- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Nevos da alsin sesende alAy niye ben alıyorum ayol nevoş alsın hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevos da alsin sesende alAy niye ben alıyorum ayol nevoş alsın hepimize
Ben çok ısrar ettim ondan geldiBu hatun kisisi ui yapmisti daha da gelmem demisti de onun seysi
Alayım canımAy niye ben alıyorum ayol nevoş alsın hepimize
Aslında yarışmaya katılacaktı benim gibi tarifi kapıldıSonra bir daha uğramadıAlimiyon hep bdv de
AlırızNevos da alsin sesende al
Tarifi kapıldı diye mi?Aslında yarışmaya katılacaktı benim gibi tarifi kapıldıSonra bir daha uğramadı
Nevos da alsin sesende al
Ben çok ısrar ettim ondan geldi
harbi ve pink hakiki çikolatalı pasta istiyorlar ben de diyet çikolatalı diyet pasta istiyorum Onlar yesinler göbeklerini tokuştursunlarAlayım canım
Yenisini bulamıyoruzTarifi kapıldı diye mi?
Biz kayısılı,incirli ,üzümlü,yulaf kepeğinden kek yaparız.İçine kakao ekleriz aynısı olurharbi ve pink hakiki çikolatalı pasta istiyorlar ben de diyet çikolatalı diyet pasta istiyorum Onlar yesinler göbeklerini tokuştursunlar
Çikolatalı pasta güzel değil ki zaten
Değil ki
Ayyyyy
Aslında var güzel birkaç tarif daha.Yenisini bulamıyoruz
Ama işte sunumu,yapacağımız şeyi kafamızda tasarlayınca yeniden tasarım yapmak gözümüz almıyorAslında var güzel birkaç tarif daha.
O zaman sen al. Yav siz ne biçim insanlar oldunuz orda şey gibi bekliyorum EnHarbiKiz neyin peşindesinizBen çok ısrar ettim ondan geldi
Gelmem dememişti bence, gitti dediniz ben dedim ki döner sen ne dedin hatırlamıyorum kendisi ne dedi onu da hatırlamıyorum. Frekansa geçiş yaptık hayırlı olsunBu hatun kisisi ui yapmisti daha da gelmem demisti de onun seysi
ayyıyy çok karışık geldiBiz kayısılı,incirli ,üzümlü,yulaf kepeğinden kek yaparız.İçine kakao ekleriz aynısı olur
Eee şimdi sen bana çikolatalı pasta mı alıyorsun kafam karıştı bir anda pastayı görünce :)harbi ve pink hakiki çikolatalı pasta istiyorlar ben de diyet çikolatalı diyet pasta istiyorum Onlar yesinler göbeklerini tokuştursunlar
Çikolatalı pasta güzel değil ki zaten
Değil ki
Ayyyyy
Gelmem dememişti bence, gitti dediniz ben dedim ki döner sen ne dedin hatırlamıyorum kendisi ne dedi onu da hatırlamıyorum. Frekansa geçiş yaptık hayırlı olsun
Dönmem demedin demi? Yok ya demedin Harbi iftira attı o noktada
O zaman sadece incir koyalımayyıyy çok karışık geldi
demiş olabilirimDönmem demedin demi? Yok ya demedin Harbi iftira attı o noktada
Alsın zaten kızdırdılar biraz önce benidemiş olabilirim
Neyse kapatalım bu mevzuyu şimdi nevo alıyor pastayı de mi