• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
O gün şansıma çok düzgün açıldı hamur ama bazen börek açıyorum nimet ama ağzı bi tarafa gidiyor gözü bi tarafa gidiyor tövbe estağfurullah bi haller oluyor 5gen 6gen :KK70:
Olsun canım önemli olan incelmesi:KK45:Şeklinin önemi yok:KK19:

Poğaça yapmakta ne var:KK73:
Yaparım canım normalde, güzel de yaparım aslında ama şu sıralar çorba bile kaynatamıyorum. Mutfağa giremiyorum pek :-)
Başka tarif de yapabilirim, bi toparlanayım inşallah senden onay almak için sorarım inşallah :KK71:

Annem yuvarlak açıyor ben de öyle olayım diyorum ama olmuyor :KK48:
Ne ile açıyorsun canım;)Oklava ile o yamuk tarafları sarıp açman lazım her tarafı öyle açarsan yuvarlanıyor;)

Yaparım canım normalde, güzel de yaparım aslında ama şu sıralar çorba bile kaynatamıyorum. Mutfağa giremiyorum pek :-)
Başka tarif de yapabilirim, bi toparlanayım inşallah senden onay almak için sorarım inşallah :KK71:
Hayırlısı olsun canım:KK19:Sen iyi ol yaparsın inşaallah:KK15:

Yeni kategori hayirli olsun. :KK200:
Tartoletlerim 11 oy alinca cok hevesim kacmisti katilmiycam, bir daha diye kendi kendime sinirlenmistim. Ama bu kategori de fena degilmis yani aklima simididen bir tarif geldi bile haydi bakalim:deli:
Her kategoride az oy alınca veya 1. olamayınca sinirlenip bir daha katılmayacağım diyoruz.Yeni kategori açılınca kendimizi mutfakta buluyoruz:KK45::halay:

Back