- 14 Mart 2011
- 462
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canıım yaa ewettt darısı başımızaaa ben çook heyecanlandıım yaaaa randewu almam lazıııımmmm =)))))))
peki bişey sorcam canım, boğaz içi tıp merkezi hakkında bilginiz war mı? oraya da gidip görüşen warmı aranızda kızzlaaarrr???
maşallah canıım yaa ewettt darısı başımızaaa ben çook heyecanlandıım yaaaa randewu almam lazıııımmmm =)))))))
peki bişey sorcam canım, boğaz içi tıp merkezi hakkında bilginiz war mı? oraya da gidip görüşen warmı aranızda kızzlaaarrr???
Halen randevu alamadım, 3 tane doktor vardı kafamda Barış çakır çok yakışıklı eledim onu Cenk Tokat ve Hasan Fındık var elde bakalım... Yokmu şöyle orta yaş üstü tecrübeli bi doktor
75 doğumlu mu bak ben bunu atlamışım, yaa aşık oldum ben bu adama çok yakışıklı, çok karizma , zeki ve sempatik :17oralet
:)) Alemsin yahu yakışıklı diye doktor mu elenir :))
ekşi sözlük Barış Çakır için ; "75 doğumlu olmasına rağmen, yaşını aşan bir başarısı ve hastalarına yaydığı muazzam bir enerjisi vardır. güleryüzlü, ilgili ve sempatik bir hekimdir. İnsanın kendisini gözü kapalı emanet edebileceği bir doktormuş efendim.." diyor :)) Yani tecrübeli bir doktor. Tecrübemle sabit bir burun bir göğüs bir dudak bir botox yaptırdım :)
Benim hiç aklımda yoktu ameliyat olmak, yani göğüslerim biraz da olsa büyüsün istiyordum evet ama ameliyat olmayı hiç düşünmemiştim hep doğal yöntemleri okuyordum ama onların haplarına da hiç elim gitmiyordu.. KK ile de böyle tanışmıştım zaten, doğal yollardan göğüs büyütme yöntemlerini ararken, oradakileri 1 gün boyunca okudum 1 -2 yöntem aklıma yattı ,ama ertesi gün nerden esti nereden geldiyse pat diye ameliyat olucam dedim,bu böyle olmayacak 1 cm 2 cm ile uğraşamıycam büyüdü mü büyümedi mi diye..
bu sefer geçtim meme estetiği bölümüne :) bir sürü kişinin tecrübelerini okudum okudum nedense hep aynı kişide kilitleniyodu aklım, en çok övgüyü hep ona yapmışlar,en sorunsuz hastalar hep onun, ağrısız sızısız diyorlar inanasım gelmiyor ama 1 değil 2 değil baktım pek çok kişi aynı şeyi yazmış çizmiş( ki En ÇOK etkilendiğim Oralet'in yazdıklarını sayfası sayfasına okumam ve samimiyetine inanmamdır), yazılanların tamamını okudukça işinin ehli olduğu da anlaşılıyo,dedim arkadaş tamam ben ameliyat oluyorum ve Barış ÇAKIR' a oluyorum..1 gün içinde!
bu olay mayıs ayında oldu.. sonrasında temmuz 31 de ilk görüşmeme gittim.fikren yine aynı tatmine ulaşmıştım. bu dr. benim istediğimi yapacak, ben de çok memnun kalacağım ,dedim içimden. ki aynı fikre eşim de ulaşmış.. boyum biraz uzun diye (1.72 cm) 320-350 cc takılır herhalde diye düşünürken orada yaptığı muayene de bana 280 takabileceğini çünkü göğüs kafesimin dar olduğunu,istesem de boyum uzun diye bana 320 veya 350cc filan asla takamayacağını,onların benim vücuduma yakışmayacağını söyledi. ben de o gün öğrendim ki hakikaten bnm göğüs kafesim darmış. yani göğüs altından ölçüm 72 cm di. o yüzden bana 75 beden sütyenler hep hafif bol oluyordu, yıllardan sonra jetonum da düşmüş oldu :)
Bu da bir işaretti ki Barış Bey hastasının estetik bi görüntüden uzak isteğini baz almaktan ziyade ona en yakışacak ölçüleri baz alıyordu. hoşuma gitmişti. karı koca bizden aferini almıştı doktorum:)
21 aralık 2010 salı günü yani tam tamına 1 hafta önce saat 13.00 da Acıbadem Fulya hastanesinin ameliyathanesinde güzel bir uykuya dalmıştım.. çıktığımda gece 24ten beri aç olmamdan kaynaklanan ve pek çok hastada da görülen istifra ile saat 17.10da açtım gözümü, 3 kere daha istifra devam etti ve sonrasında 17.30 da ameliyathaneden çıktım. artık odamdaydım. Herşey bitmişti. :)
Barış Bey geldiğinde yanımda Oraletim de vardı onca güzelliğiyle karşımda oturuyordu:) Barış Bey 280 cc High profile DAMLA protezi,Kas Zarı ALTINDAN kullandığını çok güzel olduğunu,çok yakıştığını söyledi,çok beğeneceksin diye de ekledi..ki zaten şüphem yoktu..
