Ömrün boyunca dibindeyim kaçamazsın bir yereGörümce değil misin işte
Görümce, görmeyeyim seni ömrümce.. Adınıza sözler boşuna yazılmamış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ömrün boyunca dibindeyim kaçamazsın bir yereGörümce değil misin işte
Görümce değil misin işte
Hep banlanan olduğu için kib lemeyi Öğrenmeye fırsat bulamamış bilenerden kibleniyorduki![]()
Ben seni kibleyip göstereyimnerden kibleniyorduki![]()
Yaramı deşme Rabiş'im![]()
Hoşuna gitti galibadurun bekleyin cipsimide getireyim![]()
Elimizde saz atışma yapıyoruz gibi olduÖmrün boyunca dibindeyim kaçamazsın bir yere![]()
Keyfin yerinde bakıyorumdurun bekleyin cipsimide getireyim![]()
Bu gelin beni hiç konuşturmuyor hep kendi konuşuyoranlat nevosum dök icini icine atarsan kötü olur biliyon demi![]()
Ben seni kibleyip göstereyim
Ben size yetişemiyorum farkındasınız değil miAma başka işlerim var ondan yanlış anlamayın
![]()
Ben alışkın değilim üşürüm oralardaberaber gireriz mapusa orda sarmalar sararsin bana![]()
Ya kaç dkdır bekliyorum rabiş ne zaman yavaş olun diyecek, 2 sayfa geriden cevap verecek diye maşallah tık tık yazıyor. Beklediğim cümle senden geldiBen seni kibleyip göstereyim
Ben size yetişemiyorum farkındasınız değil miAma başka işlerim var ondan yanlış anlamayın
![]()
Elimizde saz atışma yapıyoruz gibi oldu
Keyfin yerinde bakıyorum![]()
Bir yandan özelden yazışınca yetişemiyorum yavaş olun birazYa kaç dkdır bekliyorum rabiş ne zaman yavaş olun diyecek, 2 sayfa geriden cevap verecek diye maşallah tık tık yazıyor. Beklediğim cümle senden geldi![]()
Bu gelin beni hiç konuşturmuyor hep kendi konuşuyor![]()
Çayda ister misinsayenizde canlarim benimkavgaya devam cipsimi aldim
![]()
Ben alışkın değilim üşürüm oralarda![]()
Bundan sonra o taktiği deneyeceğimcok yüz verirsen olcagi buydu nevosum sopayla kovalasaydin gik diyemezdi![]()
Sen motor mu taktırdın? Niye hızlısın bu gece?sayenizde canlarim benimkavgaya devam cipsimi aldim
![]()
Kim yazıyor? Burdan KonuşunBir yandan özelden yazışınca yetişemiyorum yavaş olun biraz![]()