok onemli
Merhaba, ilk önce hayırlısı olsun. Darısı inş isteyenlerin başına :) üzerinden çok zaman geçmiş ama acaba doktora nereye gitmiştiniz?

Merhaba, ilk önce hayırlısı olsun. Darısı inş isteyenlerin başına :) üzerinden çok zaman geçmiş ama acaba doktora nereye gitmiştiniz?
merhaba baskent hastanesi hulusi bulent zeyneloglu

teşekkürler :)
Memnun kaldınız mı önerir misiniz? Aba dediğiniz doktor sanırım ayrılmış adını göremedim
ankara baskent hastanesi hulusi bulent zeyneloglu daha gecen ay arkadasim orda tedavi oldu ayrilmis olamaz siddetle tavsiye ediyorum hic pisman olmayacaksiniz emin olun tedavi tutar tutmaz bilemem allah bilir tabi ama dr un yaklasimi tavri babacanligi hereseye yeter

Benim ilk 5 günde 75.mg gonol f ve sabah akşam komen ile 8 mm bir yumurta oluştu sonraki 5 günde tek 75 mg gonol f ile devam ettim ve biri 17.5 biri de 12.5 mm iki yumurta oluştu şimdi çatlatma iğnelerimi yaptım perşembe aşılama olucak ıns hepimizin hakkında hayırlısı
Merhaba aşılamanız tuttu mu ben de polikistik över çıktı sağ yumurtalıkta. Nasıl hanile kaldınız bize de anlatır msıınızn kaç ay denediniz doğal yolla mı kaldınız

Back