ertesi gün vucudumda narkozun etkisi geçtiği için,hafif ağrı başlamıştı, akşamında biraz daha şiddetlendi ama yattığım yerde sadece koltuk altımdaki direnler canımı yakıyordu. istanbulda kalacak yerim olmadığı için 1 gece daha hastanede kaldık ve 2. gün tam tamına 48 saat dolduğunda yani 17.30 da dr. um direnlerimi çıkardı ve artık gidebileceğimi söyledi. direnlerin çıkması inanılmaz güzel bir duygu. tüm o ağrı sızı o incecik borucuklardan kaynaklanıyormuş meğer. sonrası ise güllük gülistanlık..:)
cuma günü alışveriş merkezi gezecek kadar iyiydim, dün pzt biraz ağır haraket etsem de okuluma gittim,dersime girdim,sıkıntım olmadı,bugünse katbekat iyiyim.. bilmiyorum daha farklı bir kesi yöntemi ile yapılsaydı ameliyatım, bu kadar rahat ayaklanabilir miydim?
şu an KKda ameliyatım olmuş da bitmiş de gayet dolgun göğüsleri :) olan bir hanım olarak buraya yazdığıma hala ve hala inanamıyorum..
Bundan sonra hayatım BÇö ve BÇS diye ikiye ayrıldı benim: ) doğru karar vermeme neden olan tüm arkadaşlara ve en başta Oralet'e teşekkürü bir borç bilirim.. Ve tabii ki bu yazılanları okumama sebep olan bu yararlı site KK'ya !
bu kadar yıl küçük göğüslerle baş etmeme hiç gerek yokmuş,keşke daha önce aklıma gelseymiş :) ameliyattan çekinen ama olmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyor,darısı başınıza diyorum
Geçmiş olsun öncelikle poisacım bu konuyu baya bi okudum resimleri nasıl görebiliyoruz acaba yeni üyeyim bende :26:
bikaç hafta içinde bende ameliyat olucam işallah şuan araştırma halindeyim yöntem hekim falan malum yazdıkların ve cevaplar beni çok aydınlattı.teşekkürler şuan tam olarak ne kadar süre geçti ve nasıl hissediyorsun
canım 24 marta barış çakır a randevu aldıııım...bakalım bakalım
öncelikle burda duygularını paylaşan we yardımcı olan tüüüm arkadaşlarım sizleree çook teşekkür ederiim ( oralet, poisa, altın, abj ve hepinize..) =)) bugün sabahtan beri bu forumda sizlerin ameliyat öncesi ve sonrası yorumlarınzı okudum. beynim şu anda sulanmış durumda muhabbetlerinizi çook sewdim gerçekten çok içten we samimi insanlarsınız. okurken hem duygulandım hem güldüm hem bende heyecanlandım =)) sewinçlerinize ortak oldum inanın. Rabbim tüm bu dertten muzdarip olanların yardımcısı olsun...
ben 4 senedir hayalini kuruyorum bu göğüs büyütme ameliyatını... ama malesef hem korkuyordum hem çekiniyordum hem de parası çok geliyordu ama artık ailemde destek oluyorlar saolsunlar. özellikle annem artık bu sene yaptıralım diyor =)
ben de sizlerden en çok BARIŞ ÇAKIR, NACİ ÇELİK isimlerini duydum bir de Hasan Fındık'ı duydum. şu an karar weremiorum , hepsinden randewumu almam gerek sizce.. ben awrupa yakasında oturuyorum. hangi doktordan dha iyi sonuç alırım kafam karışmış durumda.
bu arada ben de çokk zayıf bir bayanım. boyum 1.75, kilom 50. 24 yaşındayım. we göğüslerim dümdüz tahta gibiyim yaniiiii.... ( yorumlarınzdan da okuduğm kadarıyla, ben de 300 cc nin hatta 350 cc nin altında olmasını istemiyorum. we inşallah en geç nisan ayında ameliyat olmak istiyoruuuuuuummm. bendeee hislerimi yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum sizlereee =)))) :84::84:
wee sizlerin koymuş olduğunuz fotoğraflarınızıda çooookk görmeek istiyorummm kızzlaaarr beni eklermisinizz lütfeeennn?? fikir edinmek istiyorrumm wee artık ameliyat olmaktan wazgeçmemek istiyoruum bu senee yazaa ben de rahatlıklaa bikinii giymeeek istiiiyoruuuuuummmmmmmm inşaaalllaaaahhhhhh =)))))
omayra, ben de senin yazını okuyunca baktım barış çakırın resminee ..... ewet çoook genç we yakışıklıymışş yaaaaaaaaaa... ben zaten erkek oldğu için doktora göstermekten çekinirken bu adama nasıl gösteririm yaaaaaaaaaaa :84::84::84:
Kızlar çok hoşsunuz yahu :))
İlk görüşme kabul biraz kasıyor insanı ama ameliyattan sonra doktor yaptığı eserle sizde bu eseri taşımakla mutluluk duyuyorsunuz :))
Bu bizim özelimiz onların rutini :))