poisa Meme Estetiği Ameliyatı

canım benim. sanki içimdekileri anlatıyorsun...
eller göğüsteyken uyanmak mı inş bizimkiler görmez beni o halde...
vites 4te şimdilik. yeterli mi?

ohooo kk olmasa ne silikonu yahu ben şu an karaüzüm çekirdeği yiyip bir cm büyümüşmü diye bakıyor olcaktım canım hayata pozitifim şimdiden içimden bağırmak geliyor yehuuuu diye :126:

tutmayın beniiii yahu coşturuyorsunuz böyle, takvim yapraklarını koparacağım en sonunda o günü gösterene kadar. neyse yarın iş başı. zaman daha hızlı geçiyo böyle...
yahu bu kız sütyen mi sallıyor :92:

ameliyatın ne zaman arkadaşım? hayırlısı olsun inşallah sonuçların yüz güldüren sonuç olsun...doktorun kim?

doktorum naci çelik . ameliyatım temmuzda. inş canım. sağol.

Emin ellerde sin, beklemek zor arkadaşım...Allah yardımcın olsun...özelden aldım mesajı...komik durumlar...ben teşekkür ederim..ya çok korkmayın burada paylaşım yapıyoruz canım...tamam sen istedin diye kırmadım öptüm seni

Son düzenleme:
bence sütyen. hem de ince dantelli. kırık beyaz ve ipek. :118:
Böyle insanın tenini okşayan , 0 dolgulu vee çatal oluşturan bi sütyen hemdee.. Hep hayalimdeki sütyen. Ya arkadaşlar bu arada dekolte oluşturmak için ne tarz sütyenler lazım ? Ben koli bandıyla bantladım bi gün göğüslerimi

şaka olduğunu söyle lütfen :83:

sağol şeker korkmak mı. yok ya daha neler. değmez sadece,bunu demek istemiştim. :113:

kuşum bilemiyorum ben olsaydım ne yapar eder doktoruma ulaşırdım,organizasyon eksikliği bilemiyorum.. sana böyle bir iş gerekliydi ki bir an önce olabilesin... neyse her işte bir hayır vardır böyle olması gerekiyordu demek ki.... ben temmuz ortası gibi müsait olucam,mutlaka görüşelim canım..konya çok uzak ama kuşum...

Yaprak, bir an önce zaman geçsin.. Seni seksi seksi binbir çeşit sütyenlerle arz-ı endam ederken görmek için sabırsızlanıyorum çünkü.. ortalığı çoşturacaksın biliyorum..
Kendine inanamayacağın için biz de sendeki özgüven patlaması ve güzelliğe inanamayacağız..
Resimlerine bakar bakar " aaaa! çok sert" der dururuz artık n'apalım

ve o sallanan kesinlikle sütyeeeen hem de üçgen filan da değil bildiğimiz Balcoony tarzı.. Ahhh ! Çok seksi

ohooo kk olmasa ne silikonu yahu ben şu an karaüzüm çekirdeği yiyip bir cm büyümüşmü diye bakıyor olcaktım canım hayata pozitifim şimdiden içimden bağırmak geliyor yehuuuu diye :126:

yatırdın beni yerlere ya hu..
Kara üzüm çekirdiği di mi.. yani KÜÇ.. hey allahım ya, ne komedidir o, cm cm ölç bekle dur, elde var sıfır, öbür tarafa göç :/

Şaka di miiii :) bari streç filmleseydin ya hu:)) en azından canın yanmazdı çatlak hatun

Organizasyonu yapana sormak lazım:/ konuşturma akşam akşam.. Oraletçiğim sağ olsun tüm iyi niyet ve gayreti ile uğraştı ama mesafeler mesafeler mesafeler ://
Neyse her işin gelir bir sırası, bu sebeple demek lazım herşeyin hayırlısı

koptummm yaa amaaa iyiyymiss

neden "aaa, çok sert" dersiniz anlamadım ki! :26: aklım başımdan mı gitti nedir, şimdiden

Bu sitede okudum ve hemen denedim kesinlikle işe yarıyor evet acıyor ve acayip rahatsız edici bişey ama naaapıyım dekolte oluşmuyor

neden "aaa, çok sert" dersiniz anlamadım ki! :26: aklım başımdan mı gitti nedir, şimdiden

Canım çünkü bunca zaman bunun hayalini kuran ve bilumum tüm bilgilendirmelerle dolan bir hatun öyle bir albüm yapıcak ki, ağzımız açık kalıcak böööllee 8D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…