Gebeliğe Hazırlık Polikistik over aşılama ! Yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

havin35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
30
5
6
30
polikistik overim kızlar yumurtalıklarım çalışmıyor gonal f ile birlikte tek yumurtam 14. Falan oldu yarın gene kontrole gidicem aşılama yapılacak bakalım aama nasıl olucak neler olucak pko olupta aşılaması tutan varmı yada yumurtası gelişen varmı ?

Kac g7ndur tedavin devam ediyor cnm

Benim ilk 5 günde 75.mg gonol f ve sabah akşam komen ile 8 mm bir yumurta oluştu sonraki 5 günde tek 75 mg gonol f ile devam ettim ve biri 17.5 biri de 12.5 mm iki yumurta oluştu şimdi çatlatma iğnelerimi yaptım perşembe aşılama olucak ıns hepimizin hakkında hayırlısı

Aşllahım

20 martta başladım 0,75 de 4 gün vuruldum fayda etmedi sonra 3de 112,5 vuruldum 14 oldu 2günde 125 vuruldum bu gün gidicem gelişmisse aşılama dedi ama klomen falan vermedi yanına tek bunu yapıyorum 2 senedir deniyoruz gitmediğim hastane gitmediğim yer kalmadı maddi manevi çökmüş durumdayım. ve polikistik over oldugu için tek bir yumurtam gelişmiş bi tanecik oda asılama için yeterli dedi doktor ama çok kötüyüm.. çatlatma iğnesini kendnmi yapıyorsun aşılamayla ilgiili kimse bişey dedimi sana?

inşaalh bu ay ikimzde gebe kalırız

Evet cnm.kendim yapıyorum bende hemşirey8m zaten sikinti olmuyor yapmam ben bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. Sanada tabsiye ederim cok ilgililer gerçekten

Canım benim yumurtalarım klomenle büyüyordu ama bir şey dikkatimi çekmişti. İlk ay 12. gün doktora gittiğimde yumurta büyümemişti en büyüğü 6 mm filandı. Sonra o büyümeye devam etti. Ama 7. veya 8. ayda aşılama için klomen kullandığımda 12. gün iki yumurta vardı şimdi tam hatırlamıyorum 12 mm civarı bir şey olabilir. İlginç ama her ay sanki daha da alışmıştı yumurtalıkar ve ilk ayki geç büyüme sıkıntısı bir daha hiç olmadı.

Hayıt kullanmayı denediniz mi kimyasal yöntemler yerine?
Ben bu ay hayıt hapı kullanıyorum ilk defa. Daha önce çayını denemiştim midem çok rahatsız oldu devam edememiştim. Hapı iyi gidiyor bakalım merakla bekliyorum. Eğer adetim gününde ve iyi bir kanamayla gelirse bu hap gerçekten işe yarıyor demektir... İNŞAALLAHH

bende aşılamam yaptırıcam. nasıl oldun sonucun?hayırlı haber var mı?

Kızlar slm bende pkoluyum 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor. Bugüne kadar hangi doktora gittiysem başından saldı resmen. Kendi kendine gebe kalabilirsin diye. Şimdiki doktorum çok şükür ciddiyetle yaklaşıyor duruma. Bende yumurta oluşmuyor duphaston kullandım bitti bugün adet olunca klomene başlıycam ama ilk klomen tedavisinde gebelik oluşurmu dersiniz

Hayıt kullanmayı denediniz mi kimyasal yöntemler yerine?
Slm canım. Hayırı ben kullandım ama hiç bir faydasını gormedim. Hem hapını hem ekstratini hemde çayını kullandim. Aksine adetlerin duzensizlesti kullanmadıysan hiç başlama bence tabi sen bilirsin yinede

merhaba herkese asilama ile hamile kaldim
adetin 3.gunu baslayip 11.gune kadar pregon igne ile tek yumurta gelistirdi dr zaten asilamada 2 yumurtadan fazlasi gelisirse yasal olarak asilama yapamiyorlar yasak.
asilamadan onceki 2 3 ay evde sogan kuru yaptim adetin 3.gunu baalayip 6 gun gunde1 bardak ictim
ancak pko da onemli bir sorun var oda insulin direnciniz varmi onemli olan bunu bilmek ben sinirdaydim ve 3 ay metformin kullandim bence bunun etkiside cok fazlaydi.
dr unuzun iyi oldugundan emin olu özel hastaneler para tuzagi devlet hastaneleride stresli biliyorum ama uni hastaneleride cok iyi bu konuda
dr cok ama cok onemli

ben universite hastanesinde yaptırdım. bugun 6.gunum sanki su an adet olucakmısım gibi bir agrı var. sizde de oldumu? Bu arada hayırlı olsun. Allah analı-babalı buyutmeyi nasip etsin

ben universite hastanesinde yaptırdım. bugun 6.gunum sanki su an adet olucakmısım gibi bir agrı var. sizde de oldumu? Bu arada hayırlı olsun. Allah analı-babalı buyutmeyi nasip etsin
benimde 6.gunu belimde ve sag kasigimda sanki bicak sapliyolarmis gibi muthis bir agri olmustu 2 3 saat surmustu tutunma agrisiymis demekki insallah sizinde oyle olmustur
hangi sehirde yaptirdiniz asilamayi

benimde 6.gunu belimde ve sag kasigimda sanki bicak sapliyolarmis gibi muthis bir agri olmustu 2 3 saat surmustu tutunma agrisiymis demekki insallah sizinde oyle olmustur
hangi sehirde yaptirdiniz asilamayi
inşallah canım. Sakaryada yaptırdım. çatlama iğnemin 9. aşılamamın 7. gunu. test positiff. iğnenin etkisi biliyorum. ama 2 gun önce daha silik çıkmıştı. İnşallah olmuştur.

inşallah canım. Sakaryada yaptırdım. çatlama iğnemin 9. aşılamamın 7. gunu. test positiff. iğnenin etkisi biliyorum. ama 2 gun önce daha silik çıkmıştı. İnşallah olmuştur.
canim evde yapilanlara asilama doneminde cokta guvenme ben kan vermeye gidene kadar evde 3 gun yaptim hep negatif cikti sonra kan verdim pozitif cikinca inanamayip bir daha kan verdim o derece umudumu yitirmistim en sagliklisi evde test yapmayip gunu gelince kan vermek

aşılamanın kaçıncı gunu negatif çıkıyordu? dayanamıyorumki (((((

igneden 12 gun sonra test yapmaya basladim asilamanin 10.gunu falandi hep negatif cikti 15. gune kadar.
suan senin icin test yapmanin bi anlami yokki zaten pozitifte olsa igneden diyeceksin cunku sende biliyosunki negatifkenke pozitif cikiyo suan

kızlar meraba bende pko luyum malesef benimde yumurtalarım büyümüyo. klomen kullandım fayda etmedi femara kullandım fayda etmedi bu ayda gonal f denilen iğne kullancam oda fayda etmicek diye korkuyorum fayda etmezse geriye aşılama kalıyor sanırım. nasıl oluyor ne kadar para harcadınız aşılamaya bilgi rica edebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…