Kolay gelsin canımGittiler, sonra ben çıktım dışarı. Geç saatte döndüm, hala koşturuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımGittiler, sonra ben çıktım dışarı. Geç saatte döndüm, hala koşturuyorum
Olsun canım önemli olan incelmesiŞeklinin önemi yokO gün şansıma çok düzgün açıldı hamur ama bazen börek açıyorum nimet ama ağzı bi tarafa gidiyor gözü bi tarafa gidiyor tövbe estağfurullah bi haller oluyor 5gen 6gen
Annem yuvarlak açıyor ben de öyle olayım diyorum ama olmuyorOlsun canım önemli olan incelmesiŞeklinin önemi yok
Yaparım canım normalde, güzel de yaparım aslında ama şu sıralar çorba bile kaynatamıyorum. Mutfağa giremiyorum pekPoğaça yapmakta ne var
Ne ile açıyorsun canımOklava ile o yamuk tarafları sarıp açman lazım her tarafı öyle açarsan yuvarlanıyorAnnem yuvarlak açıyor ben de öyle olayım diyorum ama olmuyor
Hayırlısı olsun canımSen iyi ol yaparsın inşaallahYaparım canım normalde, güzel de yaparım aslında ama şu sıralar çorba bile kaynatamıyorum. Mutfağa giremiyorum pek
Başka tarif de yapabilirim, bi toparlanayım inşallah senden onay almak için sorarım inşallah
Merdaneyle biraz açıyorum oklavayla da inceltiyorumNe ile açıyorsun canımOklava ile o yamuk tarafları sarıp açman lazım her tarafı öyle açarsan yuvarlanıyor
Sağolasın canım benimKolay gelsin canım
Her kategoride az oy alınca veya 1. olamayınca sinirlenip bir daha katılmayacağım diyoruz.Yeni kategori açılınca kendimizi mutfakta buluyoruzYeni kategori hayirli olsun.
Tartoletlerim 11 oy alinca cok hevesim kacmisti katilmiycam, bir daha diye kendi kendime sinirlenmistim. Ama bu kategori de fena degilmis yani aklima simididen bir tarif geldi bile haydi bakalim
O zaman oklava ile düzeltebilirsinMerdaneyle biraz açıyorum oklavayla da inceltiyorum
Akrepsin yani
Hangi yıl doğumlusun? Aynı yıl çıkarmışız
Şekil A’da görüldüğü üzere, baş harfi yasminsayHer kategoride az oy alınca veya 1. olamayınca sinirlenip bir daha katılmayacağım diyoruz.Yeni kategori açılınca kendimizi mutfakta buluyoruz
Sen daha yeni başladınŞekil A’da görüldüğü üzere, baş harfi yasminsay
Ama sakin akreplerdensin sanırımAynen canım ben de akrep burcuyum 1990 doğumluyum :)
Bir seferlik zaman ayırabilirsinizBeceriksiz olabilirim ama çok güzel poğaça yaparım :) keşke vaktim olsa ..
hayırlı olsun kategorimiz katılacağım tabiki Tarif seçeyim inşallah
Bekliyoruz canımhayırlı olsun kategorimiz katılacağım tabiki Tarif seçeyim inşallah
4. yarışmam olacak nasipse, hemde aralıksızSen daha yeni başladın